Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ами свършиха се овцете за доене и сред останалите участници вече има консенсус за посоката на движение ......
- 1 like
Коментар
-
Ако някой от пишещите тук или негови познати са били измамени с присвоени биткоини от испанската фирма Arbistar 2.0 може да ме потърси на лична. Водя срещу тях сериозен иск. Бъдете здрави.
Прилагам и малко инфо за самата измама. По същество поредна понзи схема, но има доста измамени чужденци.
https://cincodias.elpais.com/cincodi...78_001972.html
Last edited by Selena; 25.07.2021, 13:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Чудна работа.
Има малко транзакции, блоковете в блок-веригата заминават полупразни, а курса нa BTC расте ли, расте
1 BTC = $34755.59
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Матеев и не само ти, в темата ревете за ваксините... тук сте наобратно, но шматороци да ви кажа нещата са свързани.... и всичко това що е крипто до две години ще бъде забранено. Искат ви бедни, слаби и болни...От къде знам, познавам тук там някой!
От кога те чакам да пишеш по сериозно в темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Ма ти не са ли отказа изцяло от банките и хартията?
Аз останах с впечатление че поне от 15 години си минал изцяло на биткоини?
п.п. на мен Свифтовете ми минават за около 24 часа.
И как ти минават суифтовете за 24 часа????
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
И какво отношение има блокчейна към Суифт? Как ти помага да прехвърляш пари между банкови сметки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Имам сметка (банкова) извън ЕУ и искам да прехвърля пари към друга сметка, кви Пейпали кви 5 лв? Тук говорим за международен банков превод - единствения начин от 50 год насам е SWIFT!
Аз останах с впечатление че поне от 15 години си минал изцяло на биткоини?
п.п. на мен Свифтовете ми минават за около 24 часа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Имам сметка (банкова) извън ЕУ и искам да прехвърля пари към друга сметка, кви Пейпали кви 5 лв? Тук говорим за международен банков превод - единствения начин от 50 год насам е SWIFT!
И какво отношение има блокчейна към Суифт? Как ти помага да прехвърляш пари между банкови сметки?
Коментар
-
През PayPal от поне 20 години стават или без пари, или срещу минимална такса. Да не говорим за това колко други алтернативи има на банковите преводи днес. За какво ми е блокчейн?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Защото можем двамата с тебе да си разменим пари, без никой друг по света да разбере за тази транзакция. Да, анонимноста пада, ако се ползва борса, но за лични преводи между двама човека си се запазва на 100%. Можем и двамата да използвами нови и уникални адреси и никой никога няма да разбере кои хора се крият зад тях.
- 1 like
Коментар
-
През PayPal от поне 20 години стават или без пари, или срещу минимална такса. Да не говорим за това колко други алтернативи има на банковите преводи днес. За какво ми е блокчейн?
Коментар
Коментар