Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
+1
П.С.
Ако прочетете в чуждите форуми за криптовалути- каква е дискусията,ще разберете защо България е на това дередже .
Наистина си заслужаваме съдбата.
Малък,но изключително прост народ сме!
Не мога да разбера от къде идва тази злоба и хейт,немога....
Моля някой от хейтърите да ми обясни защо?
Пример:прост съм,имам комплекси,малко злобно човече съм,завиждам и ме е яд на чуждите успехи. ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Аз така като гледам критично темата, вашата група е много по-сериозна бройка, и общо-взето всяко второ мнение е обида. И това от хора, които вече 5та година са в грешната посока, и на това отгоре нито купуват, нито продават.
Sad !
Аз гледам какво правят вълците от Уолстрийт, големите акули и институционалните инвеститори. След като никой от тях не е вложил дори един долар/евро в тези крипто-измишльотини, за какво ми е да се набутвам в на бай Марин крипто-пирамидата?
Той бай Марин до скоро печаташе измислени хойни и ги пробутваше скъпо и прескъпо на разни баламурници, които вярваха в тази бутафория, но келепира с печатането вече свърши. Сега който иска койни ще трябва да се бръкне дълбоко за тях.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Аз така като гледам критично темата, вашата група е много по-сериозна бройка, и общо-взето всяко второ мнение е обида. И това от хора, които вече 5та година са в грешната посока, и на това отгоре нито купуват, нито продават.
Sad !
П.С.
Ако прочетете в чуждите форуми за криптовалути- каква е дискусията,ще разберете защо България е на това дередже .
Наистина си заслужаваме съдбата.
Малък,но изключително прост народ сме!
Не мога да разбера от къде идва тази злоба и хейт,немога....
Моля някой от хейтърите да ми обясни защо?
Пример:прост съм,имам комплекси,малко злобно човече съм,завиждам и ме е яд на чуждите успехи. ....Last edited by hemilio; 01.11.2017, 20:52.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЯсно е че на всички вас тук целта е една да промотират колко е велик бай хойна за да го шитват на разни балъци.
Sad !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение
ти кога купи и продаде последно
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Много точно казано, а дали е между нерегулираните брокери или межди шайка големи играчи не се знае, но е ясно,че цената е манипулирана и нереална. В крайна сметка хората им купуват койните пък после не могат да си ги продадът. Е как става тоя номер? хаха тия борси са да се продават само койните пък защо при сривове борсите изведнъж спират
Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Бай Марине, що не казваш, че сте пуснали нов байхойн? Този път червен - байхойн ред. Май почнахте вече всеки месец да бълвате нови и нови крипто-боклуци. Що така?
Да не ги е ударила хипер-инфлацията вашите крипто-щуротии? ха-ха-ха
Първо ще се спихнат другите и ще останат 1-2 коина, щото хората ще ходят при най-вървежните.
Не ги следя и малко ме касаят, но мисля че се наблюдава вече спихване при другите или поне интереса не е реципрочен.
Ефектът се нарича - "Победителят обира всичко". Има го във всички сфери, които зависят от Интернет, ТВ, авторски права, етц.
Примерно 10-те големи сайта обират 90% от трафика. Роналдо и Меси струват/получават повече от цялото БГ първенство, просто щото хората искат да гледат тях - а това става чрез Нет и ТВ (съответно рекламни права). Оная писателка дето написа Хари Потър изкара кинти дето всички писатели взети заедно в Европа не могат да изкарат, примерно.
Така че и тука ще се наблюдава нещо подобно. Биткоина ще е 98-99% от капитализацията на всички коини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Какъв точно е проблема с "рухването" като след това обикновено излиза в пъти по силен ?!
Има една велика мисъл, "Това, което не ме убива, ме прави по-силен."
Това е можеби най големия показател за силата на едно нещо, да си мислиш че е разрушено... че край свършено е с това нещо... и то да става да тръгва с 10 пъти по голяма сила от преди. Ако Биткойн беше живо същество, щеше да е легендарния Феникс.
Когато някой сравнява Биткойн с манията при лалетата... бих го попитал... колко пъти полята с лалетата са изгорели и цената им е паднала почти до нула и след това са ставали 10 пъти по скъпи... никога... манията с лалетата не е продължила дори 1 година. Ако изобщо е имало такава мания, защото някои историци казват, че това за лалетата е просто преувеличена измишлиотина. Освен това лалетата се развалят лесно и общо взето стават за боклука след 2 дни, за разлика от тях Биткойна е вечен.
Тая графика може и да не си я виждал, но е хубаво да я има на стената всеки.
http://www.macrotrends.net/2593/nikk...cal-chart-data
Върха е през 1990. От тогава до сега почти 30 години е все още под върха. Същото е положението и с цените на имотите в Япония/Токио.
Така че след следващото потъване, възстановяването не е ясно кога може да бъде и дали изобщо ще има възстановяване в рамките на човешкия живот. Щот кел файда като излезе по-силен, ама ти си гушнал чемшира.
Last edited by mathematician; 01.11.2017, 13:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеТочно поради този си мироглед сте ограничени (противниците на Биткоина)!!!
Мен долари - НЕ МИ ТРЯБВАТ!!! Гледам на тях като на "междина спирка" ......
Да не ги е ударила хипер-инфлацията вашите крипто-щуротии? ха-ха-ха( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Какъв точно е проблема с "рухването" като след това обикновено излиза в пъти по силен ?!
Това е можеби най големия показател за силата на едно нещо, да си мислиш че е разрушено... че край свършено е с това нещо... и то да става да тръгва с 10 пъти по голяма сила от преди. Ако Биткойн беше живо същество, щеше да е легендарния Феникс.
...
за разлика от тях Биткойна е вечен.
п.с. И какво правят тия, де са набили по 10 бона за хойн, и утре рязко тръгне надолу? Кротвате се всички и скърцате със зъби, да не ви се подиграват за лековерието.
Ей тука и филм направили, и коментарите като видиш...
http://zamunda.net/banan?id=523792
Мамите също са дълбоко заинтригувани:
http://m.bg-mamma.com/?topic=815845
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=936461.625
http://www.bg-mamma.com/?topic=589217.210;topicrefid=20
И тексиджиите го дъвчат:
http://www.taxiclub-bg.eu/blog/taksi.../2016-02-19-16
Плащанеtо с нея е удобно и без банкови такси, но критиките са свързани с анонимността при транзакциите ,защото може да са с престъпни намерения.Last edited by IvanTerziev; 01.11.2017, 12:48.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеНа два пъти ми рухва пред очите, тъкмо се бях наканил да влизам... Вече ми е безразличен.
Когато някой сравнява Биткойн с манията при лалетата... бих го попитал... колко пъти полята с лалетата са изгорели и цената им е паднала почти до нула и след това са ставали 10 пъти по скъпи... никога... манията с лалетата не е продължила дори 1 година. Ако изобщо е имало такава мания, защото някои историци казват, че това за лалетата е просто преувеличена измишлиотина. Освен това лалетата се развалят лесно и общо взето стават за боклука след 2 дни, за разлика от тях Биткойна е вечен.
Коментар
Коментар