If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сигурно вече е продал. Сега го чакаме да почне да купува пак. Като свърши с покупките, ще каже, че е купил и ще му напомпате цената до космоса, а той ще ви продава през цялото време.
Сега го видях и аз. Тия спици не са хубаво нещо. Може някой да е пуснал голям маркет ордер и да е ударил бидовете надолу чак до 700. Сбъркана цена... трудно. Може и да е вярно, но защо не е изпълнило ордера на най-добрата цена в такъв случай...
На минутка се вижда ясно, че това не е моментен шип! Имало е цени под 1000 в рамките на 5-6 минути.......
Знаем накъде, но не ти изнася... Утре 42-40 к. и така докато бъдат изтръскани всички дребни досадници, опиянени от идеята за бързо забогатяване чрез Бит кон.....
На 42к ще натоваря още един вагон, на 29к - още 2 вагона, а на 20к - още 5 вагона. Ако стигне до 10к - ще натоваря втори влак.
Интересно ми е CorrectiveIy objective какво мисли за последните няколко часа и накъде отиваме?
А интересното е, че в Кракен имаше игла на Етера от 1700 до 700 долара за 3-4 минути. Аз въобще не съм про треидър и единственото ми обяснение е, че някой като е въвеждал цена продава вместо 1700 е написал 700 и съответно сега реве. Възможно ли е да е така или бъркам нещо в разсъжденията си?
Сега го видях и аз. Тия спици не са хубаво нещо. Може някой да е пуснал голям маркет ордер и да е ударил бидовете надолу чак до 700. Сбъркана цена... трудно. Може и да е вярно, но защо не е изпълнило ордера на най-добрата цена в такъв случай...
Спретнахме и триъгълниче, което означава "Не знам накъде. Чакам да видя другите какво ще кажат".
Знаем накъде, но не ти изнася... Утре 42-40 к. и така докато бъдат изтръскани всички дребни досадници, опиянени от идеята за бързо забогатяване чрез Бит кон.....
Интересно ми е CorrectiveIy objective какво мисли за последните няколко часа и накъде отиваме?
А интересното е, че в Кракен имаше игла на Етера от 1700 до 700 долара за 3-4 минути. Аз въобще не съм про треидър и единственото ми обяснение е, че някой като е въвеждал цена продава вместо 1700 е написал 700 и съответно сега реве. Възможно ли е да е така или бъркам нещо в разсъжденията си?
Да, бе да - 1000 милиарда и да няма ликвидност от 50к до 30к - я да спреш да плещиш глупости.
Освен това вече казах - каквато и да е корекцията, по време на нейното развитие нищо не трябва да се прави. Чака се вълна B (корекция на корекцията), и се вземат решения за покупка/продажба чак на върха на вълна B, когато се образува триъгълник.
Това .....червеното ..............със сигурен че и ти незнаеш , какво си искал да кажеш ..........
Но не е нещо за ПМО , нали .....................
Коментар