IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Или че ми е писнало да слушам анонимни форумни професори, на които досега им е с парите въобще е регистрацията им в форума на Инвестор
    Изрично помолих да не ме занимавате хеитърите, не считам, че имате въобще ниво по темата. Поне тук събраните, как един не показа един анализ, една графика, нещо с аргументи да обясни защо ще падне цената и кога ще падне....

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
      Нищо не ми казвате, на вас капацитета ви явно не е достатъчен да допуснете повече от един сценарии на развитие на ситуацията. Според вас биткойна ще изчезне ей сега, ако не е сега ще е януари и т.н. Моля не ми отговаряй на написаното, ти твърдиш, че няма да се стигне до там, защото няма да има биткойн, ама даже нямаш кураж да кажеш кога няма да го има. Аман от метеоролози
      Тази реакция покзва, че си хейтър и не четеш какво ти пишат хората, които използват повече логиката, и доста по-малко емоцията.

Коментар

• Нищо не ми казвате, на вас капацитета ви явно не е достатъчен да допуснете повече от един сценарии на развитие на ситуацията. Според вас биткойна ще изчезне ей сега, ако не е сега ще е януари и т.н. Моля не ми отговаряй на написаното, ти твърдиш, че няма да се стигне до там, защото няма да има биткойн, ама даже нямаш кураж да кажеш кога няма да го има. Аман от метеоролози

Коментар

Да започна с това, че хеитърите не са ми интересни, скучно ми е да си говоря с вас, омръзна ми да ви слушам глупостите и да продължавате да бълвате безсмислиците е все тая, все по-очевидно става кой сценарии придобива голяма вероятност.
          Обаче някакви други мисли ми се ще да споделя и да чуя мнения:
          Ако нещата продължат в тази посока биткойна ще стане много опасен. Подобен прецедент няма и вероятно няма и да има, нищо досега не е правило такъв ръст на цената и да има такава перспектива. В тази връзка си мисля, че това ще изкриви до гигантска степен всякакво разбиране за инвестиране и очаквана доходност. Може би едно цяло поколение технократи (общо го казвам, имам предвид всякакви технологични хора, повярвали малко по-рано в криптото), пък и не само, никога няма да иска да повярва, че в реалния бизнес всъщност едни десетина процента доходност на година са съвсем отличен резултат. Ще става все по-трудно на всякакви традиционни управители на пари, важни за икономиката, да привличат свежи капитали - застрахователи, пенсионни фондове и т.н.
          А самият биткойн не произвежда нищо. Тоест не стимулира икономиката по-почти никакъв начин, като изключват електроцентрали и производители на хардуеър. Какво ще стане с реалния сектор ако това чудо наистина придобие популярност? Защо например един земеделски производител да инвестира в нова овощна градина и да произвежда ябълки, ако може просто да си купи биткойни за х пари и те да станат за 2х, 5х, 100х за сравнително кратко време? Едно подобно забогатяване няма ли да е пагубно за всички хора? Защото колкото и положително да е развитието на криптото още доста време то ще се сравнява с парите, концептуална промяна на начина по който хората по света приемат богатството (тоест то да е в пари, а не в крипто) няма да има чак толкова скоро. И какъв ще е примерно моя стимул да развивам професията си, бизнеса си и да съм по-полезен за икономика, Отечество и въобще средата около мен, ако просто мога да спечеля мнооооого пари с крипто? Ми ако има още много такива хора, ако хлебаря, месаря, обущаря и т.н. се сетят, че може с крипто аз къде и как ще изхарча тия много пари дето ще спечеля? Никой няма да иска да произвежда и да се труди защото няма да има нужда.
          Разбира се, всичко това звучи като антиутопия (или пък утопия, според зависи) и е нвероятно, но то и това което се случва сега звучеше по същия начин преди година.
          Мислите ли в такава посока, светлото бъдеще на биткойн няма да промени само финансовата система, а абсолютно всичко. Какво правим тогава
          Добре е че си се замислил малко върху това, което безинтересните хейтъри ти казват.

Коментар

Разбира се, всичко това звучи като антиутопия (или пък утопия, според зависи) и е нвероятно, но то и това което се случва сега звучеше по същия начин преди година.
            Мислите ли в такава посока, светлото бъдеще на биткойн няма да промени само финансовата система, а абсолютно всичко. Какво правим тогава
            Ами,то е казано....цялата тази лудост ще завърши с ядрена война.Въпроси много,отговори няма...

Коментар

• Да започна с това, че хеитърите не са ми интересни, скучно ми е да си говоря с вас, омръзна ми да ви слушам глупостите и да продължавате да бълвате безсмислиците е все тая, все по-очевидно става кой сценарии придобива голяма вероятност.
              Обаче някакви други мисли ми се ще да споделя и да чуя мнения:
              Ако нещата продължат в тази посока биткойна ще стане много опасен. Подобен прецедент няма и вероятно няма и да има, нищо досега не е правило такъв ръст на цената и да има такава перспектива. В тази връзка си мисля, че това ще изкриви до гигантска степен всякакво разбиране за инвестиране и очаквана доходност. Може би едно цяло поколение технократи (общо го казвам, имам предвид всякакви технологични хора, повярвали малко по-рано в криптото), пък и не само, никога няма да иска да повярва, че в реалния бизнес всъщност едни десетина процента доходност на година са съвсем отличен резултат. Ще става все по-трудно на всякакви традиционни управители на пари, важни за икономиката, да привличат свежи капитали - застрахователи, пенсионни фондове и т.н.
              А самият биткойн не произвежда нищо. Тоест не стимулира икономиката по-почти никакъв начин, като изключват електроцентрали и производители на хардуеър. Какво ще стане с реалния сектор ако това чудо наистина придобие популярност? Защо например един земеделски производител да инвестира в нова овощна градина и да произвежда ябълки, ако може просто да си купи биткойни за х пари и те да станат за 2х, 5х, 100х за сравнително кратко време? Едно подобно забогатяване няма ли да е пагубно за всички хора? Защото колкото и положително да е развитието на криптото още доста време то ще се сравнява с парите, концептуална промяна на начина по който хората по света приемат богатството (тоест то да е в пари, а не в крипто) няма да има чак толкова скоро. И какъв ще е примерно моя стимул да развивам професията си, бизнеса си и да съм по-полезен за икономика, Отечество и въобще средата около мен, ако просто мога да спечеля мнооооого пари с крипто? Ми ако има още много такива хора, ако хлебаря, месаря, обущаря и т.н. се сетят, че може с крипто аз къде и как ще изхарча тия много пари дето ще спечеля? Никой няма да иска да произвежда и да се труди защото няма да има нужда.

Коментар

• Може и 1 000 000 да стане, но това е бърз влак, от който няма слизане - всеки ще чака звездния си миг. Накрая внезапно ще спре и всички ще изпопадат от него с нулеви активи, с псувни към машиниста и плач по изгубената радост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Затова съветвах Бонвиван да продаде само един койн на 9 000. Два на 15 000. Още два на 20 000 - 25 000 и да задържи последния за сияйните висоти над 25 000.
                  Easy come - easy go ....

remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение

Какъв тест на 20000.Тази цифра ще бъде подмината като малка гара от бързия влак.Нещо не ви се вярва,но натам отиват работите.Удоволствие е да се гледа...
                    25 000 до края не годината като нищо. Голямата пързалка надолу може да почне от там. Но може и чак от 30 000 - 40 000, че и по-нагоре.

Изобщо тук липсва каквато и да било логика и всякакви нива са възможни, дори над 100 000.

Затова съветвах Бонвиван да продаде само един койн на 9 000. Два на 15 000. Още два на 20 000 - 25 000 и да задържи последния за сияйните висоти над 25 000.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                      Добри Ютро!!!
                      17.400$!!!
                      Без тест на 20.000 няма да се размине, интересното ще е ако пробие 20-те ИлЯдарки ....
                      Имам малки Ордери на около 20.000, големите ги оставям за 30.000!
                      Какъв тест на 20000.Тази цифра ще бъде подмината като малка гара от бързия влак.Нещо не ви се вярва,но натам отиват работите.Удоволствие е да се гледа...

Коментар

• Добри Ютро!!!
                        17.400$!!!
                        Без тест на 20.000 няма да се размине, интересното ще е ако пробие 20-те ИлЯдарки ....
                        Имам малки Ордери на около 20.000, големите ги оставям за 30.000!
                        remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Според мен и конят е вкаран в играта.
                          Опашката му се поклащаше игриво. Само не видях отпред дали не се беше озъбил в усмивка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                            Днес забелязах в началото на Шишман баш зад Опашката на Коня голяма обява Купува Продава Биткойни. Вътре в неголемия офис май опашка имаше. Лудостта е обхванала народа. Дано не се срути изведнъж, че ще се повторят някои неприятни сцени от 1929-а.
                            Според мен и конят е вкаран в играта.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              ИМпи !? и ти ли Бруте, ?! продаде душата си на алгоритама?! a Къде отиде великата шаячена прявда !>
                              Не забравяй, че оня, дето вярваше в шаячената правда, го биха по задницата кат` тако`а.

И не е извратено човек да си има някое Лайткойнченце.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Днес забелязах в началото на Шишман баш зад Опашката на Коня голяма обява Купува Продава Биткойни. Вътре в неголемия офис май опашка имаше. Лудостта е обхванала народа. Дано не се срути изведнъж, че ще се повторят някои неприятни сцени от 1929-а.

Коментар

Working...
                                X