If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
влязох преди месец и съм на плюс в момента предимно заради соланата. Престани да си измисляш и да лъжеш. А това, че коментирам какво става на маркета не знам защо го тълкуваш като недоволстване. Имаш имаш проблем с комуникацията. Потърси помощ.
Видно от обидите, които ръсиш ми се струва, че на теб ти трябва помощ. Знаеш ли каква? Здрава "мъжка" помощ!
Ми само ти недоволстваш тук. Дори влезлите само преди 1 месец са на 20-30% +, ти как така си на загуба е пълна мистерия! Под 1% продадох.
влязох преди месец и съм на плюс в момента предимно заради соланата. Престани да си измисляш и да лъжеш. А това, че коментирам какво става на маркета не знам защо го тълкуваш като недоволстване. Имаш имаш проблем с комуникацията. Потърси помощ.
сега и индексите падат. Чудя се дали няма общо в криптокраша
Имат, разбира се. Е, корелацията, не е 100%, но си я има. Така е откакто Чикагската борса, пусна фючърса.
Салвадорците не ги мисли. Тяхното, не е спекулативна сделка. Просто държавата/ЦБ/ купува наличности, за вътрешни разплащания, а не населението. Търси се не печалба, а наличност. Ще си купят от по-ниско още, и ще постигнат добра цена.
Да де, държиш 1,2-5 години! Отвреме на време (2-3-5 пъти на месец) продаваш колкото за харчлък. Това което правиш ти е дейтрейдинг (опитваш се да се надиграваш с акули, ботове и разни други мошеници) - там може да удариш 3-4 пъти но 5 тия път да те занули.
дейтреидинг е да купуваш и продаваш ежедневно и това трябва да се прави. Аз за съжаление не го правя - напротив - прекалено рядко търгувам - по-скоро съм малоумен държател. Ама нищо - ще се науча... някой ден... а дано....
и докато продаваш точно навреме на мен ми думаш да държа. Типичен нашенец от село
Да де, държиш 1,2-5 години! Отвреме на време (2-3-5 пъти на месец) продаваш колкото за харчлък. Това което правиш ти е дейтрейдинг (опитваш се да се надиграваш с акули, ботове и разни други мошеници) - там може да удариш 3-4 пъти но 5 тия път да те занули.
Коментар