Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
michaelis12 - криптосите не стават за пари за банките, банките просто лъжат че това са крипоси и като им ги хакнат защото бързината на транзакциите е за сметка на сигурността ще се отметнат и ще разберат по трудния начин че тази оферта не е за тях. Те ползват една част от технологията на биткойна която в точния ден ще "прегори", всички койни ще отидат в един адрес а после всеки ще може да използва вече генерирания блок чайн и да си направи персонални пари.Най вероятно и най добре е в денят Х парите - койните да са в банките, крайно време е Амазон да им върне парите които наливаха с десетилетия без никаква печалба.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеможе да е интересно за пишещите тук, свен ако вече не сте го видяли:
http://www.reuters.com/article/us-bl...-idUSKCN1C90STАз виждам една глобална валута която е само в компютрите, ще бъде печатана до безкрай и нищо не можеш да си вземеш или да скриеш от банките повече, т.е. безкешово финансово контролирано общество сиреч мечтата на банкерите се изпълнява с пълни темпове ....
P.S. и наще глупаци тука се радват, това като бонус ....Last edited by michaelis12; 04.10.2017, 16:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Защо да няма начин? Примерно държиш си койните у вас на диск, с бекъп на флашка, става пожар и всичко изгаря. Нямаш други бекъпи. Унищожените койни могат ли пак да бъдат напечатани?
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеНяма как да унищожиш хойн. Не е предвидено в софта. Просто са някакви забравени портфейли, което не е унищожаване.
Е не е печатане на хартия и мастило. И копаене не е.
Размножаване по ли ти харесва? Copy/paste на цифрички!( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Няма как да унищожиш хойн. Не е предвидено в софта. Просто са някакви забравени портфейли, което не е унищожаване.
И към всички други, които искат да им се обясни с прости думички - разширете си речника, момчета. Вземете прочетете нещо и се опитайте да разберете нещата сами преди да питате.
Размножаване по ли ти харесва? Copy/paste на цифрички!Last edited by IvanTerziev; 04.10.2017, 14:49.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеУнищожените койни могат ли да се напечатат повторно, или изчезват завинаги?
Last edited by Гари; 04.10.2017, 13:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kamata_1 Разгледай мнениеИ какво точно ти е променилo мнението, като си го прекомпилирал?? Намерил си бъг, или просто си решил, че не е достатъчно secure?
Освен това блокчейна сега е единичен 120 гигабайтов файл. Ако почне наистина да замества кеша - тоя файл няма да се събира на няколко харддиска, а пък ти трябва ако искаш да си имаш твой си портфейл. Иначе си принуден да си довериш портфейла на такива като МтГокс и БТС-е, вечна им памят! Вечна им памят и на парите на жертвете им, тоже!
Отделно, дето се чака по сума и дни за транзакция. Мрежата отсега издъхва, а още не е влязла в масова употреба.
Още не е излязла истинска валута, дето да може да се ползва за ежедневни разплащания.Last edited by IvanTerziev; 04.10.2017, 13:09.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
може да е интересно за пишещите тук, свен ако вече не сте го видяли:
http://www.reuters.com/article/us-bl...-idUSKCN1C90ST
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Тук за Ripple не се пита. Веднага ще ти скочат биткойманяците как смееш да питаш за криптовалутата на банките. как я подържат изкуствено нищо ,че бие по-всеки показател биткойна. Тук се говори само за биткойн и как след време ще струва 1 000 000. критика и чуждо мнение не се приема на добре. Анатемосват те за глупак, невеж, бедняк, загубеняк как не си инвестирал като е било 1000 или 2000 долара
Аз наивно бях останал с впечатлението, че всичките "хойни", битх.йни", и разни други такива, са за най-окаяните будали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mollov Разгледай мнениеЗа Ripple какво ще кажете? Отдавна се му се чудя за пазаруване..
- 1 like
Коментар
Коментар