Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеохооооооооо не една ами две новини за дъно . дългооооооооооооооооо
JPM: Институционалните инвеститори се изтеглят от биткойна
19 Декември 2018 09:28
Биткойнът с ново годишно дъно, биковете смятат че пазарът греши!
14 Декември 2018 10:05
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Е ,той 6и американски флот става вече само за сплашване на бананови републики като нас ...
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЕдно е да имаш обезпечение 6-ти американски флот зад валутата, дето може да ти цъфне на вратата след няма и месец. Друго е да се нароят 1300 копия на Биткойн, вече имаме и внуци. Клонинги на клонинга. Както е тръгнало криптосите ще станат повече от населението на Земята. И аз мислех да си пускам крипто, ама маркетинга е тегава работа Един мушмурок пусна Лев Койн, BG Bitcoin, ама не успя да пробие до coinmarketcap. Mного народ се светнаха на лапачката, и пиршеството свърши! Всеки иска да генерира на компютъра цифрички, и да ги продава за презряни $$$. Само че желаещите да купуват се разредиха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Иване с две ръце ще гласувам ти да си следващия шеф на БНБ-то.
Още първия месец един лев ще се обменя за 20 долара.
1. Лева е във валутен борд.
2. Долара е бах ти кеската, печатат си го на корем в неограничено количество и ниКой не ги контролира.
За дългосрок не ми се и мисли......
Last edited by IvanTerziev; 20.12.2018, 11:28.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЧастни пари, тоя лаф е у десятката! Печаташ си на корем и раздаваш собствени пари! Икономически перпетуум мобиле, само шарани да има. И гола кука не трябва - захапват влакното и стискат здраво!
Още първия месец един лев ще се обменя за 20 долара.
1. Лева е във валутен борд.
2. Долара е бах ти кеската, печатат си го на корем в неограничено количество и ниКой не ги контролира.
За дългосрок не ми се и мисли......Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4o4ko Разгледай мнение
Шега? Майтап на голо дупе нали знаеш какво е?
Коментар
-
аз бих ти препоръчал да поизчакаш с 'полета"... движението надолу още не е спряло ...колкото до "койн за пеесе стинки" , шегувах се разбира се ...
Коментар
-
Може, но се колебая как. Някои колеги препоръчват стоката на алтернативните дилъри. Била по-съвременна и пречистена, а резултатите можели да надминат и най-смелите очаквания. В бъдеще всички ще употребяват и ще са толкова зависими, че ще се наложи да робуваме на дилърите. Препоръчително било възможно най- скоро да започнем да трупаме запаси, за да сме по-напред в йерархията, когато това се случи. При наличието на такова голямо разнообразие в предлагането се колебая на какво точно да заложа.
Коментар
-
Пробвай да литнеш и ти ...
Коментар
-
Започвам да се замислям дали да не опитам и аз от тази виртуална дрога. Проучването показва, че който е взел от нея отлита на 100 000 метра над земята. Освен това е все още достъпна и употребата и не е криминилизирана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеохооооооооо не една ами две новини за дъно . дългооооооооооооооооо
JPM: Институционалните инвеститори се изтеглят от биткойна
19 Декември 2018 09:28
Биткойнът с ново годишно дъно, биковете смятат че пазарът греши!
14 Декември 2018 10:05
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеВероятно формиран дългосрочно дъно на 14. 12. 2018
3100-3200 долара за биткойн.
Цел 70000 -100000 Края на 2019 или 2020
Започвам да се замислям дали да не опитам и аз от тази виртуална дрога. Проучването показва, че който е взел от нея отлита на 100 000 метра над земята. Освен това е все още достъпна и употребата и не е криминилизирана.
Коментар
Коментар