Първоначално изпратено от barbaron
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДнес бе добър ден за КриптоВалутите!
+5,5% за Биткоина и в момента е 2880$ - на има няма 4% от заветната за мнозина тук цена от 3.000$
А общата пазарна капитализация на всички криптовалути е вече над $100,000,000,000 !!!
На горния фон - май
Хора с незавършен 3-ти клас усещат по-добре накъде отиват нещата и правят по-добрия избор!!!
П.С. Само за сведение, имам издържани изпити в Софийски Университет - Информациония Факултет, Физическия, Химическия, Биологическия, Философския и Математическия + МЕИ, ХТИ и Медицинска Академия, но дипломата ми е само от едно от изброените места!
Лека Нощ!
Дай инфо от де е дипломата,и аз имам една от изброените от теб,ама е инженерна,може да сме колегиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Днес бе добър ден за КриптоВалутите!
+5,5% за Биткоина и в момента е 2880$ - на има няма 4% от заветната за мнозина тук цена от 3.000$
А общата пазарна капитализация на всички криптовалути е вече над $100,000,000,000 !!!
На горния фон - май
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение........... но явно хора кат Бай Марин и оня Xman1 имат трети клас до обед ......
[/URL]
П.С. Само за сведение, имам издържани изпити в Софийски Университет - Информациония Факултет, Физическия, Химическия, Биологическия, Философския и Математическия + МЕИ, ХТИ и Медицинска Академия, но дипломата ми е само от едно от изброените места!
Лека Нощ!Last edited by marin1; 04.08.2017, 22:14.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеНякой може ли да ми обясни откъде дойдоха тези 6 милиарда капитализация в bitcoin cash ..на прост език.. следя ги с половин око тия разцепления в койна но не ми стана ясно... всеки койн се раздели на койн + койн кеш ли (или размножи по скоро)
#234. BTC-e | ОБИРЪТ НА ГОДИНАТА!!
и уж беше лимитирано, но сега го разделят на "лимитирана" +безкрайност .... аз го бех поствал тва тука веднъж за врижните безкрайни дроби, то и аз иам тройки по математика, но явно хора кат Бай Марин и оня Xman1 имат трети клас до обед ......
Continued fraction
https://en.wikipedia.org/wiki/Continued_fractionLast edited by michaelis12; 04.08.2017, 10:07.
Коментар
-
Някой може ли да ми обясни откъде дойдоха тези 6 милиарда капитализация в bitcoin cash ..на прост език.. следя ги с половин око тия разцепления в койна но не ми стана ясно... всеки койн се раздели на койн + койн кеш ли (или размножи по скоро)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron
Има нещо гнило в това класиране !
Не е възможно да циркулират (почти) еднакъв брой BTC и BCH !
Този брой трябва и ще се раздели пропорционално на хешрейта между двете криптовалути.
Освен това, BCH спука гумите и сега кара по джанти.
За да се изкопае един блок сега (12,5 BTC or BCH) се изразходва електро-енергия за $5000 (при цена $0,05 / kWh),
следователно за да се произведе 1 BCH се изразходват $416, а курса на BCH e $302.udu
Затова и миньорите ще се разбягат, и курса още ще пада.
Дори и след корекцията на "difficulty".
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнениеВ крайна сметка какво стана с оригиналния биткойн? Активира ли се Segwit или Segwit 2x? Нещо не ми стана ясно за какво беше цялата патардия...
Тук има и за Bitcoin Cash, защо се случи този форк: https://www.xchange.bg/bg/novini/kak...-li-razcepvane
А който се предполага,че има от новия Биткойн, но няма достъп до него все още: 3 начина как да стане това:https://www.xchange.bg/bg/novini/bit...noviia-bitkoin
Надявам се информацията да е полезна.
Коментар
-
Тия почнаха да продават печатници на "безценица":
https://www.olx.bg/ad/kopachi-za-kri...tml#913d460393
Според калкулатора за етериум добива от тази машинария при сегашните условия би трябвало да е около 260 долара на месец и всеки следващ ще намалява. Но да приемем, че годишния доход грубо ще е около 3100 долара, въпреки, че в действителност може да е доста по-малко. 3100х1,65 ~ 5100 лева.
Само 12-те карти по цени от нета струват около 4100 лева, като сложим още захранване, дъно,за още 500-600 лева + процесор и кабеляци, цялата тая щуротия излиза около 5000 лева, т.е трябва да бачка поне година докато се изплати и излезе на нула, и това при положение, че всеки следващ месец добива намалява.
И къде е далаверата от цялата работа?Last edited by Frosty; 03.08.2017, 23:20.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
E, нали е спекулативна валута и трябва да ходи до $10 000, 100 000, 1 000 000 ?
Кво значение колко е тока.
Един ще я купи на $5000, ще я продаде на друг на $6 000 и те така, нагоре.
Ама ще ходи ли наистина тооооолкова нагоре ??remember remember the fifth of november
Коментар
-
За да се изкопае един блок сега (12,5 BTC or BCH) се изразходва електро-енергия за $5000 (при цена $0,05 / kWh),
Кво значение колко е тока.
Един ще я купи на $5000, ще я продаде на друг на $6 000 и те така, нагоре.
Ама ще ходи ли наистина тооооолкова нагоре ??„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
Коментар