Ся се зачетох в wiki-то на Nxt след като ме редирекваха към 10 страници най-най-най накрая пустата бъгня се отвори и там прочетох следното :
WOW 
BCnext е юзъра който е представил тоя койн пред Bitcointalk форума,има тема и уж е нещо като лидер или е голям акционер незнам точно. В първия момент си помислих че тоя опитва да имитира Сатоши Накамото и е изчезнал в опит да вкара мистерия около Nxt
в последствие обаче стана ясно че някой си се бил свързал с него по скаип и му казал че е полицаи и искал да говорят нещо много важно за него.Но тоя пич се стреснал,изключил скаипа и после преинсталирал Уйидоуса 

Стреснал се е от това и е решил да изчезне
допреди това бил използвал ТОР и сега мислил че го засекли
WOW случка
Случка номер 2
Гледам в другия форум едно момче Стоко,програмист .....той си предлага услугите на тея 70 и колко са акционери да направи Уиндоус клиент понеже то няма такъв
срещу заплащане .........но тея 70 и колко там акционери се услушват
а точно те сега трябва да инвестират за да се подобри и наложи тоя койн,ако изобщо стане някога.Та Тая случка ми се струва много показателна,някой бг и то 1 човек тепърва да тръгне да им прави уиндоус клиент и тея палячовци се услушват
Случка номер 3 ,инсталирайте ,клиент ли е там кво е не знам точно и кажете юзър-френдли ли е и стрували ви се че няма никакви бъгове ?
Случка номер 4 ,тоя така наречен "убиец" на биткойн се търгува на тая борса http://dgex.com /a Panama registered company/ и на още една която не иска да я отвори
та там чета следното нещо
втф????
втф 2 ???
Оборота на тая ликвидна и сигурна борса е 110 биткойна за днес !!!
за справка, днес изтъргуваните биткойни на 11 борси са били около 350 000 биткоини,и 5.1 млн. лаиткойна изтъргувани на 2 борси
ДА не говорим че тоя ход с тея 70 и колко акционери е класическа пирамидална
схема.Не е опен сорс ! В началото уж щяха да го пускат на 3 януари кода,на 3 януари пак не го пуснаха целия ! уж имало 3 големи дупки и да не ги продучат лошите момчета
Тва е за има няма 2 часа тъсене отностно NXT,ако се зарова още не знам кви работи ще изкочат
Мога да кажа че съм на "ТИ " с компютрите и горе долу с криптовалутите и ми се струва доста бъгаво и неработещо това нещо,какво остава за някой обикновен юзър да го приеме.В близките една-две години имат време да го изградят в противен случай ще остане там където е в момента.Ако кажа че съм оптимист ще излъжа
November 14, 2013
BCnext stops posting directly to Bitcointalk.org , and goes underground.
BCnext stops posting directly to Bitcointalk.org , and goes underground.

BCnext е юзъра който е представил тоя койн пред Bitcointalk форума,има тема и уж е нещо като лидер или е голям акционер незнам точно. В първия момент си помислих че тоя опитва да имитира Сатоши Накамото и е изчезнал в опит да вкара мистерия около Nxt

Стреснал се е от това и е решил да изчезне

Случка номер 2
Гледам в другия форум едно момче Стоко,програмист .....той си предлага услугите на тея 70 и колко са акционери да направи Уиндоус клиент понеже то няма такъв

срещу заплащане .........но тея 70 и колко там акционери се услушват

Случка номер 3 ,инсталирайте ,клиент ли е там кво е не знам точно и кажете юзър-френдли ли е и стрували ви се че няма никакви бъгове ?

Случка номер 4 ,тоя така наречен "убиец" на биткойн се търгува на тая борса http://dgex.com /a Panama registered company/ и на още една която не иска да я отвори

та там чета следното нещо
NXT withdrawals take sometimes up to 48 hours.
Bitcoin withdrawals are instant (2.8% fee) or 3-24 hours (1.4% fee)
Оборота на тая ликвидна и сигурна борса е 110 биткойна за днес !!!

за справка, днес изтъргуваните биткойни на 11 борси са били около 350 000 биткоини,и 5.1 млн. лаиткойна изтъргувани на 2 борси
ДА не говорим че тоя ход с тея 70 и колко акционери е класическа пирамидална
схема.Не е опен сорс ! В началото уж щяха да го пускат на 3 януари кода,на 3 януари пак не го пуснаха целия ! уж имало 3 големи дупки и да не ги продучат лошите момчета

Тва е за има няма 2 часа тъсене отностно NXT,ако се зарова още не знам кви работи ще изкочат

Мога да кажа че съм на "ТИ " с компютрите и горе долу с криптовалутите и ми се струва доста бъгаво и неработещо това нещо,какво остава за някой обикновен юзър да го приеме.В близките една-две години имат време да го изградят в противен случай ще остане там където е в момента.Ако кажа че съм оптимист ще излъжа

Коментар