Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеДали обаче ще издържиш на тази голяма волатилност, която я предизвикват нарочно...Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеВсъщност дали цената ще върви нагоре или надолу няма никакво значение...Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Тая смотана технология няма бъдеще.Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
- 1 like
Коментар
-
++Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
+1 Добре казано.
Дали обаче ще издържиш на тази голяма волатилност, която я предизвикват нарочно? В тая тема много спекуланти тръгнаха с голямата кошница за тоя виртуален бай хойн и в последно време никакви вести вече няма от тях.
Нали видяхте първоначално как обраха стотинките на копачите. Много хора бяха понатрупали доста бройки от копане и акулите изведнъж сринаха курса, изкупиха ги на безценица и след това цената хвръкна рязко нагоре.Last edited by Hermes73; 26.05.2017, 17:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Човек не знае.Една добавка към протфейла ще е от полза-3-4%.Правенето на пари е като риболова.От рибаря се иска да има въдица и стръв.И търпение.Останалото е късмет.
Дали обаче ще издържиш на тази голяма волатилност, която я предизвикват нарочно? В тая тема много спекуланти тръгнаха с голямата кошница за тоя виртуален бай хойн и в последно време никакви вести вече няма от тях.
Нали видяхте първоначално как обраха стотинките на копачите. Много хора бяха понатрупали доста бройки от копане и акулите изведнъж сринаха курса, изкупиха ги на безценица и след това цената хвръкна рязко нагоре.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Тая смотана технология няма бъдеще.Правенето на пари е като риболова.От рибаря се иска да има въдица и стръв.И търпение.Останалото е късмет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
Начи секи месец ще даваш по над 6000 долар за цифри у виртуалното пространство у нетаФорекс Мастера+ още преди 4-5 години видя големия потенциал за разтеж.
+
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеНезависимо дали е балон или не всеки месец ще си купувам по няколко биткойна..............Фен съм на благородните метали но бъдещето е на информационните технологии.........................
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеНезависимо дали е балон или не всеки месец ще си купувам по няколко биткойна..............Фен съм на благородните метали но бъдещето е на информационните технологии.........................Вся Власть Советам
Коментар
-
http://www.varchevbrokers.com/цената...а-gold-и-и/
е тука пише тепърва почвал ръста при виртуалните цифриВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
И ти да имаш стотина биткойна, ще блажиш по островите и хич няма да ти е до Инвестора....Нула цяло и нещо...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Може и от лотарията или от Еврофутфол тогава. Това е опасен начин на мислене.аз познавам и пациенти с Еврофутболите ....
Там обаче споровете са други, от типа еди кой си отбор дали е препил миналия ден и с кви резерви е, кви класации, шампионати и т.н......Last edited by michaelis12; 26.05.2017, 11:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнениеникой не те кара да се заравяш в биткойни щото видиш ли това щели да са новите пари... аз виждам възможност за печалба.
В крайа сметка това е нещото към което се стреми всеки тук, и от къде ще се изкара няма значение след като е налице...
Коментар
Коментар