Първоначално изпратено от mechka 429
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
OK. Мерси.
Кво ли ни чака тая нощ.....), което ще бъде последвано от движение нагоре, както всеки път, последните 10-12 години
На тез дет са влезнали "оня ден" с надежда да забогатеят.....ми няма да е сегаLast edited by better; 24.04.2021, 15:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче. Разгледай мнение
по-ниско ниво, това е на графиката, това ни очаква за през нощта. Успех на скъсилите, още по-голям на удължилите
Камъните падат ... до към 41к .
Успех успех и пак успех - на нуждаещите се.
Коментар
-
OK. Мерси.
Кво ли ни чака тая нощ.....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Виждаш ли командата -eWorker и след нея думичката asus. Те това asus е името на воркера. Смени го с нещо друго, като на двата компютъра да е различно.
Кво ли ни чака тая нощ.....
Коментар
-
Програма е Claymore. Име не съм задавала. Така изглежда конфиг файлът миLast edited by Mateev; 24.04.2021, 14:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Че си спряла да наливаш пари в пирамидката?
Да се чете "Край, Ивелинка се отказа"
И още един ентусиаст имаше дето и той вкарвал пари като теб за първи път. И той няма да вкара за втори път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеПредположения коя ще е следващата фалирала борса?
на турски ми звучи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИмената на Worker-ите си ги даваш ти самата в настройките на копачките. Там в тях има някакво име по подразбиране, което е едно и също за всички произведени копачки. Намери го и го смени.
Ако пък е програма на компютър, виж конфигурационния файл, в който също трябва да има име на Worker-а. Спри програмата, редактирай конфигурационния файл и я пусни отново.
Коментар
-
Мъск дали си е разкарал биткойните според теб? Че ако не е ще срине Тесла ми се струва
- 1 like
Коментар
-
Кое е свършило? Че си продължава надолу ли ?
Да се чете "Край, Ивелинка се отказа"
И още един ентусиаст имаше дето и той вкарвал пари като теб за първи път. И той няма да вкара за втори път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение.....
Mateev, пуснах и втората копачка. Преинсталирах уиндоуса и неясно как тръгна, след като направих същото като преди. Но не мога да се ориентирам в dashboard. Мислех, че ще ми покаже, че имам 2 workers, но то си показва един. Затова пък хешрейта се удвои. Нормално ли е да приема 2та компа като един worker?
Ако пък е програма на компютър, виж конфигурационния файл, в който също трябва да има име на Worker-а. Спри програмата, редактирай конфигурационния файл и я пусни отново.Last edited by Mateev; 24.04.2021, 14:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
От другите ще спечелят по-късно, като продадат първите балъци и дойде ред на вторите
Коментар
-
вече ми е ясно - печелят от балъци изпаднали в паника
Коментар
Коментар