If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
момчета, не искам да ви чупя хатъра, знам че е готино, знам че ви кефи на макз, ама имайте предвивд, че това не са никакви пари, Парите продължават да са в банките и ще са пак там накрая. Златните портфейли с койни просто ще са си едни файлове каквито и са (y)
Това да не е някакъв майтап? Каква децентрализация има на нерегулиран пазар?
При койните се наблюдава точно централизация - големите играчи с голям капитал изтласкват малките при разпределянето на печалбата, големите риби изяждат малките, с две думи шменти-капели и предпоставка за далавери и злоупотреби.
Точно затова койните не се допускат и не се листват на нито една официална борса.
Кат се листне нещо на борсата зад него, уж (на теория), би трябвало да седи нещо - активи, идеи, пазар, потребители, етц.
Тука какво да се оценява - колко ток е изхабил да генерира коина ли?
Книжната поща ще си остане една бумага, електронната поща ще си остане един файл... Например има хора, които не могат да си представят, че времето/часове, минути, секунди/ е също така и мярка за дължина/километри, метри, сантиметри/. А всичко е много просто, ако съществува скорост, която е константа или скоростта на светлината
момчета, не искам да ви чупя хатъра, знам че е готино, знам че ви кефи на макз, ама имайте предвивд, че това не са никакви пари, Парите продължават да са в банките и ще са пак там накрая. Златните портфейли с койни просто ще са си едни файлове каквито и са (y)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Този път Форка е много по-добре подготвен от предишния. Има доста повече информация и сайта, без да блести с някаква оригиналност, е доста подреден и "стегнат": http://btcgpu.org/
За капак има и наше момче в разработчиците -Martin Kuvandzhiev, Advisor/Core Developer, Bulgaria
И ще става за "копане" с ВидеоКарти! Още от сега се подготвям.
тоя сайт е от една коза правен като онова дето светлин наков и плевньо участват е него ...забравих му името
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Този път Форка е много по-добре подготвен от предишния. Има доста повече информация и сайта, без да блести с някаква оригиналност, е доста подреден и "стегнат": http://btcgpu.org/
За капак има и наше момче в разработчиците -Martin Kuvandzhiev, Advisor/Core Developer, Bulgaria
И ще става за "копане" с ВидеоКарти! Още от сега се подготвям.
Коментар