Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеДобри ютроСкоро под 3к
Мнението ми не е препоръка.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
през далечната 1944 год. българинът Иван Хаджийски е публикувал първия whitepaper на Бит Койн
https://hash.bg/forum/uploads/monthl...a306c72d07.JPGПростак съм Азъ - Непобедим !!!
- 1 like
Коментар
-
Технически, обемите падат и забавяне на ускорението в посока на долу.
Last edited by Todor Sabev; 15.12.2018, 21:49.
Коментар
-
Вчера като си лягах погледнах койна и си помислих, че на сутрина днес ще е вече под 3000, ама май ще стане чак утре
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеДобри ютроСкоро под 3к
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИмах, чедо, но ги пробутах на кретенчетаКласика, затуй си толкоз нервен в темата значи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеДядо дядо, ама верно цял биткойн ли си имал?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
А пък аз копачките ги пазя в мазето за внучетата - да ги разглобяват и да си играят на роботикаМнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
льо шмекер е барбарон. глАси се пак да пуска копачите!
Оня червения кре-нчо искаше да му пратя пари да си купи копачки
А пък аз копачките ги пазя в мазето за внучетата - да ги разглобяват и да си играят на роботика
Коментар
-
Кеските свършиха !!!
https://pbs.twimg.com/media/DuHZnEZW0AAz5NV.jpg
Иван от кое време обяснява, че ше свършат като някакъв пророк ама кой да му повярва.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
Ааа, язък викаш, койните и у печката не горят... Язък казвам и аз, то ако ставаха щях да си дръпна сорса на някой кескарник, и да си билдна няколко сторин милиарда койна. Таман за 100 години ще има за печката!
Че никога не се е качвал - това ясно, то не е и свойство на "книжните" пари и без това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
Ааа, язък викаш, койните и у печката не горят... Язък казвам и аз, то ако ставаха щях да си дръпна сорса на някой кескарник, и да си билдна няколко сторин милиарда койна. Таман за 100 години ще има за печката!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
Коментар