Първоначално изпратено от marin1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Кой платежен метод ползвате за закупуване на биткойн ?
- директно с дебитна карта и някой от големите борси (coinbase) 4% такса, която е доста спрямо малките покупки
- СЕПА превод директно към борсата с минимум такси за преводи до 500 GBP(директно от вашата банка - 30евро или използвате метода на Mistertango + TransferWise - 5 евро)
- ползвате бг ексчейджъри със завишени курсове
Ако имате друг вариант, при който намаляте разходите за такси, както при покупка така и при проджба във физически пари
Може да го споделите
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеИ все за копане и печалба говориш. Ега, че това е в основата на Парадигмата.
Нали уж идеята не беше точно тая за самоцелното копане и надцакване?
Какво стана със Свободните пари и ограничените хойни? 800 нови крипто парчета хич не ми изглеждат ограничени.
С какво светът стана по-добър, след като изкопа половин хойн?
За теб лично е станал по-добър. Само и защото са се намерили други да не казвам какви, дето са го купили.
Малко като чалгата и футбола. Ако беше до такива като мен - Азис щеше да си е нормалния Васко, а Бербо щеше да бачка нейде като нощен охранител.
Но тук е Форум за инвестиции и печалба!!! Или не???remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеЩе вдигна банкет, когато всички койни изгърмят и приключат завинаги.
Ама ако преди това, обаче, отиде на (примерно) 10.000$ - няма да искам нищо от теб, освен да ми се извиняваш всяка сутрин, като влезеш във Форума и пак можеш да си пишеш тук, че ме развеселяваш.
Имаме ли сделка???
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеОт POS и търговия с PeerCoin имам над 0,5 Биткоина приход, днеска го гледах!.
NameCoin съм я копал, ама да съм изкарал има/няма 0,05 BTC от нея, wallet.dat файла още го пазя ама не ми се рови да гледам колко е било ...
Криптовалутите имат и дават НЕОГРАНИЧЕНИ Възможности!!! Засега
Нали уж идеята не беше точно тая за самоцелното копане и надцакване?
Какво стана със Свободните пари и ограничените хойни? 800 нови крипто парчета хич не ми изглеждат ограничени.
С какво светът стана по-добър, след като изкопа половин хойн?
За теб лично е станал по-добър. Само и защото са се намерили други да не казвам какви, дето са го купили.
Малко като чалгата и футбола. Ако беше до такива като мен - Азис щеше да си е нормалния Васко, а Бербо щеше да бачка нейде като нощен охранител.Last edited by IvanTerziev; 26.09.2017, 23:43.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение.......... изчезне като някогашните му подгласници РeerCoin и NameCoin. Moнетки, далеч по добре измислени и напреднали.
NameCoin съм я копал, ама да съм изкарал има/няма 0,05 BTC от нея, wallet.dat файла още го пазя ама не ми се рови да гледам колко е било ...
Криптовалутите имат и дават НЕОГРАНИЧЕНИ Възможности!!! Засегаremember remember the fifth of november
Коментар
-
Ако говорим за койни и бъдеще ripple е то без тъпо копане без шайка копачи дето ти зимат комисиона за бавни транзакции, подкрепен е от банките. Само че агнешките главички дават по 4 бона за бай ти хойн при положение,че има каде каде по-добри бързи и мощни койни. като игрърмят тия купили на 2000-3-4-5 и ще свърши патардията
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Яденето на месо е причина за много повече парникови газове,ама дай да не задълбаваме.
Харченето на ток ще свърши като се изкопат всичките биткойни,а това не е далеч във времето.
Други косури?
Освен,че ви е яд,че сте изтървали да направите кинти от страх или тесногръдство?
Как ще оцеляваме, как ще дишаме?
Харченето на ток ще свърши като се изкопат всичките биткойни
Иначе бай хойн може и да се скъсява, ама аз лично съм страхлив и теснгръд. Няма логическа причина да поскъпва, или да поевтинява. Като нищо може да се намерят БгМами да "инвестират" по 100 000 $ за бройка, също толкова вероятно е да изчезне като някогашните му подгласници РeerCoin и NameCoin. Moнетки, далеч по добре измислени и напреднали.Last edited by IvanTerziev; 26.09.2017, 23:37.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Бай хойните са една паразитна технология и са вредни за цялата планета. Тая паразитна простотия хаби хиляди гигавати енергия за да се печатат безполезни несъществуващи цифрички.
Промяната в климата, глобалните катаклизми, наводнения, бури и урагани, екстремните горещини стават все по-чести заради точно такива идиотщини.
Ще вдигна банкет, когато всички койни изгърмят и приключат завинаги.
Харченето на ток ще свърши като се изкопат всичките биткойни,а това не е далеч във времето.
Други косури?
Освен,че ви е яд,че сте изтървали да направите кинти от страх или тесногръдство?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Бай хойните са една паразитна технология и са вредни за цялата планета. ..............
Промяната в климата, глобалните катаклизми, наводнения, бури и урагани, екстремните горещини стават все по-чести заради точно такива идиотщини.
На Фрости сега Биткоина му виновен И ЗА Глобалното Затопляне???!!! Освен за забогатяването на някои участници тук във Форума (за съжаление Фрости не е сред тях, няма и да бъде ....)
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеЩе вдигна банкет, когато всички койни изгърмят и приключат завинаги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеБай хойните са една паразитна технология ...
Ще вдигна банкет, когато всички койни изгърмят и приключат завинаги.
Пионерът Бай Хойн е първа проба.
Първият изскуствен спътник е бил на батерийки.
Първият телевизор е използвал хиляди галванични батерийки, само да се види дали ще проработи.
Бай Хойн и той е на батерийки. 120 гигабайта ли му стана счетоводната книга (блокчейн), и над 10$ за транзакция...
Нищо общо с Парадигмата в началото.
Колкото сегашните ТВ и сегашните спътници имат общо с първите прототипи, толкова и Бай Хойн ще остане да се ползва.
Етериум му диша у врата, hyperledger е събрал хиляди разработчици и няколко големи фирми зад него...
Не е препоръка.Last edited by IvanTerziev; 26.09.2017, 23:20.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеБай Хойн го ползвате само за спекула. Още не съм чул някой да се ползва от "НОВАТА ПАРАДИГМА !!1!1!!!!
Би трябвало да се засрамите, че насърчавате напълно напразното хабене на ток колкото от няколко ТЕЦ-а, че евентуално да излезете горница от пустата спекула. И хиляди тонове парников газ. Е туй му е иновативното на Бай Хойн.
На оригиналния хойн тая работа най ме дразни. Има много по-добре замислени криптоси.
Ще вдигна банкет, когато всички койни изгърмят и приключат завинаги.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеПак от твоята гледна точка! ........
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеЩо да е напразно хабенето на ток?
120 м2 отоплявам с 2 kW от копачките 24/7, е през деня отварям да се проветрява ама Жена ми е зиморничава и питаш ли ме колко е щастлива като се прибере на топло. Зимата добавям и климатик за отопление и ако е необходимо още ел. радиатори. Ама 2-та kW 24/7 (БЕЗПЛАТНИ) ми идват дюшеш!!!...
Фермата на 21 век изразходва средно по $39 000 за електричество всеки ден.
Форумният софт не ми дава да кача картинка.
https://www.kaldata.com/wp-content/u...017/08/11.jpegМнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеБай Хойн го ползвате само за спекула. Още не съм чул някой да се ползва от "НОВАТА ПАРАДИГМА !!1!1!!!!
Би трябвало да се засрамите, че насърчавате напълно напразното хабене на ток колкото от няколко ТЕЦ-а, че евентуално да излезете горница от пустата спекула. И хиляди тонове парников газ. Е туй му е иновативното на Бай Хойн.
На оригиналния хойн тая работа най ме дразни. Има много по-добре замислени криптоси.
120 м2 отоплявам с 2 kW от копачките 24/7, е през деня отварям да се проветрява ама Жена ми е зиморничава и питаш ли ме колко е щастлива като се прибере на топло. Зимата добавям и климатик за отопление и ако е необходимо още ел. радиатори. Ама 2-та kW 24/7 (БЕЗПЛАТНИ) ми идват дюшеш!!!
П.С. В момента реконструирам един мезонет - второто подпокривно пространство е за копачи и отоплява долното помещение. Зимата - безплатно отопление, лятото изнасям копачите в Балкана на студено. И всичко това се финансира с парите от продажбата на Биткоин!!!
Найс А?remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар