IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение

    Тъпите руснаци освен да откраднат някоя технология, друго не могат.
    Руснаците са толкова много тъпи, че даже си плащат на американците да им правят ракетните двигатели, нали?

    Коментар


    • Frosty - имат най добрите ракетни двигатели но някой друг път, харчат гориво като лами, имат най добрия боен самолет но с малък периметър на действие защото пак не му стига горивото и какво още имаха..Разбира се че ще се тревожим за тях, нека копат койни те имат нужда и може да се учеловечат най накрая.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • barbaron с една дума - измама
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Не се тревожи за руснаците, имат най-добрия боен самолет в света, най-добрите ракети и ракетни двигатели. Нищо не ги спира да направят най-добрата копачка на койни и пазара на криптовалути да се централизира в Русия.
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

          Коментар


          • Най-голямото предимство на руснаците в копането на криптовалути е лютият сибирски студ. Защото най-големите разходи на майнерите са за охлаждане на техниката, която иначе ще изпуши за нула време.

            Коментар


            • Гари - руснаците може да направят чип, точно руснаците ако го направят чипа ще е много мощен и бърз.:-)
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Точно така, руснаците вече масово произвеждат платки за печатане на крипто-валути с показания чип и тези платки били 20-30 пъти по производителни от видеокартите. До сега такива платки е имало само в Китай и САЩ, вече се произвеждат масово и в Русия. Руснаците имат едни от най-добрите учени и специалисти в света, така че не им е необходимо да крадат никакви технологии.
                Освен това, токът в Руската федерация е около 3,6 пъти по-евтин от българския, следователно на руснаците им излиза приблизително 4 пъти по-евтино да напечатат дадено количество, спрямо България.
                У нас който има ферми за печатане по-добре да мести печатниците към Руската федерация и ще минимизира няколко пъти разходите за ток.
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                  Абе бай Марин къде изчезна? Нещо да не са му изгорели печатниците? Друг път е първи в темата, сега бай хойна пак тръгна нагоре, а той се е покрил някъде.
                  Ето един репортаж от руснаците за манията и спекулата с тези крипто-измишльотини.
                  До колкото разбрах, руснаците ще произвеждат нов чип за печатане на криптоси, който няма аналог в света и е 20-30 пъти по-производителен в сравнение с видеокартите.

                  Frosty, всеки твой пост е поредна излагация, в която лъсва колко много не си в час. Такива майнери се произвеждат от години, с видеокарти се копат само някакви новопръкнали се алткойни със съмнително бъдеще. А този ASIC от репортажа твърде много приличаше на AntMinerS9 на Bitman. Тъпите руснаци освен да откраднат някоя технология, друго не могат. Нямал аналог в света, дрън-дрън.

                  Коментар


                  • Абе бай Марин къде изчезна? Нещо да не са му изгорели печатниците? Друг път е първи в темата, сега бай хойна пак тръгна нагоре, а той се е покрил някъде.
                    Ето един репортаж от руснаците за манията и спекулата с тези крипто-измишльотини.
                    До колкото разбрах, руснаците ще произвеждат нов чип за печатане на криптоси, който няма аналог в света и е 20-30 пъти по-производителен в сравнение с видеокартите.

                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                    Коментар


                    • Някой има ли информация дали може да се копае с Intel Modividus в него има чип на NVidia ?

                      Коментар


                      • barbaron, те едни пулове не направиха изчистени софтуерно докато се изкопаят всичките 21..А тази мрежа която не се проверява транзакциите във веригата наистина ще светне.



                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          barbaron - тази техонология не става за голям брой транзакции въобще, когато притежателите на скъпи койни го разберат категорично ще боли.За употреба от големи финансови институции пък просто забрави. Няма да изчезне техонологията на койна, големите финансови институции ще последват динозаврите. Каква ирония, как ги спасяваха а те в бъдещето ще са изчезнали. Високи енергийни разходи, ти се шегуваш защото дори при супер претоварната мрежа цената на транзакциите е ниска и не се връзва.
                          http://www.nasdaq.com/article/segwit...-test-cm818843
                          https://www.youtube.com/watch?v=fqT-3xN8npA

                          Със SegWit ще се имплементират в доста нови неща в биткойн в следващите месеци - и мигновени транзакции ще имаме, и смарт контракти.

                          Коментар


                          • barbaron - тази техонология не става за голям брой транзакции въобще, когато притежателите на скъпи койни го разберат категорично ще боли.За употреба от големи финансови институции пък просто забрави. Няма да изчезне техонологията на койна, големите финансови институции ще последват динозаврите. Каква ирония, как ги спасяваха а те в бъдещето ще са изчезнали. Високи енергийни разходи, ти се шегуваш защото дори при супер претоварната мрежа цената на транзакциите е ниска и не се връзва.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron
                              От 160 лева
                              Опитай от това, ако имаш възможност и сподели какво мислиш, може и на лични.


                              Spécialisée dans la vente en ligne de vin et champagne d'Epernay, la société Champagne Charles Ellner propose une gamme variée de produits de qualité pour tous les goûts.

                              Коментар


                              • Биткойна го бяха отписали, но за два дни си навакса! Май ще излезе труден за събаряне!

                                Коментар

                                Working...
                                X