Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеТова,че байхойна бил децентрализиран е глупост на квадрат и я дрънкат само най-запалените байхойн шарани.
Коментар
-
Това да не е някакъв майтап? Каква децентрализация има на нерегулиран пазар?
При койните се наблюдава точно централизация - големите играчи с голям капитал изтласкват малките при разпределянето на печалбата, големите риби изяждат малките, с две думи шменти-капели и предпоставка за далавери и злоупотреби.
Точно затова койните не се допускат и не се листват на нито една официална борса.Last edited by Frosty; 23.10.2017, 01:06.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПичове, казал съм си мнението за биткойн. Едно нещо ме гложди още от как беше 7-8 долара. Дайте ми една причина Гуглето или Амазон да не използват технологията за възнаграждение за лоялност. Кажете, защо няма Гугъл койн, Амазон койн..... За сметка на това има Пичка койн, елхичка койн и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнениеда не отварям нова тема:
някой може ли да ме прерати към гайд коем как и къде да се купи етер с коийто да се участва в ICO?
и от коя борса най=вече, coinbase?
блягодярско
Можеш да пробваш дирекно и от някой "копач" тук: https://bitcoinbg.eu/forum/viewforum.php?f=15 или тук: http://hardwarebg.com/forum/showthre...-(ETH)/page117
П.С. Не съм купувал никога Етеруми от тези места поради простата причина че си ги копая и само продавам, но не и в момента тъй като цената е много ниска.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеДоста престъпления са извършени (примерно) с брадви. Трябва ли брадвите да се забранят и наказателна отговорност брадвите ли носят или "ръката", която ги държи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение1. отвързаха ръцете на изнудвачи в нета
2. отвързаха ръцете на кибер престъпници дето заляха бедните потребители с милиони криптовируси
3. раздвижиха търговията с дрога по интернет
4. раздвижиха търговията с крадени номера на кредитни карти
5. укриване и спасяване в чужбина на пари от корупция (особено в азия)
6. пране на пари за най-лудите глави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
Защото струва бая пари да се създава?
и други подобни,
Ако искаш готови напечатани, по желание могат и да се майнят на избран от теб алгоритъм, кеф ти gsh, x11 ...
A kak вече ще им придадеш стоиност си е твоя работа.
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПичове, казал съм си мнението за биткойн. Едно нещо ме гложди още от как беше 7-8 долара. Дайте ми една причина Гуглето или Амазон да не използват технологията за възнаграждение за лоялност. Кажете, защо няма Гугъл койн, Амазон койн..... За сметка на това има Пичка койн, елхичка койн и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Ako ползваш фауцета на еобота сега поне щеше да се из фукаш.
Ама уроци трябват - кранчето снася по 0,5% ГОРНИЦА от бонуса и за подалия и за взелия. Намиря се в лентата с инструменти на втория надпис като се сложи маркера петото от горе на долу пише faucet.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Пичове, казал съм си мнението за биткойн. Едно нещо ме гложди още от как беше 7-8 долара. Дайте ми една причина Гуглето или Амазон да не използват технологията за възнаграждение за лоялност. Кажете, защо няма Гугъл койн, Амазон койн..... За сметка на това има Пичка койн, елхичка койн и т.н.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Пиши мене,аз съм на абсолютно същото мнение,останаха 4
- 1 like
Коментар
Коментар