IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Предварително се извинявам - няма връзка с криптовалутите. Би ли дефинирал понятието:
    Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
    "... държавната система със всичките и ресурси..."
    ФЕД е консорциум от частни банки, чиято "продукция" не се контролира и/или одитира.
    www.balkans.kp.ru/daily/26581/3596470/
    Судя по любопытным деталям на съемке из квартиры полковника, доллары поступили сюда напрямую из США. Дмитрий Стешин - о том, что это может значить [фото]

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

Върнете се назад в темата и четете ФМ, ако не вденете проблема е във Вашия телевизор... БТК имитира аинц цу айнц печатането на пари от ФРС, но тука е необходимо да знаете какво означава печатането на пари

Ин Биткойн Уи Тръст
      Пп. Вие на кого/какво ще повярвате на мазния банкер или на уравнението 2+2=4!
      Първо и биткойна се "печата" на поразия-златен биткойн....монета биткойн и така много клонинги.Второ-ще повярвам на държавната система със всичките и ресурси, а вие на кого ще повярвате-Сотоши....Кой бе тоя? Никой не знае...

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
        Биткойн е пътник. Изглежда толкова олдскул..
        Недостатъци:

- властта е в миньорите, а не в притежателите;
        - концентрирането на повече мощности води до централизация;
        - липсва механизъм за консенсус;
        - липсват smart contracts;
        - и освен това..

Идеята за биткойн прилича на златен стандарт в цифров вид. Но златният стандарт нещо не го харесаха навремето
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Биткойн е пътник. Изглежда толкова олдскул..
          Недостатъци:

- властта е в миньорите, а не в притежателите;
          - концентрирането на повече мощности води до централизация;
          - липсва механизъм за консенсус;
          - липсват smart contracts;
          - и освен това..

Dutch bank ING is flustered over the fact bitcoin consumes so much energy. Recently, the bank released a report saying bitcoin transactions consume as much electricity as a house does in a month.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

Всъщност 1 Сатоши = на десет на минус осма БТК или когато едно Сатоши стане равно на 1 цент, то тогава 1 БТК ще бъде равен на 1 000 000 ПиндоБумага.
            Тая сметка я правих и аз, по-подробно, преди 3-4 дни тук във форума.

Оказа се обаче, че и това да стане, стойността на биткойните няма да може да покрие стойността на тесните пари в света в момента.
            Last edited by Kildirim_Bei; 18.10.2017, 09:33.
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Освен това Биткойна е в хармония с Бога. Какво означава това?

Възможно ли е пари да раждат пари, според мен НА-НАЙ. Възможно е картофи да раждат картофи? В какво се състои банкерското лицемерие??? Ами отговора го е дал Маркс през 19век, Повечето пари се печатат в дълг/кредит... Маркс различава отдаването на кредит на капитали, както и отдаването на кредит на бумага. Именно в това се състои банкерското лицемерие, банкерите отдават пари в ръст, а не капитали в ръст, което противоречи на почтеността... Ами мисля че мислещите хора разбират...

Биткойна е в хармония с Бога, защото е печатане на пари при нулева лихва, НЯМА сенъораж... Какво казва ВЗ, не отдавай пари в ръст на близки, на твоя народ, на неверниците можеш да отдаваш пари в ръст

Всъщност 1 Сатоши = на десет на минус осма БТК или когато едно Сатоши стане равно на 1 цент, то тогава 1 БТК ще бъде равен на 1 000 000 ПиндоБумага. Това е моята прогноза, Биткойна го чака бляскаво бъдеще, това е само началото!

Мнението ми не е препоръка за инвестиционни решения, покупки и продажби на валути и криптовалути!
              Last edited by Макс; 18.10.2017, 01:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                Койните са бита карта, вече са и набутвация. Печалбата от койните не стига даже да се покрият разходите за печатането и оборудването в приемливи срокове... освен ако се краде ток.
                ПиндоБумагата е бита карта, печалбата вече от зелена шума, след като БРИКС би шута на нефтедоларите, не стига да си платят банкерските бонуси, лъскавите офиси, работните заплати на клерковете и секретарки.... освен това и длъжниците, които вече ще поемат по пътя на Еквадор и омразния дълг

Коментар

• Койните са бита карта, вече са и набутвация. Печалбата от койните не стига даже да се покрият разходите за печатането и оборудването в приемливи срокове... освен ако се краде ток.
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Нямам,както и 99% от хората.Замисли се вие 1% ли сте най-умни,напредничеви......И кажи колко пъти с биткойн купи храна,горива за колата,дрехи,плати комунални услуги,забавляния....? Нямаш,защото аз мойте платени с левове съм им загубил бройката.
                    Върнете се назад в темата и четете ФМ, ако не вденете проблема е във Вашия телевизор... БТК имитира аинц цу айнц печатането на пари от ФРС, но тука е необходимо да знаете какво означава печатането на пари

Ин Биткойн Уи Тръст

Пп. Вие на кого/какво ще повярвате на мазния банкер или на уравнението 2+2=4!
                    Last edited by Макс; 18.10.2017, 00:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      000 - биткойна е силно волатилен и това пречи на търговците да продават стоки срещу него, за риска от промяна на цената на биткойна те се подсигуряват продавайки в биткойни на по висока цена. Сега като почне да пада ще стане още по нежелан.
                      Напротив Биткойна, честните пари според ФМ, е много стабилен. ПиндоБумагата и ЕвроБумагата, безчестните пари според ФМ, са много нестабилни спрямо честните пари

Коментар

Нямам,както и 99% от хората.Замисли се вие 1% ли сте най-умни,напредничеви......И кажи колко пъти с биткойн купи храна,горива за колата,дрехи,плати комунални услуги,забавляния....? Нямаш,защото аз мойте платени с левове съм им загубил бройката.
                        Аз например в бразилски реал не съм плащал, ама това не значи, че хората не го ползват.

Коментар

• 000 - биткойна е силно волатилен и това пречи на търговците да продават стоки срещу него, за риска от промяна на цената на биткойна те се подсигуряват продавайки в биткойни на по висока цена. Сега като почне да пада ще стане още по нежелан.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Така си си много добре. Стои си така и не се бъркай на другите.
                            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

Колко транзакции имаш в криптовалути? щот аз на мойте отдавна им загубих и бройката и в какво бяха.

Коментар

...долара,почти всички я признават и използват...
                                "28 октября 2008 г.: Интерфакс сообщает, что Владимир Путин, премьер-министр России, посоветовал Вен Джибао, премьеру Китая, отказаться от доллара США как инструмента транзакций и резервной валюты.
                                15 ноября 2008 г.: Ассошиэйтед Пресс сообщает, что Иран перевел свои финансовые резервы в золото.
                                19 ноября 2008 г.: «Доу – Джонс ньюс» сообщает, что Китай собирается перевести свои сбережения в 4000 тонн золота, чтобы защититься от рисков, связанных с долларом.
                                9 февраля 2009 г.: «Файнэншл таймс» сообщает, что транзакции в золотых слитках достигли рекордной высоты.
                                18 марта 2009 г.: Рейтер сообщает, что ООН поддерживает призывы к отказу от доллара как международной резервной валюты.
                                30 марта 2009 г.: Франс Пресс сообщает, что Россия и Китай собираются создать новую мировую валюту.
                                31 марта 2009 г.: «Файнэншл таймс» сообщает, что Китай и Аргентина заключили соглашение, по которому Аргентина может использовать юань
                                вместо доллара.
                                26 апреля 2009 г.: Франс Пресс сообщает, что Китай призывает к реформе мировой валютной системы и замене доллара как ведущей резервной валюты.
                                18 мая 2009 г.: «Файнэншл таймс» сообщает, что Бразилия и Китай согласились вести двустороннюю торговлю, не используя доллары.
                                16 июня 2009 г.: Рейтер сообщает, что Бразилия, Россия, Индия и Китай призывают к созданию более стабильной и предсказуемой валютной системы.
                                3 ноября 2009 г.: «Блумберг» сообщает, что Индия приобрела золота на $6,7 млрд, чтобы снизить риск, связанный с долларом.
                                7 ноября 2010 г.: президент Всемирного банка Роберт Зеллик утверждает, что G20 должна признать использование золота как опорную точку ожиданий рынка по поводу инфляции, дефляции и будущей ценности валют.
                                13 декабря 2010 г.: президент Франции Николя Саркози призывает признать специальное право заимствования (СПЗ) в международной денежной системе.
                                15 декабря 2010 г.: «Бизнес уик» сообщает, что Китай и Россия совместно призвали к снижению роли доллара в мировой торговле и запускают механизм торговли с использованием юаня и рубля."
                                Дж. Рикардс "Валютные войны" (оригиналът е на английски)

Коментар

Working...
                                X