Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеПреди тест на 10к няма да има спад.. после отива на 6к, 9к и плавен спад до 3к... после пак спим 2 години
Шаблонът е един и същ, независимо от мащаба..
http://www.oftwominds.com/photos2017/BTC-projected.png
А на следващата вълна отиваме на 100.000, после на 1.000.000remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеПреди тест на 10к няма да има спад.. после отива на 6к, 9к и плавен спад до 3к... после пак спим 2 години
Шаблонът е един и същ, независимо от мащаба..Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСега интересно е Бай марине Биткойн кеша ще гони ли 10% от батко си Биткойн.
Имаме връх от 920,ама там си беше изнасилване.
мисля трябва да е 8-12% от Биткойна.
И преди съм писал тук - покупки под цена 0,07 и продажби над 0,12 могат да донесат големи печалби.
Но в Света на Криптовалутите, всичко е възможно!!! Така че ако се впуснете в тази операция - НЕ ГО ПРАВЕТЕ С ГОЛЕМИ СУМИ!!!remember remember the fifth of november
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Интересно ми е, как точно реши да е около 10% биткойн-кеша от стойността на баща си?
От чист научен интерес питам... сериозно
ни фундамент,ни техника,подкрепи,съпротиви,нищо не работи при тва животно,и по-добре ако питаш менАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСега интересно е Бай марине Биткойн кеша ще гони ли 10% от батко си Биткойн.
Имаме връх от 920,ама там си беше изнасилване.
мисля трябва да е 8-12% от Биткойна.
От чист научен интерес питам... сериозноНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеСамо си разсъждавам - опашката .......
Сряда и четвъртък, тази седмица продавах и транзакциите минаха в първия възможен блок след това!
Както не става само с "хранене", така и не става само с четене, трябва и малко практика и стаж освен "ъкъла", който е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!!!
remember remember the fifth of november
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПроблемот брато е че не става да си купиш едно криптовиски с криптовалутата
честито на печелившите,излизам по малко от позиция,ще чакам за ново зареждане,запазвам няколко койни от по малките
на хейтърите По-здрави,и да не пълнят толкова темата с шльокавица.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
- 1 like
Коментар
-
Само си разсъждавам - опашката за кеските като обиколи веднъж Екватора - после как ще се редят?
Хората които копаят крипто 3-та категория трудов стаж ли се водят?Last edited by IvanTerziev; 04.11.2017, 23:14.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКакъв е проблемът?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Според мене точно това са си казали
Тях не ги бърка дали биткойн ще отиде на $1 000 000 или на ¢1.
Ти кво си мислиш, че СМЕ ще ги пуснат при тях, просто ей-така, нещо подобно на Енергоните ли?
Споменавам тази легенда, само щото беше коментирана ей ся... бех го забравил тоя казус, баси...
и аз съм се чудил и маел много на времето на този "светъл" пример, който, според скромното ми мнение, трябва да влезе завинаги в писанията и учебниците по квото и да е за българския капиталов пазар в най-новата история на милата ни Родина
Мнението ми не е препоръка за нищо.Last edited by Kildirim_Bei; 04.11.2017, 22:46.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
Коментар