Първоначално изпратено от KMETA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
VIVA,Да живей блокчейна
12 месеца 1 глас
8 месеца 1,5 гласа
3 месеца - гледаи си работата'
Никой няма да се обади, грамотните пишат по един път и бягат а след тях са изсипва река от пумия.
аз все още се надявам да почерпя грамотни хора.
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Така е по ясно, аз помислих че, ще ми правиш контра банкет
в блокчеина нищо не може да е двусмиселено или да се изгуби. обещаното се изпълнява. още 4 потвърждения за транзакция.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Кое е двусмислено?
Щом имам същото мнение по въпроса,дали не го разбирам?
Пиши ме на масата от ляво до бара
Може да се получи хубава дискусия.
в блокчеина нищо не може да е двусмиселено или да се изгуби. обещаното се изпълнява. още 4 потвърждения за транзакция.Last edited by KMETA; 22.10.2017, 00:19.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
В коя графа да те впиша.,че стана двусмислено.
Щом имам същото мнение по въпроса,дали не го разбирам?
Пиши ме на масата от ляво до бара
Може да се получи хубава дискусия.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Пиши мене,аз съм на абсолютно същото мнение,останаха 4
не се шегувам за почерпката, стига да има кои да почерпя.
Last edited by KMETA; 22.10.2017, 00:11.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Ако в тоя форум, намериш още 5 освен мене дето те разбраха, аз плащам банкета.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеЦелият крипто-пазар като обща капитализация е по-малък дори от цената на един Фейсбук например, така че всички тия приказки за някакви балони са силно преувеличени. Не цената на биткойн е висока, а скоростта с която достигна до нея. Затова едни корекции от 20-30% са напълно възможни в краткосрочен план. Цифровите (електронни) пари са неизбежни, предстои единствено да видим кой формат ще надделее. Да си заравяме главата в пясъка и да крещим "Понци-монци, пирамиди-мирамиди", вместо да се възползваме, е глупаво. Четене и изучаване му е майката, защото зад цялата история има много математика, много криптография, много психология на тълпата и много други науки. Що се отнася до биткойн, гледам на него като на първи успешен опит, но не мисля че ще оцелее в дългосрочен план и то не само заради високите разходи и такси, а заради това, че дори и днес изглежда като ретро-технология спрямо други новопоявили се кандидати..Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Целият крипто-пазар като обща капитализация е по-малък дори от цената на един Фейсбук например, така че всички тия приказки за някакви балони са силно преувеличени. Не цената на биткойн е висока, а скоростта с която достигна до нея. Затова едни корекции от 20-30% са напълно възможни в краткосрочен план. Цифровите (електронни) пари са неизбежни, предстои единствено да видим кой формат ще надделее. Да си заравяме главата в пясъка и да крещим "Понци-монци, пирамиди-мирамиди", вместо да се възползваме, е глупаво. Четене и изучаване му е майката, защото зад цялата история има много математика, много криптография, много психология на тълпата и много други науки. Що се отнася до биткойн, гледам на него като на първи успешен опит, но не мисля че ще оцелее в дългосрочен план и то не само заради високите разходи и такси, а заради това, че дори и днес изглежда като ретро-технология спрямо други новопоявили се кандидати..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение6 Б вече е твърде висока цена. Мисля: ще се пукне. Временно дори - но сигурно така ще стане. Въпросът е да не се пукне толкова, че да се опозори. Е, аз гледам полекинка да си събирам монетки (без да ги купувам) но не биткойнченца, а някои други - дето сега са в сянката на биткойновете.
Ама уроци трябват - кранчето снася по 0,5% ГОРНИЦА от бонуса и за подалия и за взелия. Намиря се в лентата с инструменти на втория надпис като се сложи маркера петото от горе на долу пише faucet.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
innergy - много е висока реалната цена на транзакциите, сега се плаща чрез новоизкопани койни но те някога ще се изкопаят всички. Пресметни всяка година до тук са наливани милион койна при цена 6000 хиляди сега, това нещо харчи по 6 милиарда на година - при 5 процента транзакционни такси ще го бъде. Разбира се ако енергията стане фри този разход ще се редуцира надолу.D.Y.F-091066
Коментар
-
6 Б вече е твърде висока цена. Мисля: ще се пукне. Временно дори - но сигурно така ще стане. Въпросът е да не се пукне толкова, че да се опозори. Е, аз гледам полекинка да си събирам монетки (без да ги купувам) но не биткойнченца, а някои други - дето сега са в сянката на биткойновете.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеНа мен ми е интересно колко са реалните купувачи на бай хойните. Голяма част от сделките са между свързани хора прехвърлящи си едни и същи койни с цел вдигане на цената. Докато борсите на койни са нерегулирани в гаражи,мазета и нз си още какво цената може и 10 жона да стигне, но ще има ли кой да купи 1 койн за 10 бона?
Около 6 милиона са активните потребители в крипто (повечето са в Биткойн, примерно около 80%)... ако се вземат и неактивните вероятно минават 10 милиона. Все още нищо не е започнало... когато тия потребители станат 1 милиард, тогава ще можем да говорим за "балон" и темподобни глупости.
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеKildirim_Bei - парите отиват при излезлите навреме от пирамидалната схема, тези които останат при срутването губят високоскоростно .
Изобщо каква е алтернативата и има ли такава... или викаш ще сме на фиат до свършека на времето и никога нищо ново няма да бъде измислено.
Крипто трябва да се разглежда като дигитално злато и фиат вплетени в едно... т.е. може да се ползва както за съхраняване на стойност, така също за бързи и удобни транзакции. Освен това за съхраняване на стойност е дори по добро от златото, защото е математически ограничено, а не физически ограничено... т.е. при безкраен ресурс, може да е произведе безкрайно количество злато... но дори при безкраен ресурс, Биткойн винаги ще бъде 21 милиона броя. Сега някой ще каже... "то има и други крипто, това не подбива ли цената на Биткойна"... то има и други метали... платина, сребро, желязо... и тн. те подбиват ли цената на златото ?! Също така има и други ресурси, примерно на нефта му викат "ченото злато" а той няма нищо общо с металите. Така са и крипто-монетите всяка е с различна функция, тези които нямат стойност, постепенно ще се отсеят.Last edited by Xman1; 21.10.2017, 22:14.
Коментар
Коментар