IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

И за какво ми е да се нашивам в разни понци-схеми както някои глупаци, на които им обраха парите по измислени гаражни "борси"?
    Аз гледам какво правят вълците от Уолстрийт, големите акули и институционалните инвеститори. След като никой от тях не е вложил дори един долар/евро в тези крипто-измишльотини, за какво ми е да се набутвам в на бай Марин крипто-пирамидата?
    Той бай Марин до скоро печаташе измислени хойни и ги пробутваше скъпо и прескъпо на разни баламурници, които вярваха в тази бутафория, но келепира с печатането вече свърши. Сега който иска койни ще трябва да се бръкне дълбоко за тях.
    Ами спри да пишеш тогава в темата, бе човек. Има хора пък, които искаме да се набутаме в пирамидата и да си дискутираме - кое, кога, как да направим, че да изкараме някой лев и да излезем преди краха. Ако имаш полезна информация - моля - споделяй. Вече разбрахме, че не вярваш в схемата и не участваш, разбрахме ти и аргументите, ако нямаш какво да споделиш друго - моля те спри и остави хората, които имат да споделят нещо полезно, от което да се изкарат пари да говорят. На всеки е ясен риска и не вярвам някой от хората занимаващите се с това хора да са ипотекирали къщите, че да купуват койни. Така че благодарим за предупреждението, разбрахме го, но моля те остави дискусията да върви в полезна насока.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

+1

П.С.

Ако прочетете в чуждите форуми за криптовалути- каква е дискусията,ще разберете защо България е на това дередже .

Наистина си заслужаваме съдбата.
      Малък,но изключително прост народ сме!
      Не мога да разбера от къде идва тази злоба и хейт,немога....

Моля някой от хейтърите да ми обясни защо?

Пример:прост съм,имам комплекси,малко злобно човече съм,завиждам и ме е яд на чуждите успехи. ....
      Бай ви марин и всички шмекери от понци схемата, бая банки и играчи влезнаха в пирамидата на Мейдоф и глuтнаха вода. Въпрос на време е шараните да свършат и пирамидата на Сатоши да ви го подаде целя. Пирамиди фараони българите като цяло са мега тъпо племе така и не се научиха от пирамидите 90-те години, айде чужденците по-може ама хем сте го яли и патили сега отново в поза партер и чакате поредните спасители да ви направят милионери от дивана. Милионери са най-горе на хранителната верига, а вие обирате само трохите, въпреки,че голяма част от вас са се взели прекалено насериозно и се мислят за инвеститори стил дедо бъфет, как всичко знаели пък ние сме глупаци,че не сме се набутали в пирамидата на фараона бог Сатоши накамото. Като се появи и Насакото Яката и там ще се намърдате, просто това му е генна на българина, да е прост на N степен

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение

Аз така като гледам критично темата, вашата група е много по-сериозна бройка, и общо-взето всяко второ мнение е обида. И това от хора, които вече 5та година са в грешната посока, и на това отгоре нито купуват, нито продават.
        Sad !
        И за какво ми е да се нашивам в разни понци-схеми както някои глупаци, на които им обраха парите по измислени гаражни "борси"?
        Аз гледам какво правят вълците от Уолстрийт, големите акули и институционалните инвеститори. След като никой от тях не е вложил дори един долар/евро в тези крипто-измишльотини, за какво ми е да се набутвам в на бай Марин крипто-пирамидата?
        Той бай Марин до скоро печаташе измислени хойни и ги пробутваше скъпо и прескъпо на разни баламурници, които вярваха в тази бутафория, но келепира с печатането вече свърши. Сега който иска койни ще трябва да се бръкне дълбоко за тях.
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Оставяйте ги да пасат щом им харесва.Аз например съм ги пуснал в градинката пред кметството от 14-16ч. безплатно.
          Пускайте ги по течението.
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение

Аз така като гледам критично темата, вашата група е много по-сериозна бройка, и общо-взето всяко второ мнение е обида. И това от хора, които вече 5та година са в грешната посока, и на това отгоре нито купуват, нито продават.
            Sad !
            +1

П.С.

Ако прочетете в чуждите форуми за криптовалути- каква е дискусията,ще разберете защо България е на това дередже .

Наистина си заслужаваме съдбата.
            Малък,но изключително прост народ сме!
            Не мога да разбера от къде идва тази злоба и хейт,немога....

Моля някой от хейтърите да ми обясни защо?

Пример:прост съм,имам комплекси,малко злобно човече съм,завиждам и ме е яд на чуждите успехи. ....
            Last edited by hemilio; 01.11.2017, 20:52.
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
              Ясно е че на всички вас тук целта е една да промотират колко е велик бай хойна за да го шитват на разни балъци.
              Sad !

Коментар

• Честит Нов Рекорд - цената "купува" при Българските дилари е вече над 11.000 лева .......
                На 11.600 лв. продавам един или половин (не съм решил още) и хайде у ТавксО!!!
                remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение

ти кога купи и продаде последно
                  Ти гарантираш ли ми,че ако купя цял койн и след час ще мога да го продам? За разлика от теб чета критични мнения и не съм с розови очила. Хора ти казват купили си етери и след това не могат да ги продадът. На мен койни не ми трябват, за спекула може да помисля когато видя поне една регулирана борса, а не такива дето при спад изключват шалтера. Ясно е че на всички вас тук целта е една да промотират колко е велик бай хойна за да го шитват на разни балъци. Ти колко койни продаде?

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Много точно казано, а дали е между нерегулираните брокери или межди шайка големи играчи не се знае, но е ясно,че цената е манипулирана и нереална. В крайна сметка хората им купуват койните пък после не могат да си ги продадът. Е как става тоя номер? хаха тия борси са да се продават само койните пък защо при сривове борсите изведнъж спират
                    ти кога купи и продаде последно
                    Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

• Тоя червения койн още не са го листнали в coinmarcetcap. Не могат да насмогнат на роенето на математически лимитираните кески, дето един ден ще свършат, и внуците ще питат де ми е бил акъла да не купувам по само 10 бона!
                      Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Бай Марине, що не казваш, че сте пуснали нов байхойн? Този път червен - байхойн ред. Май почнахте вече всеки месец да бълвате нови и нови крипто-боклуци. Що така?
                        Да не ги е ударила хипер-инфлацията вашите крипто-щуротии? ха-ха-ха
                        То сега при набалончването всеки ще пуска и ще се стреми да промотира негов си коин.

Първо ще се спихнат другите и ще останат 1-2 коина, щото хората ще ходят при най-вървежните.

Не ги следя и малко ме касаят, но мисля че се наблюдава вече спихване при другите или поне интереса не е реципрочен.

Ефектът се нарича - "Победителят обира всичко". Има го във всички сфери, които зависят от Интернет, ТВ, авторски права, етц.

Примерно 10-те големи сайта обират 90% от трафика. Роналдо и Меси струват/получават повече от цялото БГ първенство, просто щото хората искат да гледат тях - а това става чрез Нет и ТВ (съответно рекламни права). Оная писателка дето написа Хари Потър изкара кинти дето всички писатели взети заедно в Европа не могат да изкарат, примерно.

Така че и тука ще се наблюдава нещо подобно. Биткоина ще е 98-99% от капитализацията на всички коини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Какъв точно е проблема с "рухването" като след това обикновено излиза в пъти по силен ?!

Има една велика мисъл, "Това, което не ме убива, ме прави по-силен."

Това е можеби най големия показател за силата на едно нещо, да си мислиш че е разрушено... че край свършено е с това нещо... и то да става да тръгва с 10 пъти по голяма сила от преди. Ако Биткойн беше живо същество, щеше да е легендарния Феникс.

Когато някой сравнява Биткойн с манията при лалетата... бих го попитал... колко пъти полята с лалетата са изгорели и цената им е паднала почти до нула и след това са ставали 10 пъти по скъпи... никога... манията с лалетата не е продължила дори 1 година. Ако изобщо е имало такава мания, защото някои историци казват, че това за лалетата е просто преувеличена измишлиотина. Освен това лалетата се развалят лесно и общо взето стават за боклука след 2 дни, за разлика от тях Биткойна е вечен.
                          Предполагам си чувал за загубеното десетилетие в Япония. После му викаха загубените 20 години. Сега предполагам ще му викат загубените 30 години. Ако си млад, може и да не си чувал.

Тая графика може и да не си я виждал, но е хубаво да я има на стената всеки.

http://www.macrotrends.net/2593/nikk...cal-chart-data

Върха е през 1990. От тогава до сега почти 30 години е все още под върха. Същото е положението и с цените на имотите в Япония/Токио.

Така че след следващото потъване, възстановяването не е ясно кога може да бъде и дали изобщо ще има възстановяване в рамките на човешкия живот. Щот кел файда като излезе по-силен, ама ти си гушнал чемшира.

Last edited by mathematician; 01.11.2017, 13:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                            Точно поради този си мироглед сте ограничени (противниците на Биткоина)!!!
                            Мен долари - НЕ МИ ТРЯБВАТ!!! Гледам на тях като на "междина спирка" ......
                            Бай Марине, що не казваш, че сте пуснали нов байхойн? Този път червен - байхойн ред. Май почнахте вече всеки месец да бълвате нови и нови крипто-боклуци. Що така?
                            Да не ги е ударила хипер-инфлацията вашите крипто-щуротии? ха-ха-ха
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Какъв точно е проблема с "рухването" като след това обикновено излиза в пъти по силен ?!

Това е можеби най големия показател за силата на едно нещо, да си мислиш че е разрушено... че край свършено е с това нещо... и то да става да тръгва с 10 пъти по голяма сила от преди. Ако Биткойн беше живо същество, щеше да е легендарния Феникс.
                              ...
                              за разлика от тях Биткойна е вечен.
                              Биткойн е жив, благодарение на личния интерес на шепа хора, дето са на върха на тая пирамида. Който се е включил късно е поел голям риск. Технологията ползва сума ти софт дето е от трети доставчици. Те могат да го съборят, тия де му пишат ъпдейтите - също. Котка в чувал!

п.с. И какво правят тия, де са набили по 10 бона за хойн, и утре рязко тръгне надолу? Кротвате се всички и скърцате със зъби, да не ви се подиграват за лековерието.
                              Ей тука и филм направили, и коментарите като видиш...
                              http://zamunda.net/banan?id=523792

Мамите също са дълбоко заинтригувани:
                              http://m.bg-mamma.com/?topic=815845
                              http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=936461.625
                              http://www.bg-mamma.com/?topic=589217.210;topicrefid=20

И тексиджиите го дъвчат:
                              http://www.taxiclub-bg.eu/blog/taksi.../2016-02-19-16
                              Плащанеtо с нея е удобно и без банкови такси, но критиките са свързани с анонимността при транзакциите ,защото може да са с престъпни намерения.
                              Имаше лаф, че БгМама и таксиджиите като почнат да разбират от дадена инвестиция... време е да се излиза.
                              Last edited by IvanTerziev; 01.11.2017, 12:48.
                              Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                                На два пъти ми рухва пред очите, тъкмо се бях наканил да влизам... Вече ми е безразличен.

Когато някой сравнява Биткойн с манията при лалетата... бих го попитал... колко пъти полята с лалетата са изгорели и цената им е паднала почти до нула и след това са ставали 10 пъти по скъпи... никога... манията с лалетата не е продължила дори 1 година. Ако изобщо е имало такава мания, защото някои историци казват, че това за лалетата е просто преувеличена измишлиотина. Освен това лалетата се развалят лесно и общо взето стават за боклука след 2 дни, за разлика от тях Биткойна е вечен.

Коментар

Working...
                                X