Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеЕй тия стоят зад долара:
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеА кой стои за долара? И в края на краищата никой на никого не пречи да си държи доларите
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеЗначи, голяма работа е биткойна, обаче феновете му не знаят кой стои зад името на оня Сатоши-Матоши.Е що така?
Страшна логика и мисловен процес хахаха
Много по важно е че койнЪт е с отворен код и всеки може да го разгледа и провери .
Прозрачност и ясни правила без да се знае кой го е създал,това е койнЪт !
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеЗначи, голяма работа е биткойна, обаче феновете му не знаят кой стои зад името на оня Сатоши-Матоши.Е що така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСобственик на ПейПал е Ибей
Интересът за подкрепа според мен е съвсем друг. Всяка подкрепа за биткойн е част от пътя към създаване на пейпалкойн
Е, те такова нещо мое и аз да си купя
http://ecreditdaily.com/2013/12/jpmo...-transactions/
Очаквайте скоро и Rothschild Coin 10000000000% premine
Въртят, сучат и искат да централизират и криптовалутите...
Само че са забравили поговорката: " Със стари к_рви, нов бардак не се прави."
Швейцарците са много умни хора, за пореден път се убеждавам. Въртяха парите на света и си създадоха истинска демокрация!
Поледните 2 световни войни преживяха без да вземат участие, а само извличаха дивиденти. Сега и в третата световна=валутна война, пак ще излязат победители! Ще обявят биткойна за валута и пак ще въртят парите на света..You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе му прави чест на собственика на Пей Пал да иска да се облажи, както казваш този човек управляма милиарди и без това си е богат.
Интересът за подкрепа според мен е съвсем друг. Всяка подкрепа за биткойн е част от пътя към създаване на пейпалкойн
Е, те такова нещо мое и аз да си купя
Коментар
-
kurta007
Борса задържа парите по месец ,че и повече като си смениш биткойните ? Защо ?
Ако в сметката си в пей пал имаш койни, мислиш ли че не могат да бъдат продадени след като си ги прехвърлил на компанията ?
Какво би станало ако койна умре - те ще спечелят огромна сума пари !
Мисля че не е радостна тази новина, и се учадвам как може да сте толкова наивни - борсата задържала парите и хората не си ги получават, но била добра борса !
Те чакат биткойна да умре и да направят удар, разбираш ли за какво говоря. Друг извод - щом най голямата то борсите го прави и бъди сигурен, че те са много наясно какво представлява играта - пирамидата, то вероятността да цъфне пирамидата е повече от ясна.
Не му прави чест на собственика на Пей Пал да иска да се облажи, както казваш този човек управляма милиарди и без това си е богат.Може пък да расъждава така - все някой ще удари по биткойна и що да не е неговата компания и да прибере голяма сума ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Като имате голям зор да си давате парите навятъра в разни финансови пирамиди и секти - давайте. На мен това нито ми пречи, нито пък ще загубя нещо. Даже ми е забавно да гледам цялата безумна алчност и истерия. Крайния резултат е ясен.
Виртуална Bitcoin борса изчезна от интернет заедно с 4.1 млн. долара на клиентите й
"Виртуалната борса за обмен на дигиталната валута Bitcoin GBL изненадващо спря работата си и изчезна от интернет. Притеснителният факт е, че тя е направила това заедно с всички пари на своите клиенти, съобщава онлайн изданието ZDNet.
Компанията е започнала своята дейност през май т.г. в Хонконг. Тя бързо е привлякла вниманието на около 1000 местни инвеститори. Общо те са разполагали с над 4.1 млн. долара в сметките си в GBL.
Според вестник The Standard в Хонконг обаче GBL е събудила подозрения още от самото начало на своето съществуване. Въпреки че е твърдяла, че е компания с централа в Хонконг, сървърът е бил разположен в Пекин. Компанията не е публикувала подробни данни за себе си и начини за контакт, а освен това е използвала в сайта елементи, които са били директно копие от други интернет страници.
В края на октомври т.г. GBL е спряла работа и изчезнала без следа от интернет. Полицията в Хонконг допълва, че адресът на регистрация също се е оказал фалшив."
Колко познато.Ха-ха-ха
Last edited by Frosty; 10.12.2013, 18:55.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеТочно така.
А ако слушате разни шиткойн-гурута в Интернет
Имаш ли поне бегла представа за какво става въпрос ? или само си проветряваш пломбите и мислиш че някой те взема за нещо друго освен да се базика с теб ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007значи да слушаме теб ,господин НИКОЙ, с 2 лева в джоба и IQ на маймуна ,а не шефа на компания с оборот 2.2млрд $ така ли ?
Ако слушате мене няма опасност да си загубите парите. А ако слушате разни шиткойн-гурута в Интернет, които ви промиват мозъците има голяма вероятност вашите пари да отидат в техните джобове.
Какво толкова се радвате на тия братя милионери създали шиткойни, след като те са забогатели с вашите пари...ха-ха-ха
Историята отдавна е показала, че всички създатели на пирамиди стават милионери от парите на последователите си.И накрая изчезват безследно с мангизите.
Тоя биткойн страшно много прилича на секта, която зомбира нови последователи с мантри и празни обещания, а олигарсите и корпорациите на върха на пирамидата само прибират парите на наивниците и стават милионери.Last edited by Frosty; 10.12.2013, 20:39.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар