If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
marin1 - ако продължи с това темпо ще срине фондовата борса, само луд би инвестирал в акции на ейпъл а не в биткойн от който да се напечели. Съществува обаче опасност - да стане ясно че царя е гол.
Само луд би инвестирал в акции на Епъл, както и хептен луд за връзване у въздушния койн. Толкова измислена и никому ненужна стока за тия пари едва ли някога е имало и ще има.
"Дядо, верно ли даваха 310 грама чисто злато за виртуално койнче, дето може да ти докара ФБР на вратата?"
Златото също няма особено приложение освен хилядолетната традиция, ама наскоро Б. Димитров събра килограми злато, че да направи реплика на царски корони.
Как не се е сетил да ги направи от койнове!
Ако долната графика се "наруши" съм склонен да призная че съм сгрещил http://www.oftwominds.com/photos2017/BTC-projected.png
За да се случи това - трябва да видим цена под 1700$, както не веднъж съм казвал, ама кой да чете ......
Добре, честито на печелившите ..без ирония и завист .
Не смея да купувам - защото не вярвам нито в цената нито в покритието му ...
Не смея да шортя щото е чиста лотария да усетиш откъде да го подхванеш...
Но имам усещането , че след известно покачване в края на декември (13-14 К) още от януари започва пързалката ...
Съгласен...но я си провери портфейла дали ги имаш тия 2 биткойна,ако отговора е ДА...продай ги за Пари и си го купи,ама бързай,че утре може да не стигнат и за колело
Ок, доставката кога ще бъде? Дай адрес и ще имаш койните 30 минути след като ми прехвърлиш количката.
........ А междувременно цената Купува при Българските дилари е над 19.900 лв., на практика 20.000 лв. !!!
Още малко остава до 23.000 лв. - т.е. 1 Биткоин ще купува 10 тройунции Злато!!!
marin1 - ако продължи с това темпо ще срине фондовата борса, само луд би инвестирал в акции на ейпъл а не в биткойн от който да се напечели. Съществува обаче опасност - да стане ясно че царя е гол.
Мислех да пиша нещо дълго, ама няма смисъл. По същество - давам 2 биткойна за това
Съгласен?
Съгласен...но я си провери портфейла дали ги имаш тия 2 биткойна,ако отговора е ДА...продай ги за Пари и си го купи,ама бързай,че утре може да не стигнат и за колело
Сега по темата: искате ли да си припомним какво стана с крипто миналата коледа,по нова година и първите дни на януари?
сегашните очаквания са 15-20к$ до 31.12.2017г.
обаче сега имаме преди това листване на борсата.....
Нещата запчват да стават сериозни, Биткойн скоро ще се превърне в "стратегически резерв". Ще дойде време и едно сатоши няма да може обикновен човек да си купи... аз мисля че след 50 години приказката ще бъде "Дедо верно ли някога всеки е можел да си купи едно сатоши?"
Криптовалутите ще бъдат новият долар и новото злато в едно. Мисля че вече можем да обявим 2017-а година, за годината в която започна криптореволюцията. Начало на една "нова глава" в човешката история. Биткойн вече не е бета тест, а навлиза в "мейнстриим" пространството.
П.С. Нека "балон дивизията" да започне да плюе "сега" !
Коментар