Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
Много ниска топка...
Пожелавам ти да изкараш някакви пари от криптонещастнията, че с тая визия не знам коя/кой ще ти пусне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеДобре,толко много крипто милионери в тоя форум..и при тея милиони дет сте изкарали,тука ли намерихте да си прекарвате времето..във форум?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Човекът избива комплекси и си прави съчинения в свободна форма. Причината - провали във всичко, с което се захване, и сега се опитва да изглежда "умен", съветвайки по-успелите от него хора. Такива като него с лопата да ги ринеш, особенно по кръчмите и таксиметровите пиаци. Там са "специалисти по всичко", и дори сами си вярват, дори и когато изтрезнеят.
Пожелавам ти да изкараш някакви пари от криптонещастнията, че с тая визия не знам коя/кой ще ти пусне за без пари.Last edited by Lupus; 18.02.2021, 16:36.
Коментар
-
Много арогантно поведение за посредствено мислещ човек... Все пак не броим paper trading, нали? Кой изобщо те излъга, че бих искал да преподавам на личност с толкова лимитиран потенциал?! Поредния форумен смешко... Ще пишем пак, като се срине всичко. Но ми се струва, че ще си мълчиш тогаваДо тогава може да ходиш да обясняваш на останалите като теб прочетеното в нета.
Между другото има вероятност късмета ти, ако наистина не лъжеш, да е също толкова голям, колкото и на хората, спечелили от лотарията - големи бизнесмени, голям търговски нюх, голяма работа..."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнениеТази стойност не е само крипто. За разлика от теб, дето си крайно неграмотен смешник със самочувствие / по отношение биткойн / и се налага да ти четем глупостите, за биткойн съм прочел всяка една книга и знам всичко. Дори на 10к да падне, пак съм 10Х. А ти продължавай да си драскашLast edited by Mateev; 18.02.2021, 16:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Един срив на акциите с 30-40% ще изпари 40-50 трл за нула време.Не ,че твоята хипотеза не е вярна,но има и много по-лесен начин."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Загубеняк, тази стойност не е само крипто. За разлика от теб, дето си крайно неграмотен смешник със самочувствие / по отношение биткойн / и се налага да ти четем глупостите, за биткойн съм прочел всяка една книга и знам всичко. Дори на 10к да падне, пак съм 10Х. А ти продължавай да си драскашLast edited by Lupus; 18.02.2021, 16:21.
Коментар
-
Много арогантно поведение за посредствено мислещ човек... Все пак не броим paper trading, нали? Кой изобщо те излъга, че бих искал да преподавам на личност с толкова лимитиран потенциал?! Поредния форумен смешко... Ще пишем пак, като се срине всичко. Но ми се струва, че ще си мълчиш тогаваДо тогава може да ходиш да обясняваш на останалите като теб прочетеното в нета.
Между другото има вероятност късмета ти, ако наистина не лъжеш, да е също толкова голям, колкото и на хората, спечелили от лотарията - големи бизнесмени, голям търговски нюх, голяма работа...
Коментар
-
Книгите ги оставям на теб. Когато $20к превърнеш в над милион лева, евентуално мога да ти дам възможност да ми преподаваш."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Иска ти сеЗащо не кажеш за СиП 500,че отлива от злато отива в покупки на акции
Успешните инвеститори знаеш ли как диверсифицарт 30% кеш,30% злато,30% акции,10% жени и пиячка
[ATTACH=CONFIG]n3720553[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3720554[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Добре че вие "умните" ни казахте, че биткойна може да се срине. Ние олигофрените не се бяхме досетили .....
А сега след като изляхте толкова много "мозък" в тази тема, ще ви помоля да си ходите и да ръсите "мозък" на друго място. Ние олигофрените дълбоко ви се покланяме и сме ви безкрайно благодарни, че ни казахте поне 1000 пъти, че биткойна ще се срине. Няма нужда да продължавате да го повтаряте това още 1000 пъти,
Тук ви се дава акъл и съвети. Ако не го искаш, горе има един хикс - цъкаш и всичко спира. Но да говорите глупости и да въвеждате в заблуждение четящите с теориите си... хайде не. Аз лично считам инвестор.бг форума за сериозно място, на което трябва да се излагат тези, а не мнения.
- 3 Харесвания
Коментар
-
В биткойн в момента влагат институции. Покупките от физически лица са много малки. Погледни графиката на златото и ще видиш пик в цената през август 2020. За 6 месеца златото е поевтиняло с 15%. А сега сравни тази графика с биткойн и ще видиш как поскъпването започва тогава, когато е този пик на златото и съвпада с изтичане на капитал от gold market. Биткойн ще замени златото и който стои на позиции в злато му предстои да гледа в следващите десет години как пазар в размер на 10 трлн. ще се превърне в такъв от под трилион. А какво прави народа на никой не му пукаЗащо не кажеш за СиП 500,че отлива от злато отива в покупки на акции
Успешните инвеститори знаеш ли как диверсифицарт 30% кеш,30% злато,30% акции,10% жени и пиячка
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Между другото има вероятност късмета ти, ако наистина не лъжеш, да е също толкова голям, колкото и на хората, спечелили от лотарията - големи бизнесмени, голям търговски нюх, голяма работа...
А сега след като изляхте толкова много "мозък" в тази тема, ще ви помоля да си ходите и да ръсите "мозък" на друго място. Ние олигофрените дълбоко ви се покланяме и сме ви безкрайно благодарни, че ни казахте поне 1000 пъти, че биткойна ще се срине. Няма нужда да продължавате да го повтаряте това още 1000 пъти, освен ако разбира се не ви гони амнезията и старческата деменция.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар