Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Last edited by michaelis12; 25.09.2017, 09:26.
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе мога да разбера защо са тези глупави спорове. Обикновено има такива между скъсили и удължили някакъв инструмент. Тук спорът е между такива, които имат и такива, които нямат и не искат да имат.
Аз също не им вярвам на тези койни, ама не им вярвах и когато бяха 5 кинта. За да са над 4000 явно има нещо у тях. Търгувам си ги по малко, и взе да ми става интересно. И честно при тази волатилност им правя ебаси доходността, невиждана по всички други пазари на които търгувам, а те не са малко.
Само дето не знам реалните ми кинти дали в един момент няма да станат виртуални
До сега биткойна се използваше богатите китайци да прехвърлят капитал от Китай но от 30 септември се спира търговията с койни в Китай и се затварят борсите, тоест едни от най-мощните играчи спират(изключвам тия които манипулират цената на нерегулираните борси) Кой е по-голям от лудите азиатци в тая спекула? бай марин ли?
И още нещо не мога да разбера защо биткойфенчетата с такава омраза и злоба ни нападат? Ние не можем да повлияем на цената ние сме последна дупка на кавала. Нито ние с коментари нито вие с мизерни бройки
Коментар
-
Не мога да разбера защо са тези глупави спорове. Обикновено има такива между скъсили и удължили някакъв инструмент. Тук спорът е между такива, които имат и такива, които нямат и не искат да имат.
Аз също не им вярвам на тези койни, ама не им вярвах и когато бяха 5 кинта. За да са над 4000 явно има нещо у тях. Търгувам си ги по малко, и взе да ми става интересно. И честно при тази волатилност им правя ебаси доходността, невиждана по всички други пазари на които търгувам, а те не са малко.
Само дето не знам реалните ми кинти дали в един момент няма да станат виртуални
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Койнаджиите що не се откажете от услугите на банките и не минете само на вашите койни?
Защо койнаджиите са правят на луди и продължават да ползват услугите на банки, а лъжат, че уж щели да се борят с тях? С какви банки ще се бориш бе, утре ако ти блокират сметките и ще ти светнат ушите от глад.
Когато видя койнаджия да си закрие всички сметки в банката и да мине само на виртуалните тъпотии, тогава може и да се замисля дали това нещо има някакво бъдеще, а дотогава койните стават само за боклука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Skromen Разгледай мнение
Това момче много ги разбира. Слушайте го!Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Койнаджиите що не се откажете от услугите на банките и не минете само на вашите койни?
Защо койнаджиите са правят на луди и продължават да ползват услугите на банки, а лъжат, че уж щели да се борят с тях? С какви банки ще се бориш бе, утре ако ти блокират сметките и ще ти светнат ушите от глад.
Когато видя койнаджия да си закрие всички сметки в банката и да мине само на виртуалните тъпотии, тогава може и да се замисля дали това нещо има някакво бъдеще, а дотогава койните стават само за боклука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДобри Ютро!!!
Гледам "хубава" дискусия сте заформили а Фрости пак неподготвен ......
BREAKING: Amazon Will Accept Bitcoin By October
https://squawker.org/technology/brea...in-by-october/
На Печелившите - ЧЕСТИТО!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеВреме е тази тема да вземе да се преименува на антибиткойн. И да продължат Фрости, Прецакания и другите корифеи да се убеждават един друг. За останалите има и далеч по-полезни форуми от хейтърския инвестор.
Коментар
-
Добри Ютро!!!
Гледам "хубава" дискусия сте заформили а Фрости пак неподготвен ......
BREAKING: Amazon Will Accept Bitcoin By October
https://squawker.org/technology/brea...in-by-october/
На Печелившите - ЧЕСТИТО!!!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеВреме е тази тема да вземе да се преименува на антибиткойн. И да продължат Фрости, Прецакания и другите корифеи да се убеждават един друг. За останалите има и далеч по-полезни форуми от хейтърския инвестор.
Има бол форуми за навиване.
Що ли се натискате тук?
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Тук някои хора живеят във виртуалната реалност. Биткойна на имагинерната фигура Сатоши Накамото щяло да бори банкстерите. И как ще стане ми е много чудно? Биткойна се използва за спекула и тук таме някой друг ентусиаст да си купи нещо с тях от някои сайтове притежавани от същите ентусиасти, но болшинството над 80% го използват само за спекула и след това обмяна в реални долари,рубли,евро,юани,вонове и прочие. Купувам и продавам по-скъпо на следващият балък.Като горещ картоф нищо повече. В крайна сметка биткойн маняците не осъзнават ли,че теоретично да приемем преборят банкстерие всичко е независимо от служби и държави, то те ще се превърнат в роби на копачите таксите им и създателите на койна които ще си бъдат една голяма банка. В крайна сметка уж зад добрата идея вие ще ги направите новите властелини на света. И в крайна сметка какво се оказва, бягаш от банкстерите но създаваш нови такива..... Безплатен обяд няма. Биткойна няма бъдеще муден бавен тромав, да има криптовалути 1000 пъти по-бързи с ниски такси мощни в тях има потенциал за бъдеще,но в биткойна не
Коментар
-
Щом за осем години не можа да узрее, значи никога няма да узрее. Койните така и ще останат - само за спекулации, ако изобщо оцелеят през следващите няколко години, което не е сигурно. И то какви спекулации, на нерегулиран пазар, където всеки с малко по-голямо количество прави всевъзможни измами и далавери.
Аз се чудя, дали 2018 ще е годината на фалита на койните... ще видим...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар