If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На база на опита ми последните години мога да заключа, че който е продал, след време съжалява.
Защо да съжалява,спекулата си върви и преди пет години и след пет години,спекула винаги ще има.Важното е да уцелиш тайминга,и защо трябва да държа губеща позиция срещу себе си.Просто затваряш,преглъщаш загубата,правиш си равносметка и продължаваш напред.Парите никога не спят,защо трябва да ги затваряш да речем в биткойн,щото той след 10-20 години ще бъде "best of the best",примерно казано
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
От сигурен източник знам че големите акули си продават койните и с печалбите купуват злато и сребро
(Истинско злато и сребро на кюлчета а не електронни артии).
От сигурен източник знам че златото по Коледа ще гравитира около 1600 ,
да предадеш на твойте ,,Акули,, че требва да почнат да постят от по рано за празниците.
това е пожелателно и на всички ни се иска да е така, но за съжаление животът функционира по съвсем различен начин и не зависи ама грам от това, което имаш между ушите. Всичко си е написано в деня на раждането ти и ти се случва лека полека.
Освен това не всички се раждат еднакво бедни. Аз се родих бедна ама синът ми като се роди получи за подарък акции на доста тлъста стойност. В момента децата ми са по-богати от мен, защото им е писано да им пада всичко от небето. На мен никой един бонбон не ми е дал - даже парите от касичката ми бяха взети. А с детския ми влог дори не знам какво се случи, но изчезна. Много исках да постигна, ама почти нищо не успях. И вината не е моя, а на случайността - вирус, който удари къде не трябва. Но не спирам да се боря и нямам за какво да съжалявам, защото винаги съм давала максимума от себе си.
А в криптото хептем не става дума за акъл, а само и единствено за късмет.
Ивеленче стига избива комплекси,как да нямаш късмет омъжила си се за "възможен "датчанин,свекъра ти е мастит инвеститор,радвай се на живота.За какво си тръгнала да се доказваш пред някой.Приеми нещата такива каквито са от "всяко дърво свирка не става" в инвестирането,може би имаш други предимства.Да не се засегнеш,щото уважавам жените и не ми се влиза в безсмислени спорове.
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Сега пък и акция стана това ще е докато стане пари.Докато стане пари приемайте го за акция,дигитално злато,и за каквото още се сетите,но не и за схема изтегляща от обръщение трилионите напечатани дойлери
"Рационалните хора обаче трябва да се съгласят, че биткойн технологията все още не работи. Това би трябвало да е очевидно. Днешните колебания в цената на дигиталната валута показват, че тя е твърде волатилна, за да бъде пари. Засега, ако се наложи да бягам, ще пресека мексиканската граница с нещо различно от биткойни.
Също толкова важно е, че транзакционните разходи на биткойна обикновено са високи, като крипто валутата се приема само на няколко места. Биткойнът не е пари, но идеята, че един ден ще се превърне в нещо такова, е източникът на сегашната му стойност."
"Има лесен начин за обясняване на това противоречие: като се приеме, че голяма част от текущата цена на биткойна е чиста, неограничена спекулация, без никаква връзка с фундаменталната стойност на технологията."
Пропускате обаче, че масата "инвеститори" всъщност инвестират, щото гонят бързи печалби. Сега като им обраха парите, ентусиазма на нови такива се охлади и няма кой да движи пазара нагоре. Защото тези дългосрочните купуващи с цел да държат години са много малка част от целия поток и съответно не могат да докарат цената до никъде. Спада ще продължи, до къде- между 20 и 30, може би до 15 или 10, никой не може да каже.
Между другото предишния път много се колебах дали да обърна всичкия изкопан етер в биткойн, но се отказах заради остарялата технология и другите му недостатъци. Обаче се оказа грешка, понеже биткойна е първата и най-известна криптовалута, масата хора са чували само него и не се интересуват, че има още 10 хил други валути, за това се държи по-стабилно от алтовете при трайния спад. Може би и сега ще е така, като гледам как се обезценяват алтовете значително по-бързо.
Грешиш, обраха парите на алчните пишман инвеститори, които искаха да станат богати за 2-3 месеца (за пореден, 10-ти път) . По борсите се търгуват не повече от 2.5 млн Биткойна, останалите "отлежават" във "фризерите" . Последните дни търгуваните обеми спадат, т.е някой изкупува коините на уплашените паникьори. Инвеститорите имат злато, акции, пари, те искат Биткойните на балъците (разбира се не на 64к)... и ще ги вземат
От сигурен източник знам че големите акули си продават койните и с печалбите купуват злато и сребро
(Истинско злато и сребро на кюлчета а не електронни артии).
Пропускате обаче, че масата "инвеститори" всъщност инвестират, щото гонят бързи печалби. Сега като им обраха парите, ентусиазма на нови такива се охлади и няма кой да движи пазара нагоре. Защото тези дългосрочните купуващи с цел да държат години са много малка част от целия поток и съответно не могат да докарат цената до никъде. Спада ще продължи, до къде- между 20 и 30, може би до 15 или 10, никой не може да каже.
Между другото предишния път много се колебах дали да обърна всичкия изкопан етер в биткойн, но се отказах заради остарялата технология и другите му недостатъци. Обаче се оказа грешка, понеже биткойна е първата и най-известна криптовалута, масата хора са чували само него и не се интересуват, че има още 10 хил други валути, за това се държи по-стабилно от алтовете при трайния спад. Може би и сега ще е така, като гледам как се обезценяват алтовете значително по-бързо.
Коментар