IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Ако държавните пари за теб не са истински това не значи,че за нас не са истински.... биткойна е измислица без покритие...Ти нещо пазарувал ли си? Когато започнеш да пазариш в койни хляб плащаш вода ток и нз си още какво може да се изказваш по тоя начин... Дори бъдещето да е крипто парите то това ще са държавни крипто пари а не на разни сатошовци от мазето.
    Грешиш в две направления:
    1. "Истински" пари не могат да бъдат тия, които се произвеждат в неограничено количество от безотговорни политици. Това, че 98% от хората на света живеят в една чудовищно грандиозна финансова измама, не означава, че тя не е това. Всъщност единствено вярата на милиардите я крепят: измамата. Казваш: биткойнът - измислица без покритие - а евракът, доларът и т.н. с какво точно са покрити? Биткойнът и повечето други виртуални валути поне имат математически предел, което само по себе си им придава стойност. На това се дължи тяхното поскъпване. Впрочем същото се отнася и за акциите - те имат стойност - като своего рода частни валути, защото зад всяка акция на качествена компания стоят реални активи, а не лъжи на глутница политици.

2. В горното е отговорът и на второто. Нито една държава няма да направи крипто пари, защото тях няма как да ги произвежда неограничено и безконтролно. Напротив - държавите ще поведат война срещу криптомангизите, защото не могат да ги контролират и те - с поскъпването си, показват колко струват държавните пари.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• .Покупката на "миниьори" в България е само износ на валута, и внос на илюзии,според мен

Коментар

• Здравеите. За да се усети феномена криптовалута, е нужно само един път да се препише статия,но на ръка.: " Глобалният капитал от Константинопол до Ню Йорк http://www.glasove.com/categories/na...u-jork-chast-i

Коментар

• Некои албански печки тука таман да загреят и.. копането заминава в миналото при парната машина
          Наред са DPos, Ouroboros и Ouroboros Praos

https://iohk.io/blog/ouroboros-at-crypto-2017/
          https://www.iacr.org/conferences/cry...tedpapers.html
          т. 71

https://www.youtube.com/watch?v=JwxVySVF-U4
          https://www.youtube.com/watch?v=wj4Zs7dB3Mc

https://eprint.iacr.org/2016/889.pdf
          https://eprint.iacr.org/2017/573.pdf

Коментар

• Дори да отидеш в чужбина - НИКОГА няма да си част от тяхната номенклатура а и там всичко така е настроено че всички да работят за номенклатурата а тя да си живурка и винаги да е на плюс - да печели.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Xman1 - биткойна може да изобретен случайно от някой българин и дори може той да живее в България..даже може да е бил в чужбина 25 години и да се е върнал в България случайно. Всичко е възможно - ето биткойн 5700..
              D.Y.F-091066

Коментар

• Лично аз много се съмнявам в биткойна......

Коментар

• Последните дни в продавалника обявите "продавам печатница за койни" са около 30, а в ибей над 1300. Бай Марин дали е пуснал печатницата си за продажба?
                  Според мен краят на цялата тая крипто-бутафория е близо.
                  Щом всичките койни почнаха да се цепят и да се множат като паразити, работата е ясна...
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Ако може някой да обясни психологията в покупка на BTC?! Как си представяте тая работа: някой купил биткойн за няколко долара и какво стискал го докато станал 5700 USD? А защо не го продал на 700 USD? или на 2000? Никой инвеститор или трейдър няма такава психика и нагласа. Хората които имат информация и я анализират правят така че на пръв поглед да се случват нелогични неща,които облагодетелстват много тесен кръг посветени.Те сами заявяват че крипто валутите са инструмент за резпределяне на стойност.,т.е. нито я създават нито я унищожават. Хората които я нямат се надяват да я създадат и това е много наивно и заразяващо поведение. Ако всички печелят от крипто кой тогава губи?Или ние толкова сме свикнали с обезценяването на нещата че съхранението на стойност ни изглежда голяма печалба?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Ако Форекс Мастера наистина е спечелил пари отдавна се е махнал от България... поне това е първото нещо което аз бих направил. Това направиха и повечето умни хора които познавам. (Нали не вярвате наистина на пропагандата в медиите, че успелите хора се връщат в България...)
                      Жалко, а имах хубаво мнение за теб, няма да казвам сегашното си, защото ще ми изтрият коментара, но предател с няколко епитета пред него е най-малкото, което мога да те нарека. Оттук нататък влизаш в игнор листата ми и ти желая само най-приятни неща и лек път в чужбина - там те чакат с много отворени обятия!!!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Благодарности за рефералите.
                        Специално за еобота, има фауцет. на лентата с инструментите слагаш маркера на products като поставиш маркера и се отвори чаршафа - петото от горе на долу е фауцет, изчакаваш да мине графиката и решаваш капчата, всеки път дава по малко и различно но от сърце на всеки 24 часа.
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Да не си ти форекс мастъра? Нещо много му адвокатстваш и си ми крайно съмнителен хаха. Говориш като него пълни глупости парадигми утопични идеи.... Какво стана с койните намерили ги?

Форекс Мастера няма как да си е изгубил коините на Гокса, защото продължи да пише години след това. Освен това фалита на Гокса беше неочакван само за най алчните глупаци, Гокса месеци преди да фалира имаше проблеми.

Ако аз бях Форекс Мастера едва ли щях да пиша повече във форума, мога да кажа, че напълно го разбирам.

Но се отклоняваме от темата, няма смисъл от този спор. Форекс Мастера е един от първите писали в тази тема, щях да се радвам да бях аз и да си бях купил коини тогава, но за съжаление не съм. Иначе сега кой знае къде щях да съм... някъде по топлите страни, заобиколен от множество хубави жени... и едва ли щях да намирам време и сили да пиша тук.

Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                          Ако форекс-мастъра беше спечелил нещо от койните, до сега щеше да ни надуе главите и да ни проглуши ушите поне сто пъти. Помня как се хвалеше първият път, когато бяха стигнали над 1000. Може да е отишъл в Япония, да търси изгубените си койни...
                          Съмнявам се.

Ако Форекс Мастера наистина е спечелил пари отдавна се е махнал от България... поне това е първото нещо което аз бих направил. Това направиха и повечето умни хора които познавам. (Нали не вярвате наистина на пропагандата в медиите, че успелите хора се връщат в България...)
                          Last edited by Xman1; 14.10.2017, 21:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Говориш пълни глупости, Форекса пишеше много след случката в Гокса. Друг е въпроса дали после не си е изтрил мненията поради някаква причина.

Аз също си изтрих мненията някога, но поради друга причина, а може и да е било поради същата причина.
                            Все пак да поясня, причината поради която си изтрих мненията няма директна връзка с крипто.
                            Да не си ти форекс мастъра? Нещо много му адвокатстваш и си ми крайно съмнителен хаха. Говориш като него пълни глупости парадигми утопични идеи.... Какво стана с койните намерили ги?

Коментар

• Ако форекс-мастъра беше спечелил нещо от койните, до сега щеше да ни надуе главите и да ни проглуши ушите поне сто пъти. Помня как се хвалеше първият път, когато бяха стигнали над 1000. Може да е отишъл в Япония, да търси изгубените си койни...
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Форекс мастъра му задигнаха койните в гокса затова не пише.... хора с неговото его ако ще и 1 милярд да са направили няма да се покрият така. По-скоро срам,че разни хакери са му зели труда. Пък и долкото помня беше бая оптимист за златото от 1700 нагоре... ако се е ушил в големи позиции сега май даже интернета не може да си плати.

Говориш пълни глупости, Форекса пишеше много след случката в Гокса. Друг е въпроса дали после не си е изтрил мненията поради някаква причина.

Аз също си изтрих мненията някога, но поради друга причина, а може и да е било поради същата причина.
                                Все пак да поясня, причината поради която си изтрих мненията няма директна връзка с крипто.
                                Last edited by Xman1; 14.10.2017, 19:38.

Коментар

Working...
                                X