Значи след 6-7 часа официално биткойните стават 63 милиона и то какво увеличение само за 2 месеца. Нямам търпение да се срути пазара ей така за кеф пък и да си напазарувам еФтини рипълчета по няколко цента. Сами ще се закопаят. теоретично при сплит има растеж на цената но тук зеха да зачестяват адски много и работата става съмнителна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Генерирал е изчисления, изчислителен капацитет който е продаден, консумиран.
За инвестиции лично аз предпочитам реални активи, които могат да ти носят реален доход от производство, услуги, търговия, етц.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениемомчета, не искам да ви чупя хатъра, знам че е готино, знам че ви кефи на макз, ама имайте предвивд, че това не са никакви пари, Парите продължават да са в банките и ще са пак там накрая. Златните портфейли с койни просто ще са си едни файлове каквито и са (y)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Кат се листне нещо на борсата зад него, уж (на теория), би трябвало да седи нещо - активи, идеи, пазар, потребители, етц.
Тука какво да се оценява - колко ток е изхабил да генерира коина ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеТова да не е някакъв майтап? Каква децентрализация има на нерегулиран пазар?
При койните се наблюдава точно централизация - големите играчи с голям капитал изтласкват малките при разпределянето на печалбата, големите риби изяждат малките, с две думи шменти-капели и предпоставка за далавери и злоупотреби.
Точно затова койните не се допускат и не се листват на нито една официална борса.
Тука какво да се оценява - колко ток е изхабил да генерира коина ли?
Коментар
-
Книжната поща ще си остане една бумага, електронната поща ще си остане един файл... Например има хора, които не могат да си представят, че времето/часове, минути, секунди/ е също така и мярка за дължина/километри, метри, сантиметри/. А всичко е много просто, ако съществува скорост, която е константа или скоростта на светлинатаLast edited by Макс; 24.10.2017, 01:13.
Коментар
-
момчета, не искам да ви чупя хатъра, знам че е готино, знам че ви кефи на макз, ама имайте предвивд, че това не са никакви пари, Парите продължават да са в банките и ще са пак там накрая. Златните портфейли с койни просто ще са си едни файлове каквито и са (y)Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тоя сайт е от една коза правен като онова дето светлин наков и плевньо участват е него ...забравих му името
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Този път Форка е много по-добре подготвен от предишния. Има доста повече информация и сайта, без да блести с някаква оригиналност, е доста подреден и "стегнат": http://btcgpu.org/
За капак има и наше момче в разработчиците -Martin Kuvandzhiev, Advisor/Core Developer, Bulgaria
И ще става за "копане" с ВидеоКарти! Още от сега се подготвям.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеСамо за инфо: десет часа до bitcoingold.
За капак има и наше момче в разработчиците -Martin Kuvandzhiev, Advisor/Core Developer, Bulgaria
И ще става за "копане" с ВидеоКарти! Още от сега се подготвям.
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеСамо за инфо: десет часа до bitcoingold.
Коментар
-
Някой пак е много, много назад с матРиала ама то който не си го може - НЕ МОЖЕ!!!
http://www.economic.bg/bg/news/9/kit...v-bitcoin.htmlremember remember the fifth of november
Коментар
Коментар