Първоначално изпратено от IvanTerziev
Разгледай мнение
blockchain.info е онлайн портфейл. Погледни тези за които ти дадох линкове. (няма да ги повтарям по 100 пъти във всеки пост)
Първоначално изпратено от IvanTerziev
Разгледай мнение
Занимаваш ме с глупости, наистина ли си мислиш че имам интерес да влизам в дискусия, колко е добър за компилиране Биткойн клиента под Линукс?! Предполагам вкъщи си компилираш всичкия софтуер сам... и също отстраняваш бъговете сам... надявам се и операционната система сам да си компилираш (как иначе, може да има някой "вирус").
Това така или иначе няма значение, защото Биткойн не е "портфейл", Биткойн е протокол. Миньорите например използват собствен софтуер, а не Биткойн портфейла.
Ако смяташ, че портфейла не е добър можеш да направиш собствен такъв... предполагам ако е по-добър от основния, много хора биха ти изпратили пари... и ето ти бизнес. Дори можеш собствена монета да направиш... с добър (по твоите стандарти) за компилиране портфейл.
Аз също ще ти задам един въпрос?! Защо смяташ че ти си по добър от всички останали и си открил "вирус" там където очевидно няма вирус?!
Човек трябва да е доста арогантен за да се мисли по умен от всички останали. Ако наистина си толкова умен, защо не си направиш собствена крипто монета. Ето виж Виталик, човека е искал да подобри Биткойн, дивелопърите не са му дали и той си е направил собствена монета, която в момента е 2-ра.
P.S. На фона на това, че се имаш за голям "експерт" е странно как отричаш съществуването на "леките портфейли"... напиши в Гуглето Bitcoin Light Wallets и ще ти излязат подредени един под друг. (само не натискай рекламните линкове)
Коментар