IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
    +
    Камъните падат ... до към 41к .
    Успех успех и пак успех - на нуждаещите се.
    падащ нож не се хваща, но съм скъсила овреме и съм заела позиция в правилната посока

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

OK. Мерси.

Кво ли ни чака тая нощ.....
      Нищо не ни чака, съвсем нормално движение леко надолу (е на някои хора няма да издържат нервите ), което ще бъде последвано от движение нагоре, както всеки път, последните 10-12 години
      На тез дет са влезнали "оня ден" с надежда да забогатеят.....ми няма да е сега
      Last edited by better; 24.04.2021, 15:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче. Разгледай мнение

по-ниско ниво, това е на графиката, това ни очаква за през нощта. Успех на скъсилите, още по-голям на удължилите
        +
        Камъните падат ... до към 41к .
        Успех успех и пак успех - на нуждаещите се.

Коментар

OK. Мерси.

по-ниско ниво, това е на графиката, това ни очаква за през нощта. Успех на скъсилите, още по-голям на удължилите

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Виждаш ли командата -eWorker и след нея думичката asus. Те това asus е името на воркера. Смени го с нещо друго, като на двата компютъра да е различно.
            OK. Мерси.

Коментар

Програма е Claymore. Име не съм задавала. Така изглежда конфиг файлът ми
              Виждаш ли командата -eWorker и след нея думичката asus. Те това asus е името на воркера. Смени го с нещо друго, като на двата компютъра да е различно. Например asus1 и asus2.
              Last edited by Mateev; 24.04.2021, 14:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Че си спряла да наливаш пари в пирамидката?

Да се чете "Край, Ивелинка се отказа"

И още един ентусиаст имаше дето и той вкарвал пари като теб за първи път. И той няма да вкара за втори път.
                прав си - опарих се

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                  Предположения коя ще е следващата фалирала борса?
                  цойнбеиз
                  на турски ми звучи

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    Имената на Worker-ите си ги даваш ти самата в настройките на копачките. Там в тях има някакво име по подразбиране, което е едно и също за всички произведени копачки. Намери го и го смени.

Ако пък е програма на компютър, виж конфигурационния файл, в който също трябва да има име на Worker-а. Спри програмата, редактирай конфигурационния файл и я пусни отново.
                    Програма е Claymore. Име не съм задавала. Така изглежда конфиг файлът ми

Коментар

Мъск дали си е разкарал биткойните според теб? Че ако не е ще срине Тесла ми се струва
                      Много е по-вероятно Мъск да чака сгоден момент да похарчи още 1 милиард в покупка на биткойни.

Коментар

Кое е свършило? Че си продължава надолу ли ?
                        Че си спряла да наливаш пари в пирамидката?

Да се чете "Край, Ивелинка се отказа"

И още един ентусиаст имаше дето и той вкарвал пари като теб за първи път. И той няма да вкара за втори път.

Коментар

• Предположения коя ще е следващата фалирала борса?

Коментар

.....
                            Mateev, пуснах и втората копачка. Преинсталирах уиндоуса и неясно как тръгна, след като направих същото като преди. Но не мога да се ориентирам в dashboard. Мислех, че ще ми покаже, че имам 2 workers, но то си показва един. Затова пък хешрейта се удвои. Нормално ли е да приема 2та компа като един worker?
                            Имената на Worker-ите си ги даваш ти самата в настройките на копачките. Там в тях има някакво име по подразбиране, което е едно и също за всички произведени копачки. Намери го и го смени.

Ако пък е програма на компютър, виж конфигурационния файл, в който също трябва да има име на Worker-а. Спри програмата, редактирай конфигурационния файл и я пусни отново.
                            Last edited by Mateev; 24.04.2021, 14:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение

От другите ще спечелят по-късно, като продадат първите балъци и дойде ред на вторите
                              Мъск дали си е разкарал биткойните според теб? Че ако не е ще срине Тесла ми се струва

Коментар

вече ми е ясно - печелят от балъци изпаднали в паника
                                От другите ще спечелят по-късно, като продадат първите балъци и дойде ред на вторите

Коментар

Working...
                                X