Колкото повече расте курса толкова повече отчаяно озлобени хора ще налитат в тази тема. Моят съвет към тях е, да не се стопите от злоба купете си някоя друга пара. Не много, съвсем малко си купете. Защото дори и част от един биткойн да притежавате това ще ви помогне да имате далеч по-трезво мислене!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеИмаше един пич дето пишеше в темата за златото, че цената му щяла да се увеличи не знам си колко пъти, понеже златото щяло да се ползва в новите антигравитационни двигатели. Да не си бил ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty. Същевременно, колкото повече монети се копат, толкова повече нараства трудноста и трябва да се набиват все по-големи суми в хардуер.
Controlled supply
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеОтделно за квантовия компютър вече е готов първия такъв за комерсилна употреба !
http://www.nytimes.com/2013/03/22/te...ter.html?_r=1&
убеден съм че ЦРУ и разни скрити агенции имат по напреднал ,така че някои ден да не се събудят всички в Биткойн мрежата без биткойни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty...
Трудността преди три дни беше 6.8 милиона. Днес е 7.7 милиона и расте все по-бързо. До края на Юни се очаква да прехвърли 70 милиона. Ще трябва за се набиват все повече пари в скъп хардуер за да се изкопаят останалите монети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FrostyОбщия брой на биткойн монетите има отношение към трудноста/изчислителната мощ на копачите.
От 2009 г. на всеки приблизително 10 минути се емитираха 50 биткойна. На всеки 4 години количеството на новоемитирани биткойни се намалява наполовина. Сега на всеки 10 минути се емитират по 25 биткойна. До 2037-2040 година ще са емитирани всичките 21 милиона.
Този механизъм е твърдо заложен в мрежовия протокол на биткойн мрежата и абсолютно не зависи от изчислителната мощ или броя на тъй наречените миньори!
Ако искаш нещо да научиш за биткойн се отнасяй по-уважително към тези които знаят за какво става въпрос!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениедобре де,не мен не ми е напълно ясна идеята с тея копачи
те са един вид защитници и одитори на тая биткойн мрежа
за да съществува тая система всичко трябва да се увеличава в геометрична прогресия както при някои други работи
питам,след да речем 1г ако все още го има тва животно, обемите са 1000 пъти по големи изчислителната мощ подържащата системата трябва да е хилядократно по голяма ли?
в момента се купуват нови и нови карти и се поръчват разни животни по 2.5к$ поради тва че цената на биткоина е висока и расте и има ВЯРА и надежда че ще е така и занапред и след като си платят хардуера и тока на копачите ще остане малко кяр и за тях,ами като цената тръгне надолу един слънчев ден кво ще стане с тея копачи ?трудноста ще падне но нали системата е хилядократно по голяма
според мен ще се насочат към поредната нова валута която е с ниска трудност и така постепено ще и вдигнат цената и после на следващата и т.н. /докато целия тоя балон на криптовалутите не се пукне/
и още един въпрос към хората по навътре в нещата? може ли Биткойн мрежата да се разраства без да се разраства и изчислителната мощ/копачите/ ? ако е не значи краят и е предопределен
Коментар
-
Отделно за квантовия компютър вече е готов първия такъв за комерсилна употреба !
http://www.nytimes.com/2013/03/22/te...ter.html?_r=1&
убеден съм че ЦРУ и разни скрити агенции имат по напреднал ,така че някои ден да не се събудят всички в Биткойн мрежата без биткойни
Коментар
-
Аз може и да не разбирам, ама все повече ми мяза на черепашка история - имаме тука едни 21 млн. БТК, в мен са 3 млн., вие си копкайте, като чукне 200 аз ще ви ги набия, после се оправяйте.
Може и гроздето да е кисело, но не асимилирам цялата система. Направо колос на глинени крака. Сложи тука 4 карти и 6 харда, копай си там, изчислявай си някви кодове, които явно нямам хабер за чий ще са ни, накрая вземи кинтите, после пазара/борсата ще им определи стойността.
Коментар
-
добре де,не мен не ми е напълно ясна идеята с тея копачи
те са един вид защитници и одитори на тая биткойн мрежа
за да съществува тая система всичко трябва да се увеличава в геометрична прогресия както при някои други работи
питам,след да речем 1г ако все още го има тва животно, обемите са 1000 пъти по големи изчислителната мощ подържащата системата трябва да е хилядократно по голяма ли?
в момента се купуват нови и нови карти и се поръчват разни животни по 2.5к$ поради тва че цената на биткоина е висока и расте и има ВЯРА и надежда че ще е така и занапред и след като си платят хардуера и тока на копачите ще остане малко кяр и за тях,ами като цената тръгне надолу един слънчев ден кво ще стане с тея копачи ?трудноста ще падне но нали системата е хилядократно по голяма
според мен ще се насочат към поредната нова валута която е с ниска трудност и така постепено ще и вдигнат цената и после на следващата и т.н. /докато целия тоя балон на криптовалутите не се пукне/
и още един въпрос към хората по навътре в нещата? може ли Биткойн мрежата да се разраства без да се разраства и изчислителната мощ/копачите/ ? ако е не значи краят и е предопределенLast edited by Zal_Negodnik; 08.04.2013, 17:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеА бе, Биткойна - ПАРИ или СТОКА е?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FrostyНа този пазар няма централна банка, която да определи коя валута е легитимната, както и да регулира и подкрепя курса на валутатаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FrostyВ момента когато се нароят още сто-двеста заместителя, никой няма да го е еня нито за биткойни, нито за фиткойни.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FrostyТака ли, и по какво се различават биткойна, лайткойна, байткойна, Sulyo, Pulyo & Coolyo Money Makers Coin-а и останалите коини?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар