Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Тва е няква измама. Ти виждал ли си фрии байхоини. Същата работа. Търсят шарани. Нещо друго си гледал
Ето ти рефералка снася в двете посоки и за мен и за теб:https://freebitco.in/?r=7643777
Ето ти и рефералка за риплето:http://FreeRipple.com/Account?r=MgpkrbVfe2j
Ама не знам как снася.Last edited by KMETA; 21.10.2017, 20:55.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Ripple-то ми е любимец.
Плащаш за регистрация - кеф.
От 10 дена са пънат с рекламния саит freeriple.алабала , даже са го изтипосали,че е 3$ за броика.
Абе успех ти пожелавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеНа мен ми е интересно колко са реалните купувачи на бай хойните. Голяма част от сделките са между свързани хора прехвърлящи си едни и същи койни с цел вдигане на цената. Докато борсите на койни са нерегулирани в гаражи,мазета и нз си още какво цената може и 10 жона да стигне, но ще има ли кой да купи 1 койн за 10 бона?
Биткойна е ограничен само на хартия. Ето почнаха да му правят сплитове кеш,голд молд и от 21милки бройка.Теоретично при сплит цената расте но не стават ли съмнително много? 2 сплита за има няма 2-3 месеца и така ще почнат през месец докато бройката не стигне няколко милярда.
Както казах ще инвестирам скоро в криптовалута,но такава с голямо институционално доверие и доверие и подкрепа на банките - ripple
Всичко друго е шменти капели което в един момент ще изгърми
Плащаш за регистрация - кеф.
От 10 дена са пънат с рекламния саит freeriple.алабала , даже са го изтипосали,че е 3$ за броика.
Абе успех ти пожелавам.
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
На мен ми е интересно колко са реалните купувачи на бай хойните. Голяма част от сделките са между свързани хора прехвърлящи си едни и същи койни с цел вдигане на цената. Докато борсите на койни са нерегулирани в гаражи,мазета и нз си още какво цената може и 10 жона да стигне, но ще има ли кой да купи 1 койн за 10 бона?
Биткойна е ограничен само на хартия. Ето почнаха да му правят сплитове кеш,голд молд и от 21милки бройка.Теоретично при сплит цената расте но не стават ли съмнително много? 2 сплита за има няма 2-3 месеца и така ще почнат през месец докато бройката не стигне няколко милярда.
Както казах ще инвестирам скоро в криптовалута,но такава с голямо институционално доверие и доверие и подкрепа на банките - ripple
Всичко друго е шменти капели което в един момент ще изгърми
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеKildirim_Bei - парите отиват при излезлите навреме от пирамидалната схема, тези които останат при срутването губят високоскоростно .
Както казах в предишния ми коментар, не искам да класифицирам биткойн като това, или онова - просто гледам мача
имаш ЛС.
Мнението ми не е препоръка.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
На кой ги дават парите?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Печалби/загуби при инвестиции/сделки с финансови инструменти (вкл. инвестиции в BTC) се отчитат само когато съответните сделки/инвестиционни проекти са приключени (нещо е реално купено и/или реално продадено в даден интервал от време). Отчитането става в единиците, в които е началната сделка/инвестиция + съответните разходи за времето.
Всичко останало е печалба/загуба "на хартия".
Интересно ми е да наблюдавам развитието на биткойна и това което мога да забележа до момента (особено последните 12 мес.), е аналогията с манията по лалетата в Холандия преди бая време. Единствената разлика тук е, че количеството биткойни е ограничено, което прави феномена още по-интересен.
Мнението ми не е препоръка за нищо, още по-малко за инвестиционни решения.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Защо си мислиш, че тази крипто-бутафория ще спада? Може да върви само нагоре, докато изведнъж се разпадне. Защо изключваш такава възможност?
Вчера гледах интересно видео за понци-схемите и най-успешните са вървели само нагоре, бележили са огромни ръстове, точно преди да изгърмят. Всъщност за пореден път се убедих, че тези койни са класическа понци-схема, докато курсът върви нагоре, всичко е нормално, нови членове наливат свежи мангизи с цел печалба и пирамидата се самоподдържа. Интересният момент с бай хойна ще настъпи, когато всички в един момент решат да излязат и да си вземат кеша обратно.
гледам, много четеш ама 'се недочел ходиш нещо избирателно четеш
"бай х0йн" ти ф'остата само, па 1 лев не си направил, чак тъжно ми стана де*ба толкоз енергия потр0ши толкоз години и стафидата ти паа не узре
ето една статия прочети та малко от малко да почнеш да ги различаваш кой "хойн" за к'во е...
https://techcrunch.com/2017/10/16/ma...ect-ecosystem/
....че знай ли са не са ли един ден к'во щи са наложиНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Защо си мислиш, че тази крипто-бутафория ще спада? Може да върви само нагоре, докато изведнъж се разпадне. Защо изключваш такава възможност?
Вчера гледах интересно видео за понци-схемите и най-успешните са вървели само нагоре, бележили са огромни ръстове, точно преди да изгърмят. Всъщност за пореден път се убедих, че тези койни са класическа понци-схема, докато курсът върви нагоре, всичко е нормално, нови членове наливат свежи мангизи с цел печалба и пирамидата се самоподдържа. Интересният момент с бай хойна ще настъпи, когато всички в един момент решат да излязат и да си вземат кеша обратно.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Отваряш сметка в някой бъкет и яко късо на контра. Като фалираш бъкета, да не забравиш да се похвалиш и да почерпиш.
Вчера гледах интересно видео за понци-схемите и най-успешните са вървели само нагоре, бележили са огромни ръстове, точно преди да изгърмят. Всъщност за пореден път се убедих, че тези койни са класическа понци-схема, докато курсът върви нагоре, всичко е нормално, нови членове наливат свежи мангизи с цел печалба и пирамидата се самоподдържа. Интересният момент с бай хойна ще настъпи, когато всички в един момент решат да излязат и да си вземат кеша обратно.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Браво! Ама са виртуални... имагинерни едни, такива... дваесе процента за 5 дена.... Ако утре се промени посоката... а там скоростта е много бърза... как ще кешираш... в бързината...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеТо затова и няма опции и фючърси на биткойна...
Адмирал Маркетс се скъсаха да рекламират възможността да търгуваш с биткойни през тяхната платформа за търговия. Рекламират сега една конференция в София на 28 септември, която е "безплатна" и е посветена на криптовалутите (нали знаете кое е безплатно - сиренцето в капана за мишки).
Коментар
Коментар