IvanTerziev - за да се получи неоходимата скорост на транзакциите не е необходимо всяка от валутите да има скорост досттатъчна да доминира, скоростта може да бъде покрита сумарно. Една валута може да може да направи само 1 транзакция в секунда, но 10000 валути могат да правят 10000 транзакции, така че тази пречка може да се преодолее. Каква е необходимостта от валута която да бъде световна ? Въобще няма нужда от такава валута за да има търговия и размяна на стоки, локалните икономики е нормално да са по жизнени от глобалната икономика. Какво е предимството на локалната икономика - тя дава сигурност на всяко едно място, всяка една икономическа точка и нормален живот на хората - реализация. Глобалната концентрира ресурсите в горещи точки в които тя е чудовищно силна и прави фантастични неща, но цяла държава се натъпква само в няколко града има обезлюдяващи се много държави и държави в които хората се натъпкват като в кафез и не могат да живеят нормално и се отказват да създадат поколение и т.н.т.Резултата от световна валута е глобална икономика при която фабриката е на една локация а безработните на друга локация в която липсва фабрика и работа. Не ме убеждавай че е хубав този световен ред.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеAbnell - зарежи кухите койни на които цената расте чрез манипулации и измами, ако се появят обезпечени със стока койни ще е нещо което още не се е случвало. Да видим тогава келешите как ще си печатат стоки без изпотяване и дали ще си ги разпределят първоначално както сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеДори не е нужно кодене, че да си направиш крипто
https://www.youtube.com/watch?v=eXEHWTTiE-I
С капацитет 3 транзакции на секунда?
Няма поне засега койн, дето има производителност за световна валута.
Коментар
-
Дори не е нужно кодене, че да си направиш крипто
https://www.youtube.com/watch?v=eXEHWTTiE-IHow To Create A Cryptocurrency in 6 Minutes
Това се е случвало вече, и е довело до сегашната ситуация. Като има много койни едни доминират, други изчезват, и накрая като на всички им писне непрекъснатата несигурност, стигаме до един главен койн.
Няма поне засега койн, дето има производителност за световна валута.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеIvanTerziev - точно така трябва да стане и всеки да си направи собствен койн, а не някакви келеши да емитират пари и да си ги разпределят по правилните за тях правила и после да ги харчат и стават много богати в материални активи които се създават само с труд.
Коментар
-
IvanTerziev - точно така трябва да стане и всеки да си направи собствен койн, а не някакви келеши да емитират пари и да си ги разпределят по правилните за тях правила и после да ги харчат и стават много богати в материални активи които се създават само с труд.Last edited by supertrader; 29.11.2017, 21:29.D.Y.F-091066
Коментар
-
IvanTerziev - задължително по няколко :-) Шегата настрани но койна ще се окаже много полезна играчка като се използва дори само за военни цели както до момента. Нещо трябва да промени статуквото, не може някакви супер мошенници да въртят Света на пръста си 1000 години като го тъпчат като пуйка с дългове и го карат да стане пишман що се е родил да им работи бедава и за тях да има всичко а неговите дългове да стават все по големи.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Мисля си че дори лекинко го подценяват. Биткойн е веднъж в историята възможност и най вероятно ще се превърне в най добрата инвестиция за всички времена. Също така ще доведе до тотална промяна на целия свят, не за друго а защото решава някои фундаментални проблеми, например проблема с доверието... при Биткойн доверие не е необходимо.
....
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bghighlander Разгледай мнениеТъкмо гледам, че биткойна вече е $10 870.10!
Умолявам хейтърите (Терзо, Мерзо и другите "експерти" ) да спрат да гледат или коментират тук, ВРЕДНО е за тяхното здраве! В противен случай има голяма вероятност да умрат от ЗАВИСТ!
ПП: Не знам какво ще стане с тях, ако наистина биткойна стане 20 хиляди долара, да не говорим пък за 1 млн.! ЗАВИСТЛИВИ СМЕШНИЦИ!
ПП2: ЕВАЛА на ФорексМастъра, позна много рано на къде ще тръгнат нещата! Браво на Марин1 и Барбарона!
Коментар
-
Xman1 - биткойн е схема на един изпечен борсов играч загубил всичко през 2008 година на борсата, който е и гениален програмист плюс математик. Но биткойн е едно понци и капан за банки - казинарки, същите които 2008 ма отказваха да изпълняват ордери продава, целта му е да им го на..ка и да ги направи за смях ако е с ФЕД начело ще бъде върха на играта. Нека разберат че това което Бернанке спретна 2008-ма си има ответна реакция и отговор и да си го получат а долара да стане СВЕТОВЕН ШИТ. Всичко им е Понци на тях, борсата им е ПОНЦИ, банките им също - зарибяват баламурници и после ги стрижат. Всички мега институции са суперизвратеняци и мошеници, въртят на пръста си Света и го експлоатират.Last edited by supertrader; 29.11.2017, 21:02.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеИ преди (месец март т.г.) съм го поствал долното:
Unlike Gold, Bitcoin is Once in a Generation Investment Opportunity: CNBC
https://cointelegraph.com/news/unlik...portunity-cnbc
Доволен съм че се възползвах от тази възможност! ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА - НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА!!!
Мисля си че дори лекинко го подценяват. Биткойн е веднъж в историята възможност и най вероятно ще се превърне в най добрата инвестиция за всички времена. Също така ще доведе до тотална промяна на целия свят, не за друго а защото решава някои фундаментални проблеми, например проблема с доверието... при Биткойн доверие не е необходимо.
Това не означава, че скоро няма да има корекция, но в дългосрочен план, мисля че Биткойн и криптовалутите се доказаха достатъчно и всеки нормален и разумен човек разбира, че няма къде да отидат и ще останат, както други фундаментални открития, като огъня и колелото (например).
Аз си оставам голям оптимист в дългосрочен план.
Коментар
-
Криптото като рухне правилните хора трябва да са го продали а неправилните да са го накупили. Китай си взеха каквото трябва от криптопирамидото - кешираха и го забраниха за да са сигурни че контрата няма да остане при тях. Китай е най добре управляваната държава в Света в момента, нормално е да са първите забранили криптоборсите.Last edited by supertrader; 29.11.2017, 20:35.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар