Технически, обемите падат и забавяне на ускорението в посока на долу.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Вчера като си лягах погледнах койна и си помислих, че на сутрина днес ще е вече под 3000, ама май ще стане чак утре
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеДобри ютроСкоро под 3к
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИмах, чедо, но ги пробутах на кретенчетаКласика, затуй си толкоз нервен в темата значи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеДядо дядо, ама верно цял биткойн ли си имал?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
А пък аз копачките ги пазя в мазето за внучетата - да ги разглобяват и да си играят на роботикаМнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
льо шмекер е барбарон. глАси се пак да пуска копачите!
Оня червения кре-нчо искаше да му пратя пари да си купи копачки
А пък аз копачките ги пазя в мазето за внучетата - да ги разглобяват и да си играят на роботика
Коментар
-
Кеските свършиха !!!
https://pbs.twimg.com/media/DuHZnEZW0AAz5NV.jpg
Иван от кое време обяснява, че ше свършат като някакъв пророк ама кой да му повярва.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
Ааа, язък викаш, койните и у печката не горят... Язък казвам и аз, то ако ставаха щях да си дръпна сорса на някой кескарник, и да си билдна няколко сторин милиарда койна. Таман за 100 години ще има за печката!
Че никога не се е качвал - това ясно, то не е и свойство на "книжните" пари и без това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
Ааа, язък викаш, койните и у печката не горят... Язък казвам и аз, то ако ставаха щях да си дръпна сорса на някой кескарник, и да си билдна няколко сторин милиарда койна. Таман за 100 години ще има за печката!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Той вече много ме натъжи, като не ми прати нищо. Тоя измамник
льо шмекер е барбарон.
глАси се пак да пуска копачите!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Па по едно време и у печката моеше да си ги туряш, не толкоз отдавна
Е те тия по 10 000, че даже и 50 000 левки - емисия от '97 до борда послеМнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
добре ве, що го купуаш тва и то май кат гледам е CFD !?!? явно с цел печалба, а добре моеж ли да си запазиш файла с тоз крипто чеп някъде ? до колко знам май и това ньет, щот кат думнат поредната измислена борса и отече, е добре тогава къде му е киро на кирията с тия измишльотини питам аз ?!? ...... некой викаха "парите на бъдещето" ама са нещо ги нема да коментират повече, падна цената и се изпокриа ... и също щот не са никви пари а въздух по налягане, конвенционалните пари мое си ги туриш у джеба независимо дали ше разбият банката или не, а тва ньенто ....
Е те тия по 10 000, че даже и 50 000 левки - емисия от '97 до борда после
Коментар
Коментар