If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В самия сайт си върви непрекъснато това, където се виждат цените по земните кълбета.
Виж цената на алткойновете срещу биткойн - например ETHBTC или LTCBTC. Почти е равна с останалите борси. Цената в долари е висока, защото не могат да се теглят лесно долари оттам.
Никога не съм пробвал да се регистрирам на тази борса.
Навремето имах регистрация в една китайска (всичко им беше на китайски език а съпорта въобще не те отразяваше като им пишеш на англойски), но те нямаха Биткоин и всичко се търгуваше срещу Лайткоин - правеха се добри разлики и нямаше никакъв проблем с тегленето.
Между другото в туитър прочетох че май точно се прибират печалбите от Рипъл срещу Биткоин в Bithumb в момента, така че умната и с Рипъла!!!
Нямам рипъли. През нощта съм си купил малко срещу биткойн. Казах ги, само за най изгоден трансфер от моята борса
Наистина ми е интересно. Ебаси арбитражите могат да се правят. Тва дали има рестрикции? Примерно да е само за корейчета Кинтите лесно могат да се метнат с рипъли.
Пробвал ли си регистрация?
Никога не съм пробвал да се регистрирам на тази борса.
Навремето имах регистрация в една китайска (всичко им беше на китайски език а съпорта въобще не те отразяваше като им пишеш на англойски), но те нямаха Биткоин и всичко се търгуваше срещу Лайткоин - правеха се добри разлики и нямаше никакъв проблем с тегленето.
Между другото в туитър прочетох че май точно се прибират печалбите от Рипъл срещу Биткоин в Bithumb в момента, така че умната и с Рипъла!!!
https://www.bithumb.com
над 4% от оборота на Биткоин минава през тях и са на 2-ро место в coinmarketcap.com
В същото време цената на Етерум в същата борса доближава 1.400$ и е на 6-то место, пак с около 4% от оборота ....
Изглежда Корейците искат да притежават всеки Биткоин или Етерум който излезне на пазара!!!
Наистина ми е интересно. Ебаси арбитражите могат да се правят. Тва дали има рестрикции? Примерно да е само за корейчета Кинтите лесно могат да се метнат с рипъли.
Пробвал ли си регистрация?
https://www.bithumb.com
над 4% от оборота на Биткоин минава през тях и са на 2-ро место в coinmarketcap.com
В същото време цената на Етерум в същата борса доближава 1.400$ и е на 6-то место, пак с около 4% от оборота ....
Изглежда Корейците искат да притежават всеки Биткоин или Етерум който излезне на пазара!!!
Как ще направи всеки? Тия пари дето ги "правите" нали трябва да се внесат от нови балъци? Или се създават от енергията на вакуума?
То е по същия начин и с икономиката на държавите... винаги трябват нови балъци иначе пирамидата отива по дяволите... но вие не наричате икономиката приамида... а тя е точно това. На всичко отгоре, непрекъснато се повишава цената на живота и хората обедняват. На този свят голяма част от държавите са много по-големи пирамиди от криптовалутите, просто до сега не са имали истинска конкуренция... сега вече имат.
Криптовалутите няма да оставят място за "измислени" държави... всички нереални икономики ще си заминат. Голяма грешка допускат държавите, които са решили да стоят и да гледат отстрани, защото ще останат без население, никой няма да остане в държава, където да го държат принудително беден. Истина е, че пирамидите скоро ще започнат да падат... но това не са пирамидите за които си мислите.
Гледам, че Radix са пуснали някакви тестове в момента.. 220tps без много напъване. Нещо немислимо за биткойн с неговите 3-7tps http://explorer.radix.global/
Искам да кажа на всички използвайте момена правете пари, защото нещата ще се нормализират и няма да е има тази златна възможност.Дай боже всеки да направи по някой лев във тези мътни времена.
Не знам защо не го харесвате Рипъла.Имах много ,купих го на 24 цента и го продадох на 60.Даже не знам защо е толково лош и на кого е .И Епъл имам много ,ама ги чакам цяла година да станат от 100 на 170 .Така че в момента харесвам Рипъла.Утре ще харесам някой друг.Вече даже и знам и кога ще си продам всички криптоси.Когато всички критици млъкнат и всичките ми познати са сигурни че пазара им ще расте.Дотогава има време,макар че тука критиците поизчезнаха малко.Ще си сипя!
Коментар