Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеВнимавайте с криптоборсите да не изгърмите като форекс мастъра на който му гепиха койните и се покри в дън земя.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
борсата отвори
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Стой бе! Нали беше тук да "гледаш сеир" ????
Тъкмо почна да става интересно. Или на теб ВЕЧЕ не ти е интересно???Last edited by michaelis12; 25.09.2017, 17:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Стой бе! Нали беше тук да "гледаш сеир" ????
Тъкмо почна да става интересно. Или на теб ВЕЧЕ не ти е интересно???
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
страшен брао ама аз тръгвам щот са неам повече време айде утре пак ....
Тъкмо почна да става интересно. Или на теб ВЕЧЕ не ти е интересно???remember remember the fifth of november
Коментар
-
Мише, ти ги разбираш тези неща - "пазарно / борсови принципи", ала-бала ....
Та да те питам нещо - мисля си приходи от Биткоина за 2016 г. 4.000 лв.
Приходи от същото 2017 г. 41.000 лв. (досега) - та да те питам догодина мога ли да ударя 400.000 лв.???
Найс А?remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1Мише, Мише, изнервен си и се опитваш да четеш Евангелието като Дявола .....
Казвам ти - това е само в една Борса + миналата година 4.000 лв. приход + 41.000 лв. приход тази година (говорим за КЕШ!!!)
И ДА - ВСИЧКО ТОВА САМО С ВИДЕОКАРТИ ЗА 9.000 ЛВ.
Найс А???
П.С. Видях че след моя пост си дописал нещо за тока и др. ОК - тока го брой по 200 лв./месец (не е толкова ама за тебе - жест) х 36 месеца (по-малко са ама пак жест към теб) = 7.200 лв. добави тази сума към 9.000 лв. = 16.200 лв. Разходи
Приходите съм ги писал по-горе
Пак Найс А???
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1Че за какво ни е да купуваме, като си ги копаме???
Ето виж ми балансите - САМО В ЕДНА БОРСА!!! Отделно пo други борси + 5-6 портфейла ......
https://imgur.com/a/unRB5
И всичко това е "изкопано" с хардуер който ми струва 9.000 лв.
Твойте 8К $ стават 4К $ от там 6500 лв. ммм ?! От там си 2500 лв. стин назад ти български разбираш ли ?! Говориме за чисти пазарно / борсови принципи не всичките приказки от 1001 Нощ дет разтегаме тука за светлото криптовалутно бъдеще .....
P.S. тука не слагам разходи за транзакции и за тока, тва го прескачаме тактично все ощеLast edited by michaelis12; 25.09.2017, 17:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1Че за какво ни е да купуваме, като си ги копаме???
Ето виж ми балансите - САМО В ЕДНА БОРСА!!! Отделно пo други борси + 5-6 портфейла ......
https://imgur.com/a/unRB5
И всичко това е "изкопано" с хардуер който ми струва 9.000 лв.
Коментар
-
я да видиме сергията кво предлага днеска :
1121 Cryptocurrencies/ 5519 Markets
https://coinmarketcap.com/all/views/all/
ааааййдее купуйте "дигитални валютииии", парат не се барат, не останааа, всичкото е на примоция в перфектно състояние без забележки само "лимитирани количества" .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеНещо Мишето доста изнервен днес .......
Няма страшно приятелю - никога не е късно да влезнеш в Биткоин. Това е все едно да не ползваш интернет и да си викаш "късно е няма за кога да се уча"!!!
Приятелски съвет (без да си ми го искал), колкото по-рано влезнеш в Биткоин - толкова по добре, и ще видиш как трескавата ти нервност ще изчезне.
Ще изчакам да стане дет викаш 1 млн. и тек тогава влизам и с шесте крака ....Last edited by michaelis12; 25.09.2017, 16:21.
Коментар
-
Нещо Мишето доста изнервен днес .......
Няма страшно приятелю - никога не е късно да влезнеш в Биткоин. Това е все едно да не ползваш интернет и да си викаш "късно е няма за кога да се уча"!!!
Приятелски съвет (без да си ми го искал), колкото по-рано влезнеш в Биткоин - толкова по добре, и ще видиш как трескавата ти нервност ще изчезне.remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар