Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от nikrum Разгледай мнение
В.2 като вече съм на борсата и чакам ниво за излизане що да не трейдвам?Тук вече навлизаме в тема много близка до другата: "познавате ли някой спечелил от FOREX?" Ами не , защото всяка търговия е обложена с комисион. Защото трябва да спите пред компа и дори тогава когато уцелите ниво вашите заявки или не се изпълняват или се изпълняват със закъснение спрямо други или накратко търгувате на загуба.Т.е търговия в реално време не е съвсем реално за всички...Ако имате потенциал да се преборите и с това разбирате че всъщност търговията е високо динамична и се реализира предимно от ботове.Бот- Платен софтуеар ,който 24/7 следи пазара и изпълнява сложни условни алгоритми по зададени предварителнокритерии между двойки, нива и много други неща каквито ви хрумнат.
Няколко думи за финал:Дори и да си купите бот той няма да е толкова съвършен като тези на маркет мейкърите/кукловодите/ Понеже това е нерегулиран пазар и всеки може да си прави сделки сам със себе си един такъв бот който да следи на моята борса реалната търговия и манипулативна би свършил добра работа ,Ако имате и арбитражен бот който следи търговията през няколко борси става още по интересно за тези които имат достъп до информацията ....
Ето как завършва всичко:
Освен това почти няма значение с колко "лагваш", защото и другите лагват... всъщност никой не е в пълен синхрон... не е като FOREX-а където който има по силен Интернет има някакво предимство. То по принцип даже трябва да си предивидиш, време за лаг, защото при големи обеми повечето борси стават почти неизползваеми... т.е. не можеш изобщо да кликнеш бутончето (понякога не можеш и в акаунта да си влезеш).
Като оставим техническата част настрана, койн пазара е много по добър за трейдъри от FOREX, защото макар манипулиран, не е манипулиран до такава степен, т.е. все още има място и за малки трейдъри. Особено ако уцелиш борсата и момента.... лошото е че човек не може да прави лесен арбитраж между отделните борси, макар и разликите да са много големи.
Например преди време имаше една борса, където идваха някакви миньори всеки ден и си продаваха монетите там... и само там, (предполагам не са знаели други борси или не са разбирали особено много от трейднинг) което естествено сваляше временно цената на тази борса и беше идеално за хората които го знаеха това нещо... разбира се това не продължи много дълго и разни големи акули бързо се усетиха. Има все още такива места... докато не ви усетят какво правите, може да си трейдвате някой неизвестен койн и да си правите някакви пари. Това на FOREX-а отдавна го няма, там всички нисши са отдавна заети. Друга възможност е при някои нискооборотни монети, можете да заемете позиция купува/продава и понеже марджина е голям да правите пари (разбира се пак докато някой от големите не ви забележи).
При нормална борса обикновено таксата на транзакция е много по голяма от разликата в цената купува/продава, но не и при крипто... при нискооборотни монети може да се спечели и 20%. Разбира се сумите са малки повечето пъти (заради ниската ликвидност)... примерно какво са 20 - 30 долара... но някои хора бачкат в България по цял ден за толкова пари...
Аз лично не познавам човек който да е спечелил от FOREX, но също така не познавам човек който да е загубил от крипто. Повечето които познавам вече отдавна не са в България... и са на "по зелени пасища"... Предполагам и Форексмастера заради това не пише..., сега сигурно си живее някъде по топлите страни... гледам и барбарона и той спря да пише, след последния скок.
- 1 like
Коментар
-
Че е балон ясно, но то кое не е?!...Прави ми впечатление че има тенденция хора които бяха "копачи" да стават трейдъри...Пожелавам им мъдрост и бързо да се ориентират преди да загубят всичко изкопано до момента. Не им пожелавам успех и късмет тъй като те нямат нищо общо .Койните са трудни за копаене и си трябва инвестиция в знания,компютри,помещение,енергия/нарастващ разход/ за да се добиват.След това започва градация на стратегиите:
А. кеширам за USD, EUR-винаги болезнено и съпроводено с доста риск и такси които го правят рентабилно от дадено ниво нагоре,/За бг това ниво е 30-40 К инвестиция и евтин ток/
Б. пазаря реално за биткойн/посредника в крипто света тъй като каквото и да копаш трябва да го продадеш за BTC/ Това става но също не е толкова лесно колкото се рекламира, и в общия случай излиза по скъпо от аналогичното пазарене през кеш или кр карта;Повечето търговци са USA, Japan и транспорта и митата обезсмислят начинанието. Просто това е едно от разклоненията на пързалката по която ако сте тръгнали вече можете да продължите посоката надолу...
В."холд"стратегия, А и Б не ми вършат работа и защото койните задължително ще поскъпват/звучи много готино защото те са децентрализирани и ограничени....бла бла; Следва
В.1. "докато съм холд, да съм на борсата;
В.2 като вече съм на борсата и чакам ниво за излизане що да не трейдвам?Тук вече навлизаме в тема много близка до другата: "познавате ли някой спечелил от FOREX?" Ами не , защото всяка търговия е обложена с комисион. Защото трябва да спите пред компа и дори тогава когато уцелите ниво вашите заявки или не се изпълняват или се изпълняват със закъснение спрямо други или накратко търгувате на загуба.Т.е търговия в реално време не е съвсем реално за всички...Ако имате потенциал да се преборите и с това разбирате че всъщност търговията е високо динамична и се реализира предимно от ботове.Бот- Платен софтуеар ,който 24/7 следи пазара и изпълнява сложни условни алгоритми по зададени предварителнокритерии между двойки, нива и много други неща каквито ви хрумнат.
Няколко думи за финал:Дори и да си купите бот той няма да е толкова съвършен като тези на маркет мейкърите/кукловодите/ Понеже това е нерегулиран пазар и всеки може да си прави сделки сам със себе си един такъв бот който да следи на моята борса реалната търговия и манипулативна би свършил добра работа ,Ако имате и арбитражен бот който следи търговията през няколко борси става още по интересно за тези които имат достъп до информацията ....
Ето как завършва всичко:
* mining should be considered as a fun, recreational activity and not a source of income or investment. The above numbers reflect no difficulty increase. Investing involves risk, including possible loss of principal.
In addition to the normal risks associated with investing and mining, cryptocurrency mining investments and related instruments may involve risk of capital loss from unfavorable fluctuation in cryptocurrency values, exchange-related risks, policy risks, liquidity, and market price fluctuation and demand.
The strategies discussed are strictly for illustrative and educational purposes and should not be construed as a recommendation to purchase. There is no guarantee that any strategies discussed will be effective. The information provided is not intended to be a complete analysis of every material fact respecting any strategy. The examples presented do not take into consideration commissions, tax implications, or other transactions costs, which may significantly affect the economic consequences of a given strategy.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Извинявай, драги
Мислиш ли, Кмете, че има смисъл да се копат пцета? Ного евтини.
Трейдъров - не мисля. Защо смяташ, че държавните пари са по-истински?
Валута която няма инфлация е обречена на застои и още повече на провал, лекция на професор Катасонов:
https://www.youtube.com/watch?v=eiM0wdwWsNY
Вассерман по подробно описва проблема.Last edited by KMETA; 14.10.2017, 01:53.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеИмпе, що стана че не вечерахме???
Мисля че проверени неща пускаш, та да си правя регистрация, пък то ....
Айде сполай ти
Мислиш ли, Кмете, че има смисъл да се копат пцета? Ного евтини.
Трейдъров - не мисля. Защо смяташ, че държавните пари са по-истински?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
а Пце - не ща. Криптовалута, която по дефиниция е неограничена като обем, за мен е скапана идея.
Псето е неограничено като обем НО с постоянно растяща "трудност" за копане а и като се пуснеш по течението ще видиш, че повечето малки плащания са именно в кученца а не в бтк или други съкровища закопани под ореха.
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
......Шеритона - щом си сигурен, че не снася - зарязвам го, неговата кожа гъбава - жалко за усилията, пръво туканка да се консултирам трябваше, ама по-добре късно, отколкото никога. ....
Мисля че проверени неща пускаш, та да си правя регистрация, пък то ....
Айде сполай ти
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
лунатиците имат и за бтк и куче и други фауцети но за микро преводи ти трябва регистрация /специално за тия фауцети/ в coinpot.co да си събираш стотинките.
Мога да пусна линкове с работещи и изпробвани сайтове но админчето ми ги трие и не виждам смисъл да се ядосвам.
А в щеритона имам регистрация още като се пръкна но само ползвам бонуса и на 20тия ден по форумите изпищяха, че не плаща.
А някои са си го направили на професия, дебнат да се регистрират още на старта и да изкарат нещо си преди да се сками поредното чудо.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ъх: наистина ли? Ти си го пробвал лично ли? А аз копам кат` къртиц от 2-3 дена
Ще видя туй, дето ми го рече. А аз преди два-три часа намерих туй, някой знае го ли:
http://moonliteco.in/
Мога да пусна линкове с работещи и изпробвани сайтове но админчето ми ги трие и не виждам смисъл да се ядосвам.
А в щеритона имам регистрация още като се пръкна но само ползвам бонуса и на 20тия ден по форумите изпищяха, че не плаща.
А някои са си го направили на професия, дебнат да се регистрират още на старта и да изкарат нещо си преди да се сками поредното чудо.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
импе шеритона са сками още септември , само гълта и не изплаща, също и викторито и иливиона и други псевдо-облаци.
дори бонусите им са такива смешни, че по бързо се събират от някой фауцет.
ако искаш нещо нормално, ето тук:
https://www.eobot.com/new.aspx?referid=1133609
в тубата има доста клипове как се работи с него а и бачкат от 2014г.
Ще видя туй, дето ми го рече. А аз преди два-три часа намерих туй, някой знае го ли:
http://moonliteco.in/Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Гледам темата доста се раздвижи особено след като толкова нови (за темата) хора започват да си постват рефералните линкове!!!
Явно всеки си има "едно на ум" за Бъдещата цена на Биткоина и си прави сметки как да се включи в "схемата"
Долното съм поствал преди и на колегата който се е регистрирал през линка само да му кажа (ако чете тук) че има и още една опция PPV (Pay Per Vote) от там може да си докарва още 750 (3х250) сатошита на ден!
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеЕх Фрости, Фрости,
Както и преди съм казвал, като се появиш в темата и простотията на пиксел почва да клони към безкрайност .....
Вместо да си хабиш енергията да пишеш безмислени постове, да беше разцъкал по фаусети - да си събрал до сега 1 Биткоин!!!
ето ти един проверен фаусет:
https://bits2u.com/?ref=394
Комбиниран е с облачно копаене и можеш да реинвестираш прихода от фаусета в копачки, така без да влагаш нищо след като събереш и си купиш копачка имаш някакъв пасивен доход! Имам регистрация там от около година и сега прихода ми е около 1,5 $ на ден в Биткоини, без да съм инвестирал нищо!
Уловката е че купуваш мощности с Биткоин а ти плащат равностойноста на $ в Биткоини, т.е. като се вдига цената на Биткоина - прихода ти намалява и обратно.
Минималното теглене, което е позволено е 0,004 Биткоина и след около 4 дни ми предстои следващото, последното теглене съм правил на 29-ти март тази година, след това само реинвестиране.
След тегленето, което ми предстои ще пиша тук дали е имало проблеми или всичко е минало ОК.Last edited by marin1; 13.10.2017, 21:29.remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар