IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стана реч за дедо Бюфет, дедката си е изкарал кинтите с инсайдерство, ако в момента не е стоплил за кво иде реч и не копка койни кат изпуснал се заек... Го чака съдбата на БатШорош и неговото изродче Отровено общество, който виде че туземците са прогледнали и не му се връзват

Поздравления за Груйо, който сравни появата на Биткойна с 09.09... Да, това е ЧеГеваризъм в най-чиста форма

Пп. Централните банки на Англия и Франция след ВСВ също имаха своя 09.09. Тези които са слушали в Час... за тях 09.09 не е изненада
    Last edited by Макс; 02.11.2017, 11:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      ...
      3. Как си го представяте вие това цялата финансова система изведнъж да каже - пичове, ми ние вече минаваме на бай хойни, фъргайте ги тези доларе, ще обменяме един хойн за 1 (нулите си ги сложете колкото искате) долара. И хоп Ванчо ИТ-то от Молдова става трилионерче, не се подигравай, имаш парииииии. Бъфет-мъфет и сие изведнъж стават голтаци, а някакви пълни случкари се качват на върха на харнителната пирамида - буахахаха. Това си е втори 09.09 бре, другАре, че има и такива у форумО Това не се случи с жълтото, просто защото има прекалено много жълто в черните, арабелите и мангустите, вие ми очаквате да стане с хойна - блажени са верващите, защото тяхно е царството небесно и т.н.
      Аз си го представям, като тоа(тия), от когот зависи "целата работа" получи определена сума(в съответното "нещо"), която да го убеди в необходимото...
      нищо ново.
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Бай Марине, сериозно мислех да си взема някаква стара копачка, че се топля на ток, поне да ми връща част от разходите. Дали може да го докара по-ефективно от климатика? Или видеокарта, не е задължително баш биткойни да са на ASIC.
        Ще съм благодарен ако ме насочиш, верно не спрях да се бъзикам с цената на туй нещо, ама за отопление сериозно го мисля. Нямам комин в София, и те ти високотехнологично кюмбе!
        Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Не съм писал скоро, ще взема пак да срасна няколко реда:

1. бай Марине, твоят койн достигна и мина 1:5 за тройунция от жълтото, но ти явно не кешираш. Твоя работа, далеч съм от мисълта да сти държа сметка, само споменавам

2. Чакам края на месеца и пак ще скъсявам - явно тази сакрална дата с трудната вилица и лъжица си е сериозно изпитание за човешката глупост и алчност, а аз трявба да се съобразя с това

3. Как си го представяте вие това цялата финансова система изведнъж да каже - пичове, ми ние вече минаваме на бай хойни, фъргайте ги тези доларе, ще обменяме един хойн за 1 (нулите си ги сложете колкото искате) долара. И хоп Ванчо ИТ-то от Молдова става трилионерче, не се подигравай, имаш парииииии. Бъфет-мъфет и сие изведнъж стават голтаци, а някакви пълни случкари се качват на върха на харнителната пирамида - буахахаха. Това си е втори 09.09 бре, другАре, че има и такива у форумО Това не се случи с жълтото, просто защото има прекалено много жълто в черните, арабелите и мангустите, вие ми очаквате да стане с хойна - блажени са верващите, защото тяхно е царството небесно и т.н.

4. Това не пречи да се правят кинти - на тези, които са успели - поздравления. За мен да влизаш на дълги в момента е самоубийство, но всеки сам решава. Моят тайминг е краят на месеца, дотогава гледам мача и се надявам балонът да наближи 10К. Дано!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

кески викаш а?
            А иначе тоя с кеските си го гледа откак е било 5$ парчето .....
            Aми 2 пъти се наканих да купувам. Единият път като беше под 50$. Тъкмо да се размърдам и затвориха някаква борса и се сгромоляса почти до нула. Отказах се.
            После на около 100$ почнах да му ръчкам сорса, и останах много разочарован. Уйде до 1250 долара, после постепенно спихна до под 300$. Седя 3 и нещо години на около 400$, сравнително стабилна цена. Тъкмо се зарадвах на новите пари, защото е хубаво да не им играе цената толкова... и пощуряхте!
            Не ми било писано да ставам крипто милионер, ама ако сега тръгне надолу ще има много плач! Аз гледам отстрани и се кефя. Не всеки ден може да се види такава мания по нещо без реална полза.
            Иначе си вярвам в златцето, не знам Xman1 какво толкова му придиря. Биткойн е динозавър, почти всяка алтернативна валута е по-добра в някакво отношение. А златото се е доказало от хилядолетия. Не, че има реална полза и от него, ама поне може да го пипнеш. Някой дори разправяше, че го облизвал, това без майтап.
            Last edited by IvanTerziev; 02.11.2017, 10:42.
            Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
              Засега се движим 1:1 по:
              https://bitcoinbg.eu/forum/download/file.php?id=1853
              Има още доста време до края на прогнозната графика - и дали ще е 1 или 2 Милиона $ цената след 4-5 години за мен не е от голямо значение.
              Бай Марин излиза че има доста търчане днес

Да не вземеш верно да купиш злато?!... това ще е голяма глупост според мен.

Коментар

• Засега се движим 1:1 по:
                https://bitcoinbg.eu/forum/download/file.php?id=1853
                Има още доста време до края на прогнозната графика - и дали ще е 1 или 2 Милиона $ цената след 4-5 години за мен не е от голямо значение.
                Бай Марин излиза че има доста търчане днес
                remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  Книжните валути се сриват спрямо биткойна. Нечестните пари се сриват, спрямо честните пари...
                  Слушай бай Марин и купувай койни докато не са свършили. Никой не знае дали утре няма да станат 20 000 долара парчето.
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Книжните валути се сриват спрямо биткойна. Нечестните пари се сриват, спрямо честните пари... Пиндосите след БретънУудската конференция бяха в златен борд, от който излязоха на Ямайската конференция... Това можем да го броим за фалит на ПиндоКолхоза, ама айде нали сега са наште батковци ще си затраем политкоректну

Аз се наемам да прогнозирам следното: Възможен изход от сгромолясването на зеленатабумага е КриптоВалутенБорд, също така и елегантен начин за изсулване на пиндодлъжника от борчовете, изтриване на 20,5трлн шума ха-ха-ха.... Да си представим, Конгресот гласува КриптоБорда, според който ФРС купува 1БТК = 1 000 000 зеленабумага, ФРС продава 1БТК = 1 000 500. Айде малко въображение...

Пп. Аз от сума ти време обяснявам на нашите по-малки братчета по разум, че не слънцето се върти около земята, а обратно.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                      В Чикаго в ГАРАЖА взели,че пуснали фючърси на кеските вчера.

Поправих го, така вече е "правилно". Явно много 80 годишни бабички има в това Чикаго.
                      Last edited by Xman1; 02.11.2017, 08:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                        В Чикаго в ГАРАЖА взели,че пуснали фючърси на койна вчера.
                        кески викаш а?
                        А иначе тоя с кеските си го гледа откак е било 5$ парчето .....

Коментар

• В Чикаго в ГАРАЖА взели,че пуснали фючърси на койна вчера.
                          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Еми добро е.

7000 чукнахме
                            http://avtokurs.alle.bg

Коментар

• Добри Ютро!!!

Коментар

• Който иска да рискува може да наеме мощност срещу дребна инвестиция, вместо да купува Биткойни, или да инвестира в оборудване. При регистрация на сайта всеки получава подарък скорост 30 Gh.s. Аз лично съм инвестирал 25 Долара. За месец и половина сумата се избива. За година обещаваната печалба е 200 Долара при запазване на сегашния курс на Биткойна. Може да се копаят Биткойни и Долари. Сам си рапределяш процентно скороста за двете валути. Минималната сума за теглене е 2 Долара или 0.001 биткойна. За сега сайта плаща, но гаранции за в бъдеще няма. Всеки си решава дали да рискува да купи по-голяма мощност или да остане с подаръка от 30 Гх/секунда. С подаръчната скорост, която се равнява на 2.7 долара, обещаната печалба е 21.68 долара.

https://btcstorm.cloud/?ref=49103

Коментар

Working...
                                X