IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
    [ATTACH=CONFIG]n3282007[/ATTACH]

Готови ли сте ?
    На първо време ...8000 .
    После - ще видим
    Да не каже некой , че не съм казал...............................

Коментар

• Забелязвам че днес копам с поне 20% по-малко от предните дни.....

Коментар

• Много интересно нещо - Битмеин точно днес пуснаха наличност на машини. С9 са с доставка до десет дни. От много време ги подозират тях, че копаят известно време с машините и после ги пращат на клиентите, та може би сега просто няма да копаят и затова толкова бързо ги пращат. Освен това за пръв път от мнооооого време приемаха плащания с долари. Един вид - чистят наличности и са готови да взимат и фиатни пари, а не само крипто. Демек, това не може да е добре за крипто валутите. Обаче, цените на машините бяха високи и всичко се разпродаде за минути. Какви хора ги купиха тия машини баси Надали са напълно начинаещи, щото да купиш от Битмеим си е тегаво. Аз очаквах да останат поне за няколко дни и не можах да се вредя да купя, ама да кажем, че съм зъл оптимист, пък и аз от самото начало съм си дал сметка, че без копане това с криптото ще е чист късмет. И други такива ли има, че така стана

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение

Коментар

• Добри ютро, бай Марине!
            Всичко в червено на Койнмаркета. Цялата първа страница. Брои ли се за срив? Почти всички с двуцифрено надолу от снощи.
            За един сривлю питам...
            Bitcoin and Ethereum plummet as South Korea decides on total crypto shutdown
            https://www.express.co.uk/finance/ci...wn-speculation
            Last edited by IvanTerziev; 16.01.2018, 13:02.
            Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              УДРИИИ ТОА УБИТКОЙЙЙЙЙЙЙЙН ХЯХЯХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
              Какво толкова се кефиш? Твоите любими еврейчета прибират реколтата.

Коментар

• monopola - в Китай банките като решат да си поискат кредитите от миньорите - фермери ще има продажби на койни в количества каквито днес няма и не виждам и кой ще им ги купи при тази ограничена отдавна ликвидност която помагаше на тарикатите с никакви обеми да качват цена. Така че всичко ще се задвижи наобратно със скоростта на паниката.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

.. нещо като 1500 - 2000
                  Не бъди толкова алчен все пак.
                  И 7-8К ще е добре за една бърза спекула.

Коментар

• Пукна ли се балона Като днешния ден май не съм виждал аз и с обратен знак

Коментар

• УДРИИИ ТОА УБИТКОЙЙЙЙЙЙЙЙН ХЯХЯХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Коментар

• въйййййййй еврейчета . тоа убиткойн мноу паднал от обемите на 15035 и 16430 . що така . ейкъдей 11111 егаси кефа . ония еврейчетата си разпродадоха преди два месеци ОНИЯ МИ КУПУВАЛИ . ХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                          Цената да закове на 14 000? Тя ако закове на 11 000 пак добре.
                          11 000 е като виц нещо като 1500 - 2000

Коментар

• Цената да закове на 14 000? Тя ако закове на 11 000 пак добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                              Не, при тия такси повече от на банките, и бавни транзакции...
                              3 транзакции на секунда му е капацитета, 5 преко сили. Абсурд точно Биткойн да е. Новите валути се хвалят с хиляди пъти по-голям капацитет.
                              Хубаво приемаме че е с такси каквото са сега, и могат да се правят много транзакции в секунда,
                              само че биккойн феновете няма да са доволни вероятно, те уж искат да е пари и да става за разплащане, ама искат и цената да расте постоянно.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                                Ако приемем че утре биткойна стане пари и закове цена от 14000 долара и няма промяна, т.е ще има някой който да поддържа тази цена и биткой може да се изпозлва за разплащания защото няма да има такава волатилност , тогава доволни ли ще бъдете биткойн фенове ?
                                Не, при тия такси повече от на банките, и бавни транзакции...
                                3 транзакции на секунда му е капацитета, 5 преко сили. Абсурд точно Биткойн да е. Новите валути се хвалят с хиляди пъти по-голям капацитет.
                                Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

Working...
                                X