IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex Master

Ай много си се зомбирал - биткойн в сегашното му изпълнение е дива пирамида и от повече разяснения няма нужда - как и защо е пирамида ще ти обяснят ужилените. Биткойн има стойност 00.
    Златото е измерител на човешката алчност и глупост и от него ще боли много.
    Стига с тая алчност, успокойте се малко - спекулантите били лоши хора, цъкат си хората, нито се бият, нито насилват някой или пък да се налагат - ама били лошави !
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Все още има, а и винаги ще има хора, които не са Интернет наркомани!...
      Дори и да има такива, тяхната контрибуция в човешката общност ще е нищожна и рано или късно ще се принудят да се дигитализират вместо изолират..НО по-същественото е, че мярката за стойност на реалния свят е в дигиталния. А не само мярката - както се вижда регистъра на комуникациите ще е там, туловете за търговия ще са там. Всеки който иска да се възползва макс от всичко което предлага света ще бъде принуден да се дигитализира.

Така че замисли се дори ти - искаш ли да имаше реален свят без помощта на дигиталния
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty

Именно...

Явно не правиш разлика между биткойни и Гокс биткойни?! Последните не са пари, а обещание на Гокс за пари! Аз също съм използвал Гокс и една стинка не съм изгубил, защото не съм спекулирал с Биткойн!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
          Реалния свят също не може без дигиталния
          Все още има, а и винаги ще има хора, които не са Интернет наркомани!...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

...
            Реалния свят също не може без дигиталния

п.с. Само че както се казваше пак в онзи филм: 'What is real ?'

Коментар

Те печелят като обират парите на дребните спекуланти и копачи.
              Ако дребните биткойн спекуланти и копачи не правят спекулка, като продават биткойните си с надеждата да ги купят по-евтинко, няма как някой да ги обере!

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                А защо си сигурен че дейстивтелния/физическия свят не е илюзия/сън както в Матрицата ?
                Първоначално изпратено от Xman1
                При всичко това съм учуден, защо хората продължават да се вкопчват в материалното, след като отдавна сме откирли, че то не съществува.
                Гробищата са пълни със смели млади хора, които в последните секунди на своя живот са си мислили, че идващата срещу тях кола, автобус, влак... са само плод на тяхното въображение...

Учете повече философия... Юм, Кант, Киркегор и забележките им спрямо агностиците... Както е казал дЕдо ви Маркс, едно метафизично твърдение може да бъде потвърдено или оборено само от практиката!

Коментар

Действителният свят може да съществува без цифровия, но цифровият не може без действителния!
                  А защо си сигурен че дейстивтелния/физическия свят не е илюзия/сън както в Матрицата ?

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Грешиш за ценните метали и златото. За останалото съм съгласен.
                  В момента се тестват някой нови технологии с който къде успешно къде не, добиват синтетично злато !
                  До 50г сигурно ще го правят без проблем,така че обръщай златото в койни докато е време.
                  Last edited by kurta007; 12.03.2014, 09:58.

Коментар

Разхищават се напразно твърде много ресурси и енергия, а накрая не се произвежда никакъв полезен продукт.
                    Стори ми се, че си дал оценка за сегашната банкова и финансова система в света... Огледай се! На всеки ъгъл има банкови клонове и банкомати. Това са лихвари-паразити, които не могат да живеят ако не дават кредити. И когато съвсем закономерно хората започнат да се затрудняват да си връщат кредитите, тези паразити или изкуствено намалят лихвите ограбвайки пенсионните и здравноосигурителните системи или започват да изнудват правителствата за пари от данъкоплатците...

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1
                      Биткойн (и останалите криптовалути) ще заменят не само интернет транзакциите и фиатните пари, а също така акциите, облигациите, документите за покупко продажба, личните документи, ценните метали... а един ден и златото.
                      Грешиш за ценните метали и златото. За останалото съм съгласен.

Биткойн /или нещо като Биткойн/ ще замени всичко що е чиста информация и представлява някакъв вид частен или обществен договор! Ценните /а и не чак толкова ценните/ метали обаче, са част от действителния свят. Те не са част от цифровия свят. Действителният свят е определящия, защото е основата за цифровия свят и винаги така ще бъде. Действителният свят може да съществува без цифровия, но цифровият не може без действителния!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1
                        Който иска регулирана борса... ще може да търгува на регулирана борса... нали това уж беше големия проблем с биткойн, според неговите противници?! Ето линк с новината:

http://www.bbc.com/news/technology-26538378

Биткойн е тук и ще остане тук докато не измести и последната финансова институция работеща с класическите финансови инструменти.

Биткойн (и останалите криптовалути) ще заменят не само интернет транзакциите и фиатните пари, а също така акциите, облигациите, документите за покупко продажба, личните документи, ценните метали... а един ден и златото.

Историята ще запомни биткойн като едно от най големите изобретения на 21-и век.

Сигурно всичко това ви се вижда преувеличено?! Изчакайте две години... и тогава пак го прочетете. След точно две години този пост няма да изглежда толкова невероятен.

Хванете последния влак докато е време... иначе просто ще останете наблюдатели.
                        Подкрепям напълно.
                        Даже съкращавам срока на 1 година.
                        След точно една година този пост няма да изглежда толкова невероятен.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                          Аз пък мисля, че си митоман.
                          На този Биткойн адрес: 1848ukqwX6vU2onDf2Se8Fitr7ttHopTuH който размахваш отдавна, виждам само две транзакции и салдо 0.01 BTC, които аз ти подарих на 2013-05-04 12:53:23
                          https://blockchain.info/address/1848...8Fitr7ttHopTuH
                          Докажи ни, че не си митоман, като ни покажеш нещо по-сериозно
                          А защо смяташ, че имам само един биткойн адрес? А защо смяташ, че трябва да доказвам каквото и да е на някой ако той ми е подарил 0.01 BTC?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                            Аз пък мисля, че си митоман.
                            На този Биткойн адрес: 1848ukqwX6vU2onDf2Se8Fitr7ttHopTuH който размахваш отдавна, виждам само две транзакции и салдо 0.01 BTC, които аз ти подарих на 2013-05-04 12:53:23
                            https://blockchain.info/address/1848...8Fitr7ttHopTuH
                            Докажи ни, че не си митоман, като ни покажеш нещо по-сериозно
                            КОлко СЕРИОЗНО да е сериозното

Коментар

• Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнение
                              За 5000 не знам, но едни 1900-2000 защо не.
                              http://www.macrotrends.net/1448/fed-...-vs-gold-price
                              купуваш и чакаш ... няма лошо . Но "колегата" Мастър при 1900 чакаше 5 000 , сега както виждаш ОЩЕ чака...

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                                това е минало заминало за тебе ..Забрави ,че ги лашна , а после си ги купи на 900 долара ... защото ги виждате поне 5 000 долара ( сакрално число - толкова трябваше да е златото според твоя "анализ")
                                За 5000 не знам, но едни 1900-2000 защо не.
                                http://www.macrotrends.net/1448/fed-...-vs-gold-price

Коментар

Working...
                                X