Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Наивник
За продажба на Ламборджинита , Ферарита и Тесла комисионните за диларите са много здрави в проценти и за да продадат кола може и в дрога да се съгласят да им се плати. А иначе производителя на Тесла със сигурност си взема парите само в долари и нито един биткойн не би приел да му се плати с него, особенно като се знае на кого е компанията Тесла моторс..D.Y.F-091066
Коментар
-
Лаик съм в тази област или страничен наблюдател, както и да е... но кой ли вече не се заглежда в биткойните, след тези върхове, които достигнаха... Едно няма начин да си обясня сам обаче - как може брояча на количеството изтъргувани биткойни да се връща назад (наблюденията ми са на МТГокс)?!? Как ли не размислях, но това е отговор, който не можах да измисля за собствения си въпрос! Може някой да подскаже!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнениеЕто един готин финландски електронен магазин приемащ койни: http://bitelectronics.net/
Изпробван е и всичко си е направо за без пари
Коментар
-
Ето един готин финландски електронен магазин приемащ койни: http://bitelectronics.net/
Изпробван е и всичко си е направо за без пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнениеДано е кеширал и вече да е забравил за вас, както и да се наслаждава на безгрижен живот :P, въпреки, че знам, че такъв човек нема да си похаби интелекта и да не прави нищо до края на живота му, дори да е изкарал достатъчноНе че и сега не може.
Коментар
-
Вингаи ми е било странно как "авторитети" от форума са се нахвърляли на Форекс Мастера, само защото е изказвал различно от общоприетото мнение.
Попрелистих темата от началото и направо ми стана лошо от това, което прочетох.
Видно е, че никой от тоя форум не се доближава ни най-малко до интелектуалното му равнище.
Мене винаги много ме е радвал и съм го чел с интерес!
Дано е кеширал и вече да е забравил за вас, както и да се наслаждава на безгрижен живот :P, въпреки, че знам, че такъв човек нема да си похаби интелекта и да не прави нищо до края на живота му, дори да е изкарал достатъчно
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТеоретично декриптирането изисква по голяма "мощ" от криптирането, но не чак толкова голяма колкото ти е внушено..защото се обзалагам че ти не знаеш как се криптира файла - биткойн ! На практика очакванията да се декриптира чак толкова трудно силно се разминават с очакванията и внушенията, нямаш си на представа каква сила е генерирането на "случайни" числа и колко улеснява декриптирането.
Коментар
-
fefo
Теоретично декриптирането изисква по голяма "мощ" от криптирането, но не чак толкова голяма колкото ти е внушено..защото се обзалагам че ти не знаеш как се криптира файла - биткойн ! На практика очакванията да се декриптира чак толкова трудно силно се разминават с очакванията и внушенията, нямаш си на представа каква сила е генерирането на "случайни" числа и колко улеснява декриптирането.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар