Първоначално изпратено от marin1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Last edited by michaelis12; 25.09.2017, 16:20.
-
"На този пазар в момента пазарната капитализация е много ниска и поради тази причина големи играчи с много пари могат да манипулират пазара. Отделно от това, дори не е необходимо да имаш пари, за да манипулираш пазара, просто трябва да имаш влияние", посочи експертът.
Като пример Драмалиев даде голямата американска банка JP Morgan, чийто главен изпълнителен директор Джейми Даймън определи биткойна като „измама“, а на следващия ден излезе информация, че компанията се е възползвала от поевтиняването на криптовалутата при спада на цената ѝ.
"Това може да се възприеме и като тактика – ако си важна фигура в технологичния свят или политик, с определени изказвания ти можеш да повлияеш на пазара и след това да се възползваш от това", коментира специалистът.
Така че прекалената "независимост" може да се окаже нож с две остриетаПазарната капитализация е много ниска и големи играчи могат да манипулират пазара на криптовалутата, смята Владислав ДрамалиевLast edited by netware5; 25.09.2017, 16:24.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Както съм казвал не веднъж - след години внуците като Ви питат:
"Дядо, Дядо, верно ли е че навремето си можел да си купиш ЦЯЛ Биткоин?"
Ще е интересно кой какво ще отговаря!!!
Bitcoin needs to be worth $1,000,000 to be a legitimate currency
http://www.marketwatch.com/story/bit...ncy-2017-09-15Last edited by marin1; 25.09.2017, 15:29.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Едно кратко мнение и сравнение с Дот-Ком-а
Like the dot-com bubble in the 90s, you can add the concept of blockchain to just about anything and have a ‘business’ worth millions, no matter how idiotic the original idea. The vast majority of initial coin offerings are investments in businesses that are not providing anyone with any value, have no real customers and no obvious prospect of ever having any real customers.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеУспех, момчета, знаете, че при мен завист няма - дано успеете да излезете на профит, в края на краищата това е най-важното, останалото е история, както е казал поетът
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеКитайците си изиграха своята роля.
В момента при съотношение на обемите на търговия $/CHY над 4:1 цената на Биткоина е над 3% нагоре за 24 часа!!!
https://bitcoinwisdom.com/Last edited by X_Y; 25.09.2017, 13:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз гледам да не пиша в темата, тъй като гледам мача отстрани, но все пак да се запитам - всички уж правите спекула, като всички сте яко на плюс - кой тогава е на минус? И що не вземе този биткойн да върви само нагоре- днес 3, утре 4, вдругиден 5 и т.н. Ми това си е абсолютната чиста акция, както би казал професор Каро, поради което не виждам причина тя да не расте всеки ден и да си я връткаме - днес аз ти ги продавам на 4, утре ще ги купя от теб на 5, после ти от мен на 6, аз от теб на 7 и така до безкрай. Все пак "акцията" биткойн е откъсната изцяло от фундамента, а това, според професор Каро, и дава безброй възможности.
Та един поне няма ли да се пресрами и да каже, че е загубил, или всички сте само ъъъъъъъъп? Дано да е така и само да печелите! Успех!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз гледам да не пиша в темата, тъй като гледам мача отстрани, но все пак да се запитам - всички уж правите спекула, като всички сте яко на плюс - кой тогава е на минус? И що не вземе този биткойн да върви само нагоре- днес 3, утре 4, вдругиден 5 и т.н. Ми това си е абсолютната чиста акция, както би казал професор Каро, поради което не виждам причина тя да не расте всеки ден и да си я връткаме - днес аз ти ги продавам на 4, утре ще ги купя от теб на 5, после ти от мен на 6, аз от теб на 7 и така до безкрай. Все пак "акцията" биткойн е откъсната изцяло от фундамента, а това, според професор Каро, и дава безброй възможности.
Та един поне няма ли да се пресрами и да каже, че е загубил, или всички сте само ъъъъъъъъп? Дано да е така и само да печелите! Успех!
STEEM Profit/Loss:-0.02392802 BTC
Ripple Profit/Loss:-0.03651869 BTC
Stellar Lumens
Average Buy Price:0.00002532 BTC
Total with Fees:0.24481425 BTC
в момента цената 0.00000312 BTCНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Китайците си изиграха своята роля.
В момента при съотношение на обемите на търговия $/CHY над 4:1 цената на Биткоина е над 3% нагоре за 24 часа!!!
https://bitcoinwisdom.com/
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Аз гледам да не пиша в темата, тъй като гледам мача отстрани, но все пак да се запитам - всички уж правите спекула, като всички сте яко на плюс - кой тогава е на минус? И що не вземе този биткойн да върви само нагоре- днес 3, утре 4, вдругиден 5 и т.н. Ми това си е абсолютната чиста акция, както би казал професор Каро, поради което не виждам причина тя да не расте всеки ден и да си я връткаме - днес аз ти ги продавам на 4, утре ще ги купя от теб на 5, после ти от мен на 6, аз от теб на 7 и така до безкрай. Все пак "акцията" биткойн е откъсната изцяло от фундамента, а това, според професор Каро, и дава безброй възможности.
Та един поне няма ли да се пресрами и да каже, че е загубил, или всички сте само ъъъъъъъъп? Дано да е така и само да печелите! Успех!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
боли ма чепа за Небраска тоя се едно там живее, нека поне у Варна да го "приемат" у магазина или бензиностанцията па тагай да ми се фали ..... еееей нема батко златен клас вирей, прост народ живей ......
показателно за Булгаристан Гиби ....
Human Development Indicators
http://hdr.undp.org/en/countries/profiles/BGR
Rank 56
P.S. житкайте си го за спекула и толкоз тва не е валута поради Х изброени причини у тоя раздел и стига сте поствали простотии кой го прегърнал и кой нье, щот китайците казаха твърдо НьЕ а те са 1.6 млрд. човекоподобни т.е. 600 пъти колкот Небраска и околия ....Last edited by michaelis12; 25.09.2017, 09:59.
Коментар
-
Добри Ютро!!!
Айде и в Небраска: Nebraska Ethics Board: It’s Okay for Lawyers to Accept Bitcoin
https://www.cryptocoinsnews.com/nebr...ccept-bitcoin/remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар