Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение......
Второ, хрумна ми една откачена идейка (като видях предпоследния пост на innergy и последния пост на marin1), направих едни абсолютно бакалски сметки, и на основата на тях нарисувах една картинка, която виждате по-долу.[ATTACH=CONFIG]n3412126[/ATTACH]
Пояснения към графиката: Датата 31.12.2012 е избрана поради простата причина, че от 01.01.2013 г. цената на BTC започва забележимо да мърда с уверени крачки в посока север. Данните за цените на BTC са взети директно от интерактивната графика на coindesk.com.Допълнение към графиката: Като метнах едно око на графиката пак, и една бърза бакалска тригонометрия като приложих, пак нещо ми направи впечатление. Както и да го гледам тоя хипотетичен модел, грубото средно нарастване на цената във втория цикъл е близо 5 пъти по-голямо от средното нарастване на цената при първия цикъл. Нищо, че времевия период е грубо 3 пъти по-голям при 2-рия цикъл.
Съжалявам искрено за лошото качество на картинката, но нямах нищо по-така като продукт, да я направя като хората да не ви мъча
Все пак се надявам, че текста и числата се четат горе-долу.
Голям майтап, а
Прогнози правехме тогава в старта на голямата еуфория...
то пък баш така стана, даже ме изпревари с 2-3 дни тая котировка....
Тва е в рубриката "Усмивки от старите ленти"Last edited by Kildirim_Bei; 30.11.2018, 22:40.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
1 сатоши да стане равно на 1 цент, демек 1 BTC = $1 000 000, пак не може да поеме биткойна парите в момента, които са само като М0 и М1.
тва е кеша и разплащателните сметки (notes&coins+demand deposits)
Сатошито даже не е и предполагал колко пара ще се налее в системата. Ако беше, щеше още нули да има след запетаята в биткойнаLast edited by Todor Sabev; 30.11.2018, 22:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеСамо Мафията знае кога точно ще поникне!
С покупки на 18 000
И не ползваш парно тая зима
Грееш се с Nvidia
Стисни още малко , на 1800 ще отлепим нагоре .
Но (2) вълна в [3] ще е дълга по време .
Ще устискаш ли до 2025 / 2028 г. .................. без памперс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Може и да поникне към 3018 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеНакратко казано, който устиска текущия спад на биткойна и другите криптаци, ще направи добри пари след това. Всички останали неудачници ще духат всичко, което може да се духа и ще продължат безпомощно да плюят по форумите.
тва е кеша и разплащателните сметки (notes&coins+demand deposits)
Сатошито даже не е и предполагал колко пара ще се налее в системата. Ако беше, щеше още нули да има след запетаята в биткойнаLast edited by Kildirim_Bei; 30.11.2018, 21:24.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ragnar Разгледай мнение
Със всеизвестният факт , кога и къде купи биткойни и копачки , с това във червено , визираш , предполагам , себе си и останалите криптомилионери
Само не се сещам , кое е '' всичко , което може да се духа ''
Моля , бъди по- обяснителен
пп. Незнам за тия където '' устискват '' на тоя спад ..... колко са им силни седалищните мускули ...
Аз , например съм продал !
На 6100 .
На 1800 ще купя
За един прияятел да попитам дали докато плювате по форумите лъскате бастуна?!Last edited by forexboy; 30.11.2018, 21:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеНакратко казано, който устиска текущия спад на биткойна и другите криптаци, ще направи добри пари след това. Всички останали неудачници ще духат всичко, което може да се духа и ще продължат безпомощно да плюят по форумите.
Само не се сещам , кое е '' всичко , което може да се духа ''
Моля , бъди по- обяснителен
пп. Незнам за тия където '' устискват '' на тоя спад ..... колко са им силни седалищните мускули ...
Аз , например съм продал !
На 6100 .
На 1800 ще купя
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеНакратко казано, който устиска текущия спад на биткойна и другите криптаци, ще направи добри пари след това..
Може и да поникне към 3018 г.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Добро колега.
И да ви светнем Биткойн се движи с обратна корелация със златото. И не е никво дигитално злато както тук излезнаха некви статии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Иване,за да занулят койните трябва сама да се появи в темата доктор Черкезов.
И да ви светнем Биткойн се движи с обратна корелация със златото. И не е никво дигитално злато както тук излезнаха некви статии.Last edited by Todor Sabev; 30.11.2018, 20:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Как се нарича човек без една стинка в джоба, непипвал крипто, но обясняващ как пада с 96% и как другите губели?
Иванчо безработния
Е вие работливите нали набутахте парите от гарсониерката на баба си...
За да спечелят тия на върха на пирамидата - тия долу трябва да изгубят. Елементарни икономически реалности.
Таман оная година Монопола се скъса да ме псува на лични, не съм бил прав и каквото там. Като бяха цените на пика, и си подаряваха Рипъли на близо 4 долара.
Тая година цъфна да се похвали с колосални загуби, жалко, че му изтриха поста.
На борсата е изметено и топло.
Поне не съм набутал парите на баба си в най-тъпия и голям балон в историята человеческа.
Моят бизнес лека полека стартира на печалба.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4o4ko Разгледай мнениеСигурен съм,че и привържениците на койните и скептиците са запознати с творчеството на Сатоши, за това ще припомня един виц:
Въпрос как се нарича човек изчел трудовете на Маркс?
Отговор комунист.
Въпрос как се нарича човек, който ги е прочел и разбрал?
Отговор антикомунист.
Иванчо безработния
Коментар
Коментар