Първоначално изпратено от Penko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеХа Добри Ютро!!!
Продажба на 23.500 лв. около 14.000$
Като финализирам нещата ще пиша пак
точно преди месец, на 05 ноември в ранните часове, като обсъждахме цената на койните, ми хрумна една откачена идея, провокирана от твое мнение и от мнение на innergy, мисля беше. Цената беше около $7500 на койна.
Тогава постнах една графика с резултата от идеята ми, ти каза, че горе-долу така ги виждаш нещата, ама не си сигурен за сроковете. Ето я графиката пак:
Днес е 07 декември, гледам в coindesk цената е $14 578 сега.
Виж кво става, човек....
Мнението ми не е препоръка за нищо.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPenko - всякакви банкови трансфери срещу крипто трябва да се забранят и такива сметки да се блокират, защото не може да се формулира законна причина за превода от този който го прави и причината не подлежи на установяване..Банката трябва да наруши закона извършвайки такъв превод.
Коментар
-
crypto.bg:
На 6 декември, Първа инвестиционна банка спря достъпа до сметките на всички сайтове за обмен на биткойн в България. Без предупреждение и без обяснение. Тъй като ПИБ е единствената ни връзка с международните борси, трябва да преустановим работа, докато намерим нова банка партньор.
Коментар
-
Abnell - не бих използвал криптовалута за онлайн покупки, ако търговеца държи да му се плаща с крипто ще ми е неприятно и за да го преживея ще трябва солиден боннус от негова страна.С фиатни пари да купувам крипто - никога доброволно, виж ако става въпрос за сделки които могат да бъдат само с крипто е друго.D.Y.F-091066
Коментар
-
Penko - всякакви банкови трансфери срещу крипто трябва да се забранят и такива сметки да се блокират, защото не може да се формулира законна причина за превода от този който го прави и причината не подлежи на установяване..Банката трябва да наруши закона извършвайки такъв превод.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Алт.монетите винаги го правят това, когато Биткойн прави сериозен ръст, после наваксват.
Мисля че част от тези които държат алт.монети когато видят сериозен ръст при Биткойн, обръщат в Биткойн, за да го подкрепят... и после пак се връщат към "любимите" си монети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Xman казва, че ще наваксат. Послушай го за това.
(Но не и за светлото бъдеще)
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАз биткойни нямам и не искам.
играя със всички останали,а те сега падат.
прибирам си приличен профит-лайткойна съм го взел от 62.
Не съжалявам за пропуснат профит никога.
Има една приказка-по добре пиле в ръцете,отколкото орел в небето.
Личното ми наблюдение е,че малките криптоси са доста по приятни с движенията си за спекула от татко Биткойн.
(Но не и за светлото бъдеще)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Алт.монетите винаги го правят това, когато Биткойн прави сериозен ръст, после наваксват.
Мисля че част от тези които държат алт.монети когато видят сериозен ръст при Биткойн, обръщат в Биткойн, за да го подкрепят... и после пак се връщат към "любимите" си монети.
освен това си требе и корекция да направи.
Иначе за падането -падат заедноАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Аз биткойни нямам и не искам.
играя със всички останали,а те сега падат.
прибирам си приличен профит-лайткойна съм го взел от 62.
Не съжалявам за пропуснат профит никога.
Има една приказка-по добре пиле в ръцете,отколкото орел в небето.
Личното ми наблюдение е,че малките криптоси са доста по приятни с движенията си за спекула от татко Биткойн.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДива спекула е сега!
Когато си има ръст нормален- всички покрай него повишават стойността си.
сега всичко около него пада.
Някой помпи здраво,скоро ще разтоварва....
Продавам си Лайткойните,и гледам мача отстрани,докато не коригира сериозно не пипам,то стана.....
Коментар
Коментар