Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
+ 1
Имах по случайност 6 битойна по 360лв.бр
Продадох ги съвсем скоро, додадох малко и днес нотариално изповядахме покупката на ново строителсвто двустаен хапартамент в Младост 4.
Питам се разликата между 78000 лв и 2160, явяваща се печалба за мен, кой ще я поеме?!
Нали в природата нищо не се губи? Печалбата за едни е загуба за други.
Аз нищо не съм произвел или не съм добавил...Хм?!
Умната, защото горещия картоф все ще остане у някого:-)
Биткойнът никакво ново злато не е. Който говори подобни неща е пълен лаик. Златото е стока, освен че е пари, можеш дори да го сдъвчеш. Биткойнът е празен отвсякъде, нищо не стои зад него - нито стоки, нито услуги, нито капитали, нито икономика, само и единствено спекулация.
Айде нЕма нужда, струвало милиарди! И тия дето го приемаха за валута и те се дръпнаха от Биткойн.Last edited by IvanTerziev; 12.12.2017, 19:20.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Четох някъв навремето сандвич за няколко койна изял. В зората.
имаше пица за 10 000 биткойнаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
като гледам в койна има явно вливане на суха пара, а продавачите блъскат сухото в алткойни и в резултат става още по-яко надуване на балона на крпитосите ... нещата ще излязат извън контрол в скоро време и ще е интересно какви мерки ще предприемат агентите на матрицата...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Напълно е възможно.
Справка:
питай тия дето си купиха електроуреди за стотици биткойни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ще съжалява след две години що не е запазил койна/!?!?/
Справка:
питай тия дето си купиха електроуреди за стотици биткойниАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Както е казал народа: Easy come - Easy go .....
Все се чудя на българина - Хапартамента, най-голЕмата инвестиция .....
Коментар
-
+ 1
Продадох ги съвсем скоро, додадох малко и днес нотариално изповядахме покупката на ново строителсвто двустаен хапартамент в Младост 4.
Питам се разликата между 78000 лв и 2160, явяваща се печалба за мен, кой ще я поеме?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
както писах по-рано , защо биткойна да е новото злато, а лайткойна и сие да гледат отстрани...да не би да са им по-куци алгоритмите или по-бавни разплащанията или по-неизвестни 'откривателите' ... накрая ще има едно голямо мяу, но дотогава ще падне веселба.
Коментар
-
+ 1
Все се чудя на българина - Хапартамента, най-голЕмата инвестиция .....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениебиткойна в абсолютен балон и който е спечелил дотук - спечелил. Слизайте от влака, докато е време, и не се лакомете.
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
- 1 like
Коментар
-
Биткойнът никакво ново злато не е. Който говори подобни неща е пълен лаик. Златото е стока, освен че е пари, можеш дори да го сдъвчеш. Биткойнът е празен отвсякъде, нищо не стои зад него - нито стоки, нито услуги, нито капитали, нито икономика, само и единствено спекулация. Единственото смислено в биткойна е, че е базиран на блокчейн технологията. Но блокчейн схеми може да има за всяка дейност, което е и бъдещето. Това превръща биткойна в абсолютен балон и който е спечелил дотук - спечелил. Слизайте от влака, докато е време, и не се лакомете. Сигурна криптовалута може да бъде криптодоларът, примерно, или крипторублата, или криптоюанът, ако бъдат въведени, но зад тях стои съответната държава. Биткойнът се опитва от ничие име да циркулира и заблуждава, че може да заобиколи всичко, включително и държавата. Така го и презентират на горещи форуми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКакво направи този лайткойн????
полудя!
какво е излязло като инфо за него?
какво го пушва така?
кой стои зад него?Last edited by bertram; 12.12.2017, 17:50.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКакво направи този лайткойн????
полудя!
какво е излязло като инфо за него?
какво го пушва така?
кой стои зад него?
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар