IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

всичко това съм го направила и не помага.
    При мене работи. Дори съм направил фирмена политика, в която съм разрешил една камара програми да се пускат безпроблемно по компютрите. Например uTorrent и всички копачки, които ползвам.

Върви в някой български криптофорум, и там ще намериш много теми с подробни разяснения как да се пребориш с дефендера по 10 различни начина. Другата алтернатива е да започнеш да копаеш етера на специализиран компютър (риг) като използваш готово настроена флашка с Linux и с инсталиран софтуер за копане.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

Струва дръжки.Струва колкото топлината отделена в атмосферата следствие на похарченият ток.Или с други думи въздух
      То поне долара струва колкото хартията,на която е отпечатан т.е поне хартия имаш
      А doge то какъв връх е направило и и за него ли се отнася анализа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ще рече, че дефендера го е сложил този файл в карантината, поради което шорткъта не може да го намери на мястото, което го знае. Просто отиди в настройките, и му кажи на дефендера да не го закача този файл, а още по-добре му кажи да не закача цялата директория, в която се намира този файл.

Start => Settings (зъбното колелце) => Windows Security => Update & Security => Windows Security => Virus & Threat protection => Manage Settings => Add or remove exclusions и там вече можеш да добавяш програми или цели папки, в които антивирусната програма няма да прави проверка за вируси.

Добра практика е на някой от дисковете да си създадеш специална папка, защитена от дефендера, и после в нея да си инсталираш всички копачки, които си пожелаеш.
        всичко това съм го направила и не помага.

Коментар

Аз да съм казал колко процента са на хартия.Имах предвид,че тия дето държат кеш,пак поне държат хартия,ама както и да е
          Най-много още 4-5 год ще я държат...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Глупости говориш, 97% от долара са цифри в компютрите - само 3% са отпечатани
            Аз да съм казал колко процента са на хартия.Имах предвид,че тия дето държат кеш,пак поне държат хартия,ама както и да е
            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Ми това е показателно колко вяра има в биткойна,щом реагира на фалшива новина.Какво ли ще стане ако е истинска?
              Всеки е свободен да вярва в квото си иска.

Коментар

Струва дръжки.Струва колкото топлината отделена в атмосферата следствие на похарченият ток.Или с други думи въздух
                То поне долара струва колкото хартията,на която е отпечатан т.е поне хартия имаш
                Глупости говориш, 97% от долара са цифри в компютрите - само 3% са отпечатани

Коментар

Ти срещу кво предлагаш да продадем...срещу фафли?
                  П.с. Тая шитня, ако незнаеш струва 1 ТРЛН. Благодаря, гооолем съм, знам

Коментар

Ти срещу кво предлагаш да продадем коини...срещу фафли?
                    Да бе като оня виц за борците,дано го знаеш "Въртим едни пари"

Коментар

Между другото с един фейк, някои хора "натвариха" евтинко, на продалите "евтинко" честитУ

https://cryptodnes.bg/falshiva-novin...-kripto-pazara
                      Ми това е показателно колко вяра има в биткойна,щом реагира на фалшива новина.Какво ли ще стане ако е истинска?

Коментар

Продаваш една шитня, и купуваш друга
                        Браво гооооооолем си баце

"Начинът, по който Тетер се управлява, го превръща в черна кутия. Докато биткойнът не принадлежи на никого, Тетер се издава от хонконгска частна компания, чиито собственици също притежават криптовалутата Bitfinex. Точният механизъм, чрез който предлагането на Тетер се увеличава и намалява, не е ясен. Точно каква част от доставките е покрита от резерви с традиционни валути също е под въпрос, тъй като Тетер не се проверява независимо. През април Тетер разкри, че 74% от всички монети са покрити от парични и краткосрочни ценни книжа, докато по-рано твърдеше, че покритието е на 100%.

Разкриването беше част от продължаващо разследване на Тетер от генералния прокурор на Ню Йорк, който обвини компаниите зад монетата, че крие загубата на 850 милиона долара от нови клиенти и корпоративни средства.

Джон Грифин, професор по финанси в Тексаския университет в Остин, заяви, че половината от ръста на биткойн през 2017 г. е резултат от пазарни манипулации с помощта на Тетер. Миналата година Bloomberg съобщи, че Министерството на правосъдието в САЩ разследва ролята на Тетер в тази пазарна манипулация."

От 3-4 год ги прая тия работи и не ми е зле
                        П.с. Тая шитня, ако незнаеш струва 1 ТРЛН. Благодаря, гооолем съм, знам
                        Last edited by better; 18.04.2021, 22:39.

Коментар

Съмняваш ли се?

[ATTACH=CONFIG]temp_16799_1618750133882_497[/ATTACH]

П.с преди това бях показал на колко съм купил
                          Продаваш една шитня, и купуваш друга
                          Браво гооооооолем си баце

"Начинът, по който Тетер се управлява, го превръща в черна кутия. Докато биткойнът не принадлежи на никого, Тетер се издава от хонконгска частна компания, чиито собственици също притежават криптовалутата Bitfinex. Точният механизъм, чрез който предлагането на Тетер се увеличава и намалява, не е ясен. Точно каква част от доставките е покрита от резерви с традиционни валути също е под въпрос, тъй като Тетер не се проверява независимо. През април Тетер разкри, че 74% от всички монети са покрити от парични и краткосрочни ценни книжа, докато по-рано твърдеше, че покритието е на 100%.

Разкриването беше част от продължаващо разследване на Тетер от генералния прокурор на Ню Йорк, който обвини компаниите зад монетата, че крие загубата на 850 милиона долара от нови клиенти и корпоративни средства.

Джон Грифин, професор по финанси в Тексаския университет в Остин, заяви, че половината от ръста на биткойн през 2017 г. е резултат от пазарни манипулации с помощта на Тетер. Миналата година Bloomberg съобщи, че Министерството на правосъдието в САЩ разследва ролята на Тетер в тази пазарна манипулация."

БФБ, борса, София, българска, фондова, публична, компания, публични, компании, публично, дружество, дружества, България, акции, облигации, компенсаторни, фондове, инвестиции, новини, анализ, анализи, котировки, сделка, сделки, оферта, оферти, отчет, отчети, статистика, цени, пазари, портфейл, посредници, инвестиционни посредници, отчети, финансови, коефициенти

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Е кога ни светна за корекцията че нещо не разбрахме.
                            На оби
                            Те всички купили я очакваха корекцията.Той и Матеев тогава само ни информираше,че достига по високи върхове,сега и той очаквал корекцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              Тази нощ мемпула е бил претоварен. Нарастнал е до почти 180 000 чакащи транзакции. Таксата за направа на транзакция силно е нарастнала и в блокчейна са влизали само транзакции с цена над 250 сатоши на байт. Това се е случило именно по време на големия срив, който пък се е случил в азиатската сесия.

Голямата активност на мемпула говори за това, че към борсите са пътували огромно количество "замразени" в локални портфейли Биткойни. Също така се е повишила и цената на всички уж стабилни USD койни, уж фиксирани към фиатния USD. Тоест голямата разпродажба на Биткойни е създала дефицит на USD койните.

https://jochen-hoenicke.de/queue/#BTC,4d,count

Със сигурност е имало някаква китайска, корейска или индийска новина, която е първопричината за случилото се тази нощ. И другото, което вече го знаем със сигурност - сега е моментът да купуват тези, които истински вярват във Биткойна.
                              Времето за покупки на тези,които наистина вярват в биткойна отдавна е минало.Това време беше преди 7-8г.,което ти самият си пропуснал.И ако наистина си разбирал биткойна колко е велик както твърдиш сега,щеше да купиш още тогава.Защо чак след толкова години осъзна,че това нещо ще има бъдеще,дали не е защото видя,че цената започна да се вдига спекулативно и могат да се изкарат спекулативно някакви пари евентуално.Все пак ти си програмист,математик,но ти предпочете тогава да драскаш във форума на инстата за всичко друго,но не и за биткойна,с който сега ни проглушаваш ушите и да трупаш бонуси,с които да търгуваш.
                              П.П. В момента седмичната графика начерта хубав М връх,който ти като технически грамотен човек,се надявам да го оцениш.А клишетата за вярата ги остави.
                              Нищо лично,просто бизнес

Click image for larger version

Name:	Screenshot_5.jpg
Views:	1
Size:	54.7 КБ
ID:	3748318
                              Last edited by bokogega; 18.04.2021, 22:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

егати

Цял ден се мъча да пусна копачка на другия комп и не тръгва файла - моментално се затваря. Уж деактивирах дифендъра ама не ще. Преди месец ми се струва, че успях да го пусна ама не помня кво правих. Идеи?

EthDcrMiner64.exe is not recognized as internal or external command

кво ще рече това?
                                Ще рече, че дефендера го е сложил този файл в карантината, поради което шорткъта не може да го намери на мястото, което го знае. Просто отиди в настройките, и му кажи на дефендера да не го закача този файл, а още по-добре му кажи да не закача цялата директория, в която се намира този файл.

Start => Settings (зъбното колелце) => Windows Security => Update & Security => Windows Security => Virus & Threat protection => Manage Settings => Add or remove exclusions и там вече можеш да добавяш програми или цели папки, в които антивирусната програма няма да прави проверка за вируси.

Добра практика е на някой от дисковете да си създадеш специална папка, защитена от дефендера, и после в нея да си инсталираш всички копачки, които си пожелаеш.
                                Last edited by Mateev; 18.04.2021, 21:05.

Коментар

X