If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нали нямаше да продаваш до 2019г ?
и защо не каза че продаваш на хилядите си съмишленици в темата да не се набълбукват и те ?
Има ниво на наличност под което не падам и няма да падам до 2019 г. Правилно си разбрал. Купилите от мен са на огромна далавера, защото са започнали с покупките доста преди днешната истерия! Съответно това за мен е пропусната печалба. Но аз никога не съм бил максималист...
Залнегодников, много си превъзбуден нещо... Като те гледам скоро ще ме надминеш по дописки в тази тема... Само така...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Еми поне аз имам по сметката и кеш и койни.
Сега тука ме е страх да купувам, макар че голям отпор му дават на $110.
А дано да коригира до $228, да продам, преди да гмурне. Ама надали.
Леле-мале, срина се до 126. Някои се опитват отчаяно да си спасят спестяванията. Кипърците не искаха да плащат данъци и ако са набили всичките си спестявания в тая глупост, сега ще си останат само с по един гол биткойн.
и защо не каза че продаваш на хилядите си съмишленици в темата да не се набълбукват и те ?
но бях сигурен че ще излъжеш че си разпродал над върха
изобщо дали си купувал и някви койни ?
Ай ся, защо издребняваш....
пп Започвам да си мисля, че Мастъра натовари новите....
но бях сигурен че ще излъжеш че си разпродал над върха
изобщо дали си купувал и някви койни ?
Майсторе, ако си продавал, нали трябва по сметката да имаш и кеш.
Кви са тия "банкови преводи"?
Мен ме финтираха от всякъде. След като продадох на $150 и днеска гледам хвърчи.
С много усилия си седнах на ръцете и си викам днеска няма да пипам - ще го дебна.
Да ама краша не ми даде никъв шанс да реагирам.
Индианец, не си хаби нервите с тоя биткойн.
Ако беше нещо CIA ще ги изкопа всички монети за има няма месец.
Това което продават Avalon в момента, CIA го има инсталирано в 1000 пъти по мощно от години.
Айде да не си говорим глупости ,а?
Доколкото ми е известно ЦИА не разполагат с 1 ЕкзаФЛОП компютър, колкото гони биткойн мрежата. Трябва да си го наравят специално за хешване на биткойни, че да саботират мрежата, което е глупаво, както и да го гледаш. За държавата е по-просто да подгони организации като борсите например, а не да се занимава с глупости.
Въпросният майнинг продуцира един и същи резултат. Мисля, че хората не го осъзнават. Просто за да се балансират усилията на многото или малко копачи, така че въпросната сложност се качва/намалява. Това е по дизайн - нещо като материален стимул в състезание за ограничен ресурс. Прекалено много внмание му се отделя.
Коментар