If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много интересно нещо - Битмеин точно днес пуснаха наличност на машини. С9 са с доставка до десет дни. От много време ги подозират тях, че копаят известно време с машините и после ги пращат на клиентите, та може би сега просто няма да копаят и затова толкова бързо ги пращат. Освен това за пръв път от мнооооого време приемаха плащания с долари. Един вид - чистят наличности и са готови да взимат и фиатни пари, а не само крипто. Демек, това не може да е добре за крипто валутите. Обаче, цените на машините бяха високи и всичко се разпродаде за минути. Какви хора ги купиха тия машини баси Надали са напълно начинаещи, щото да купиш от Битмеим си е тегаво. Аз очаквах да останат поне за няколко дни и не можах да се вредя да купя, ама да кажем, че съм зъл оптимист, пък и аз от самото начало съм си дал сметка, че без копане това с криптото ще е чист късмет. И други такива ли има, че така стана
Добри ютро, бай Марине!
Всичко в червено на Койнмаркета. Цялата първа страница. Брои ли се за срив? Почти всички с двуцифрено надолу от снощи.
За един сривлю питам...
Bitcoin and Ethereum plummet as South Korea decides on total crypto shutdown
monopola - в Китай банките като решат да си поискат кредитите от миньорите - фермери ще има продажби на койни в количества каквито днес няма и не виждам и кой ще им ги купи при тази ограничена отдавна ликвидност която помагаше на тарикатите с никакви обеми да качват цена. Така че всичко ще се задвижи наобратно със скоростта на паниката.
въйййййййй еврейчета . тоа убиткойн мноу паднал от обемите на 15035 и 16430 . що така . ейкъдей 11111 егаси кефа . ония еврейчетата си разпродадоха преди два месеци ОНИЯ МИ КУПУВАЛИ . ХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
Не, при тия такси повече от на банките, и бавни транзакции...
3 транзакции на секунда му е капацитета, 5 преко сили. Абсурд точно Биткойн да е. Новите валути се хвалят с хиляди пъти по-голям капацитет.
Хубаво приемаме че е с такси каквото са сега, и могат да се правят много транзакции в секунда,
само че биккойн феновете няма да са доволни вероятно, те уж искат да е пари и да става за разплащане, ама искат и цената да расте постоянно.
Ако приемем че утре биткойна стане пари и закове цена от 14000 долара и няма промяна, т.е ще има някой който да поддържа тази цена и биткой може да се изпозлва за разплащания защото няма да има такава волатилност , тогава доволни ли ще бъдете биткойн фенове ?
Не, при тия такси повече от на банките, и бавни транзакции...
3 транзакции на секунда му е капацитета, 5 преко сили. Абсурд точно Биткойн да е. Новите валути се хвалят с хиляди пъти по-голям капацитет.
Коментар