IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Браво! Ама са виртуални... имагинерни едни, такива... дваесе процента за 5 дена.... Ако утре се промени посоката... а там скоростта е много бърза... как ще кешираш... в бързината...?
    Хляб и вода не искат!
    Кешира се при добра цена
    А дипове трябва да има,как иначе ще зареждаме фурната наново?
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• То затова и няма опции и фючърси на биткойна...

Интересно е там...сравнително малка е капитализацията на биткойните в сравнение с други неща, но поживем-увидем.

Мнението ми не е препоръка.
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
        Добри Ютро!!!
        Честити 6 (ШЕСТ) Иледарки!!!
        Браво! Ама са виртуални... имагинерни едни, такива... дваесе процента за 5 дена.... Ако утре се промени посоката... а там скоростта е много бърза... как ще кешираш... в бързината...?

Коментар

• Добри Ютро!!!
          Честити 6 (ШЕСТ) Иледарки!!!
          remember remember the fifth of november

Коментар

• Банкерите са бесни! Как така народонаселението ще плаща без да им плаща такси за всяко плащане? Как така обикновените граждани ще бъдат своя собствена банка (be your onw bank)?

Банковите лобисти са платили за закон, който забранява на държавните фирми да държат парите си извън банковата система (ако се случи банкова ваканция - държавните болници остават без пари за заплати и консумативи) и ограничава плащанията в брой на всички лица до 10 000 лева (според новия проектозакон - до 5 000 лева и намерението им е след още година да го намалят този праг на 1000 лева). Напомням, че ограничението важи при размер на целия договор от 10 000 лева (скоро - 5 000 лева), дори и единичното плащане по договора да е под прага.

Следващата стъпка е да лобират за написване на допълнителни закони, част от "театъра на сигурността" (англ. security theater), които да целят да направят много неудобно законното плащане с криптовалути и други алтернативни небанкови методи за плащане.

Защото на банките много им се услаждат отрицателните лихви по сметки на клиенти (сега само разплащателните сметки са така, в бъдеще и депозитните сметки ще бъдат с отрицателни лихви).

Аз протестирам срещу банковия лобизъм като спрях да ползвам дебитната си карта при плащане в магазина. И държа по-малко пари в българската банкова система. Ако продължават така да си купуват закони - тегля всичко.
            Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Може би трябва да се разшири темата - криптовалути като цяло?
              Аз бих искал да видя малко повече разписано за машинариите - кой как копае, с какво - видеокарти ли, ASIC ли ... на колко месеца сменя машините, как се справя със сметката за ток - ей такива работи.
              След като хванаха и тук вече крадци на ток, да си хранят фермите за копаене......
              Приказката постепенно става:
              In XXXXcoin we trust...and in the utility companies.

Коментар

• Къде изчезна бай Марин? Да не е фалирал?
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                  много малко мнения напоследък тук....
                  Като ми спрат тока и с тебешира на полвината черна дъска решавам блоковете а на другата полвина майня и няма време да пиша тука.
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                    много малко мнения напоследък тук....
                    Може би трябва да се разшири темата - криптовалути като цяло?
                    Аз бих искал да видя малко повече разписано за машинариите - кой как копае, с какво - видеокарти ли, ASIC ли ... на колко месеца сменя машините, как се справя със сметката за ток - ей такива работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

.....
                      Тука са най върлите хейтъри,и аз не мога си обясня що толкоз злоба,кво са им направили.

......
                      Как защо????
                      Като са изпуснали влака и сега всичко се смята в пъти ръст, а те си гледат мижавите %-ти ръст от техните инвестиции....какви да са? Не могат да са други.
                      Но .... и по-зле ще става!

Коментар

• много малко мнения напоследък тук....

Коментар

• Биткойна е еднакво достъпен аз всички които имат интернет.
                          http://www.proflashgame.com

Коментар

• Нещото което най - много ме кефи на биткойна е че не зависи мястото където живееш и простотиите които правят управляващитете и изобщо нокой не може да ти забрани да го ползваш. Да кажем че си много умен сомалиец или венецуелец който успява да искара едни $1000 на месец и искъш да инвестираш в американски акции и да си вземаш дивидент от тях. Е да ама не може понеже брокерите са расисти и няма да те пуснат заради готиното ти гражданство или тъпия ти диктатор е наложил капиталов контрол и не може да си обърнеш смотаната валута в долари.
                            http://www.proflashgame.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

Върнете се назад в темата и четете ФМ, ако не вденете проблема е във Вашия телевизор... БТК имитира аинц цу айнц печатането на пари от ФРС, но тука е необходимо да знаете какво означава печатането на пари

Ин Биткойн Уи Тръст

Пп. Вие на кого/какво ще повярвате на мазния банкер или на уравнението 2+2=4!
                              фори бухаше пари миналото яху в мт-гох или там както се казваше най-яката 'борса' за койни.... тогава му писах, че макар и технологията да е супер ..тия дето правят, помпат, моделират пазара са доста спорни като морал и да има на ум,че совите не са това което са...особено в криптосвета

после видяхме какво стана мт-гох отнесе голям % (ако не към 80-90%) от активните койни по онова време и доста милионери спряха да са милионери...при сегашните цени сигурно им идва да се обесят.

та койна си е койн, НО в момента гледаме бясна манипулация на цени...особено след като всички бъкети пуснаха голо шортене на койн...

живи и здрави

ПП и понеже постоянно се прокламира колко хубаво нещо е койна да ви кажа какво съм видял като най-хубаво нещо

1. отвързаха ръцете на изнудвачи в нета
                              2. отвързаха ръцете на кибер престъпници дето заляха бедните потребители с милиони криптовируси
                              3. раздвижиха търговията с дрога по интернет
                              4. раздвижиха търговията с крадени номера на кредитни карти
                              5. укриване и спасяване в чужбина на пари от корупция (особено в азия)
                              6. пране на пари за най-лудите глави.

това концентрира 95% от оборота на биткой пазара...като изключим спекулата и как някой си купил ферари в хонконг...

за мен криптовалутите на този етап са като кристали захар в епруветка с бактерии

Last edited by bertram; 19.10.2017, 01:10.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение
                                Предварително се извинявам - няма връзка с криптовалутите. Би ли дефинирал понятието:

ФЕД е консорциум от частни банки, чиято "продукция" не се контролира и/или одитира.
                                www.balkans.kp.ru/daily/26581/3596470/
                                Недей Вълчо,недей,просто няма сми...
                                Тука са най върлите хейтъри,и аз не мога си обясня що толкоз злоба,кво са им направили.

По дефолт човек се страхува от непознатото,и от това,което не може да разбере.....

Между другото от 2.8к до 5.8к направи такова зверско рали,и то на фона на приказки,че се отхвърля от всякъде едва ли не,СМЯТАЙЙЙЙЙ!!!

Нека си пишат

Успех на играещите
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X