Първоначално изпратено от Tigerfood
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Здравейте отново колеги, забелязвам че информацията, която постъпва във форума е доста замърсена а част от хората пишат само да отбележат празни истории и слухове, чути във facebook-a, калдата и т.н.
Влязох във форума с идеята да споделям наученото, да срещна хора с моето мислене и с хъс за инвестиране и обмяна на ценна информация. Предполагам, че част от вас са със същите мотиви. Затова предлагам да се иместят две теми ( ICO- инвестиции и Стратегии за търгуване- плюс информация за случващото се и как би повлиало на цената), където ще има конрол и правила за хората нарушаващи реда с празните си приказки.
Бих искал да чуя вашето мнение, защото разполагам с времето да подържам форума чист и целенасочен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от orelov Разгледай мнение
Това, че първата успешна криптовалута е създадена от ЦРУ или друга трибуквена организация не оказва никакво значение върху развитието и по-нататък.
Защото така нареченият създател няма контрол вече. Контролът е на потребителите. Те гласуват с портфейлите си кой софтуер (портфейл) да ползват.
Биткойн е това, което мнозинството реши. Историята показва, че мнозинството не хареса идеята за "Бикойн Кеш" - затова пазарната му цена е по-ниска.
Всеки може да избере кой софтуер да ползва и съответно коя блокверига да счита за свои пари. Рай за либертарианците.
Има шепа хора, дето пипат по сорса на Биткойн. Ако решат ще напечатат още един милиард хойни, ако решат ще вземат твоите. Колкото и абсурдно да ти звучи. Цялата тая система се движи от техния сорс, и ако решат ще компилират нещо съвсем различно от това, дето го виждаш като сорс. Отделно, че разчитат на third party софтуер, и тия страничните също имат контрол.
Туй дето сте решавали и гласували е като по нашите избори. Демократични приказки за наивници.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
цялата лалетомания не струва колкото и една песен на джо кокърhttps://www.youtube.com/watch?v=SK6yVSDPTmU Има вероятност да приключи без фоерверки а и да си отдъхне енергото
- 2 до 5 години )))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от orelov Разгледай мнение
Това, че първата успешна криптовалута е създадена от ЦРУ или друга трибуквена организация не оказва никакво значение върху развитието и по-нататък.
Защото така нареченият създател няма контрол вече. Контролът е на потребителите. Те гласуват с портфейлите си кой софтуер (портфейл) да ползват.
Биткойн е това, което мнозинството реши. Историята показва, че мнозинството не хареса идеята за "Бикойн Кеш" - затова пазарната му цена е по-ниска.
Всеки може да избере кой софтуер да ползва и съответно коя блокверига да счита за свои пари. Рай за либертарианците.
... или трибуквените създатели "изгубили контрола", просто обявяват някоя борса за престъпна и я приватизират/изземват набързо ....Last edited by michaelis12; 22.09.2017, 08:14.
Коментар
-
orelov - кой би създал нещо и би го подхвърлил на широката публика да му се "радва" и не е измилил пък как да го контролира ? Първото нещо което е измислил е точно как да го контролира и на кой да го сатне - продаде в крайна сметка. Китайците се усетиха обаче мисля твърде късно, то не може само да спечелиш саткайки техника на останалия свят баламурници а трябва и китайска пара да изгори в нещото.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Водещият каза нещо много интересно - признава, че държавата контролира потока от информация. Това как е минало през руската цензура?
https://youtu.be/1XOYT8rOwZQ?t=1632
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеСъздателя на великата форексова валута е неизвестен - в 21 век?!Което ми говори, че тая шашма или е някаква грандиозна измама, или най-вероятно продукт на някоя тайна служба решил да провери колко може да са прости хората в околните страни
Коментар
-
Фрости, Фрости, таман се бях уплашил че трябва да хвърлям фермата и ти спаси положението!
Тез платки - на видеокарти ми мязат!!! Тук - таме някой ASIC показват!!!
Уж си окомуш момче, пък се вързваш на лъжи като 22 годишна девственица. Да не си си купил от тези "руски платки"??? Не че видях такива - ама знам ли .....
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТоз човечец управлява 160 млрд долара, т.е. два пъти повече от пазарната капитализация на всичките 21 млн байхойна (които всъщност не са изкопани още всичките)Та си мисля какво ли може да направи само той с байхойна, ако реши? Да не говорим за по-големите риби ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение....... по други ден на 2000, .....
"други ден" или "по други ден"???
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от bghighlander Разгледай мнение
Абе не знам, ама от кока, хероин, марихуана, синтетика и от алкохол по време на "сухия режим" доста пари са направени! Даже бащата на "великия" президент Кенеди е направил доста пара в този период!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bghighlander Разгледай мнение
Ти го з@еби Хитлер да си почива в мир! Ти с 1000лв инвестиция в тоя "балон" преди 7-8 години сега можеше да си мултимилиардер! Ма, липса на късмет! Сега ти остава да завиждаш на "глупаците" купили биткойни евтино!
Коментар
Коментар