IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам графиката - ама то има още много да пада бе хора

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Матеев и не само ти, в темата ревете за ваксините... тук сте наобратно, но шматороци да ви кажа нещата са свързани.... и всичко това що е крипто до две години ще бъде забранено. Искат ви бедни, слаби и болни...От къде знам, познавам тук там някой!
      Ами хубаво - ще си го преместя в другия крачол и ще си продължа живота, търсейки други начини за диверсификация.
      Ако стане обратното - стигне до 200к, ами пак ще си го преместя и пак ще си продължа живота.

И в двата случая ще си продължа живота и най-важното - ще продължа да търся нови начини за инвестиране с ПМО.

Колкото до ваксината - утре ми е втората игла. Ако повече не ме видите във форума, значи съм умрял от страничните ефекти ...
      Last edited by Mateev; 20.07.2021, 15:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
        Вероятно в близко бъдеще предстои крипто-борсите да бъдат погнати от закона заради множество нарушения и извършени престъпления.

https://www.ft.com/content/bf99e9e3-...1-8bd70b884b3f
        Матеев и не само ти, в темата ревете за ваксините... тук сте наобратно, но шматороци да ви кажа нещата са свързани.... и всичко това що е крипто до две години ще бъде забранено. Искат ви бедни, слаби и болни...От къде знам, познавам тук там някой!
        Last edited by mibova; 20.07.2021, 15:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
          Матеев къде се покри?
          Гледам ви сеира и по цяла нощ броя пачки и жълтици.

ПП: Продължавам да копая Chia и да прехвърлям изкопаното в Биткойни.

Коментар

• Вероятно в близко бъдеще предстои крипто-борсите да бъдат погнати от закона заради множество нарушения и извършени престъпления.

https://www.ft.com/content/bf99e9e3-...1-8bd70b884b3f
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              Мъск купи на дъната и сега иска да надуе (пак) цената за да продаде, дали и този път ще му мине номера? Не се и съмнявам, балъците нямат свършване
              https://www.thebword.org/c/the-b-wor...q-Skux2X0BLfgs
              Кои дъна, от тази нощ ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                Матеев къде се покри?
                Смята си печалбите...
                Щот и да се качва и да пада, той все е на печалба.....

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

За сметка на това на крипто.цом колцентърът е светкавица.

Малко по-сериозно, дееба. Българските банки все още са по-малко зле от повечето западни. За лудостити и камарата бумаги, които ти искат в немска банка мога повест да напиша.

~~~

А някой има ли скорошен опит с банка от страна с нормална лихвена политика? Интересно ми е дали и там банките са се овълчили така.
                  При криптото нямаш нужда от колцентър

Коментар

• Мъск купи на дъната и сега иска да надуе (пак) цената за да продаде, дали и този път ще му мине номера? Не се и съмнявам, балъците нямат свършване
                    https://www.thebword.org/c/the-b-wor...q-Skux2X0BLfgs

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      ДОБРЮТРО ГЪЛЪБЧЕТА И ПИЛЕНЦА СЛАДКИ . НОВИТЕ ДЪНА НА УБИТКОЙНА СА ФАКТ . ОБЕЩАХ ВИ . СЕГА НАЗДРАВЕ С ЕДНА БОЗИЧКА ЗА ТОЗИ ФАКТ . ХЯХЯХЯХХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
                      При криптовалутите няма дъна. Има само едно дъно и то е = 0 (нула). Дано го осъзнаеш, че като гледам май яко са те обрали. Гледай да не изгубиш всичко.

Коментар

• Матеев къде се покри?

Коментар

• ДОБРЮТРО ГЪЛЪБЧЕТА И ПИЛЕНЦА СЛАДКИ . НОВИТЕ ДЪНА НА УБИТКОЙНА СА ФАКТ . ОБЕЩАХ ВИ . СЕГА НАЗДРАВЕ С ЕДНА БОЗИЧКА ЗА ТОЗИ ФАКТ . ХЯХЯХЯХХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Коментар

Антична Бг банка от 1 час ми вади това съобщение. Кол центъра изобщо не отговаря.....банка
                            За сметка на това на крипто.цом колцентърът е светкавица.

Малко по-сериозно, дееба. Българските банки все още са по-малко зле от повечето западни. За лудостити и камарата бумаги, които ти искат в немска банка мога повест да напиша.

~~~

А някой има ли скорошен опит с банка от страна с нормална лихвена политика? Интересно ми е дали и там банките са се овълчили така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                              Ускоряват ли криптосите глобалното затопляне, промяната в климата и настъпването на края на човешката цивилизация?

Така е! Даже са причина и за Тунгуския метеорит

Коментар

За да продадеш ли? Защо мислиш, че само ти чакаш за да продадеш
                                Нямам за продаване, не холдвам нищо. Сега само гледам сеир

Коментар

Working...
                                X