IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    100 МБ пазарна капитализация на Биткойновете, Уолстрийт тоже почти всеки ден чупят рекорди.

Това не е ли всъщност крахът на държавните пари? Само златцето изостава.

Аз иначе си покопвам разни работи - по мънинко - като предпазлив млад кърт. Вече трупам лайтстотинчици в портфейлченцето - ей-тъй: за опит - пък ще видим какво-що.
    Тва не е сериозно крах на държавните пари. Като е крах обръщайте всичко де що имате в злато и койни и ако сте прави ще сте новите крале на света хаха. Това са дискусии за форума на бг мама там ги плещят такива

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      nasco_3 - и 2-3 процента от този оборот е реални сделки, всичко друго е сделки със себе си.
      Много точно казано, а дали е между нерегулираните брокери или межди шайка големи играчи не се знае, но е ясно,че цената е манипулирана и нереална. В крайна сметка хората им купуват койните пък после не могат да си ги продадът. Е как става тоя номер? хаха тия борси са да се продават само койните пък защо при сривове борсите изведнъж спират

Коментар

• 100 МБ пазарна капитализация на Биткойновете, Уолстрийт тоже почти всеки ден чупят рекорди.

Това не е ли всъщност крахът на държавните пари? Само златцето изостава.

Аз иначе си покопвам разни работи - по мънинко - като предпазлив млад кърт. Вече трупам лайтстотинчици в портфейлченцето - ей-тъй: за опит - пък ще видим какво-що.
        Last edited by Императорът; 30.10.2017, 23:38. Причина: Като кърт.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• На кеските като им се вдига цената - иху миху!
          Като поевтиня в пъти хойна, и седя така над 3 години... 3 години тихо!
          И чартове давах...
          Лале от разновидността Вицекрал в нидерландски каталог от 1637 година. Цената за негова луковица достига между 3000 и 4200 гулдена в зависимост от размера. По това време обучен занаятчия печели около 300 гулдена годишно.[1]
          ...
          Той твърди също, че много инвеститори са разорени и нидерландската търговия претърпява сериозен удар от падането на цените.
          Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• nasco_3 - и 2-3 процента от този оборот е реални сделки, всичко друго е сделки със себе си.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Ти ми кажи да купувам ли сега, или да продавам??
              Снежине.... стой си настрана ве, са дет ше го мислиш с 20% нагоре / надолу... яяяя виж ко хуу си си отстрани
              Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение

Няма значение.. извън борда си..
                Ти ми кажи да купувам ли сега, или да продавам??
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Какво да правим, да купуваме или да продаваме??
                  Няма значение.. извън борда си..

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    marin1 - направо има опашки да им го купуват с кеш койна, всичките си комисионни и такси по традиция брокита влагат в сделки със себе си на още по висока цена и си правят цената да върви нагоре.
                    Дали при 2-3 милиярда дневен оборот е възможно всички сделки да са със себе си? Някаква част от мен взе да се съмнява!
                    Last edited by nasco_3; 30.10.2017, 18:30.

Коментар

• marin1 - направо има опашки да им го купуват с кеш койна, всичките си комисионни и такси по традиция брокита влагат в сделки със себе си на още по висока цена и си правят цената да върви нагоре.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                        Честит Нов Рекорд в Цената!!!
                        6320 Битфинекс .
                        Какво да правим, да купуваме или да продаваме??
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Много тихо в темата днес - що ли???
                          Над 10.000 лв. за един Биткоин!!! Досега не съм продавал на толкова и ще взема да продам малко, колкото да съм в ИГРАТА.
                          Успех даже и на сривлювците желая .....
                          remember remember the fifth of november

Коментар

• Честит Нов Рекорд в Цената!!!
                            6320 Битфинекс - На Печелившите ЧЕСТИТО!!!
                            П.С. Дали утре няма да търча да обръщам 1 Биткоин в 5 унции Злато, нещо което чакам от доста време, но не вярвах че ще се случи толкова скоро ....
                            Last edited by marin1; 29.10.2017, 23:17.
                            remember remember the fifth of november

Коментар

• не съм на минита, ама тамън се бях засилила да сменям посредника... и щях да отварям сметка при един друг леле...там ядоха яко дървото
                              за MTGOX става на въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Спечелил или минимизирал загубите?
                                Щото голям бой ядоха напоследък. Аз съм ги закупувал от 0.12 BTC ) , а ти от доста по-височко май
                                Мамун,аз усредних и излязох,отделно имам още позиции,на цена над 600$,имам лайткойни и етери на + ,но не бързам...

П.С. Пухче,за Биткойна има и минита (1/10).
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X