If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Частните пари освен тези на фед са забранени в сащ от закона и за такова нещо се влиза в затвора. Той едва ли иска да прави пей пал койн. Той и биткойн е забранен по закон но уж няма кого да вкарат в затвора, защото създанеля му се е покрил.
Собственик на ПейПал е Ибей
Интересът за подкрепа според мен е съвсем друг. Всяка подкрепа за биткойн е част от пътя към създаване на пейпалкойн
Е, те такова нещо мое и аз да си купя
Сигурно и JPMorgan Chase Coin ще си вземеш, като излезе скоро:
Очаквайте скоро и Rothschild Coin 10000000000% premine
Въртят, сучат и искат да централизират и криптовалутите...
Само че са забравили поговорката: " Със стари к_рви, нов бардак не се прави."
Швейцарците са много умни хора, за пореден път се убеждавам. Въртяха парите на света и си създадоха истинска демокрация!
Поледните 2 световни войни преживяха без да вземат участие, а само извличаха дивиденти. Сега и в третата световна=валутна война, пак ще излязат победители! Ще обявят биткойна за валута и пак ще въртят парите на света..
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
Не му прави чест на собственика на Пей Пал да иска да се облажи, както казваш този човек управляма милиарди и без това си е богат.
Собственик на ПейПал е Ибей
Интересът за подкрепа според мен е съвсем друг. Всяка подкрепа за биткойн е част от пътя към създаване на пейпалкойн
Е, те такова нещо мое и аз да си купя
Борса задържа парите по месец ,че и повече като си смениш биткойните ? Защо ?
Ако в сметката си в пей пал имаш койни, мислиш ли че не могат да бъдат продадени след като си ги прехвърлил на компанията ?
Какво би станало ако койна умре - те ще спечелят огромна сума пари !
Мисля че не е радостна тази новина, и се учадвам как може да сте толкова наивни - борсата задържала парите и хората не си ги получават, но била добра борса !
Те чакат биткойна да умре и да направят удар, разбираш ли за какво говоря. Друг извод - щом най голямата то борсите го прави и бъди сигурен, че те са много наясно какво представлява играта - пирамидата, то вероятността да цъфне пирамидата е повече от ясна.
Не му прави чест на собственика на Пей Пал да иска да се облажи, както казваш този човек управляма милиарди и без това си е богат.Може пък да расъждава така - все някой ще удари по биткойна и що да не е неговата компания и да прибере голяма сума ?
WOW
Тва ли можа само да измислиш като довод за да не си инвестираме парите в койни ?
Край ! тая новини би трябвало да е края на Биткойна
Едно не ми е ясно обаче ,защо откакто е публикувана тая "сензациона новина " цената на биткойна е с 250% нагоре хахаха !!!!!
Като имате голям зор да си давате парите навятъра в разни финансови пирамиди и секти - давайте. На мен това нито ми пречи, нито пък ще загубя нещо. Даже ми е забавно да гледам цялата безумна алчност и истерия. Крайния резултат е ясен.
"Виртуалната борса за обмен на дигиталната валута Bitcoin GBL изненадващо спря работата си и изчезна от интернет. Притеснителният факт е, че тя е направила това заедно с всички пари на своите клиенти, съобщава онлайн изданието ZDNet.
Компанията е започнала своята дейност през май т.г. в Хонконг. Тя бързо е привлякла вниманието на около 1000 местни инвеститори. Общо те са разполагали с над 4.1 млн. долара в сметките си в GBL.
Според вестник The Standard в Хонконг обаче GBL е събудила подозрения още от самото начало на своето съществуване. Въпреки че е твърдяла, че е компания с централа в Хонконг, сървърът е бил разположен в Пекин. Компанията не е публикувала подробни данни за себе си и начини за контакт, а освен това е използвала в сайта елементи, които са били директно копие от други интернет страници.
В края на октомври т.г. GBL е спряла работа и изчезнала без следа от интернет. Полицията в Хонконг допълва, че адресът на регистрация също се е оказал фалшив."
Точно така.
А ако слушате разни шиткойн-гурута в Интернет
шиткойн-гурота са такива като теб,човека е CEO на компания с оборот 2.2 мпрд.$ !!!!
Имаш ли поне бегла представа за какво става въпрос ? или само си проветряваш пломбите и мислиш че някой те взема за нещо друго освен да се базика с теб ?
значи да слушаме теб ,господин НИКОЙ, с 2 лева в джоба и IQ на маймуна ,а не шефа на компания с оборот 2.2млрд $ така ли ?
Точно така.
Ако слушате мене няма опасност да си загубите парите. А ако слушате разни шиткойн-гурута в Интернет, които ви промиват мозъците има голяма вероятност вашите пари да отидат в техните джобове.
Какво толкова се радвате на тия братя милионери създали шиткойни, след като те са забогатели с вашите пари...ха-ха-ха
Историята отдавна е показала, че всички създатели на пирамиди стават милионери от парите на последователите си. И накрая изчезват безследно с мангизите.
Тоя биткойн страшно много прилича на секта, която зомбира нови последователи с мантри и празни обещания, а олигарсите и корпорациите на върха на пирамидата само прибират парите на наивниците и стават милионери.
Абе тоя шеф на ПейПал бил голям балък. Ха-ха-ха. Само балък може да си набута парите във финансова пирамида...
Така наречените виртуални монети са поредната финансова пирамида, чрез която олигарсите и корпорациите обират парите на лековерните.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Шефа на PayPal /а не някой форумен сулъо и пулъо / : Bitcoin is good, NFC is bad
I really like Bitcoin. I own bitcoins.
И после
"However, he believes people don't correctly understand what bitcoins actually are today, and he's yet ready to let people link their bitcoin wallets with their PayPal accounts."
Скоро фирма за зареждане на тесли фалира,завличаики милиони.Силно токсичните при авария компоненти на теслите може да са приближили деня на бъг в алгоритъма Балоните имали склонност към разум!!!Сливане.И гърмеж на 13 в 13.13.Кооперативни балони....Африкански пинизи
Чакай сега, имаше новина за пожар в една две коли Тесла, заради батериите, но да се твърди, че Тесла е балон е малко... Фейсбук и Гугъл са къде къде по-големи балони, ама никой не рИве. На Теслата това и е клиентелата - супер гъзари, които искат хем да е електро-, хем да може да минава много километри и да е мощна - ами няма как да се натъпче тази енергия в малко място има си проблемчета, но се отстраняват доколкото се чува - оня е много сериозен - с Теслата.. А и всяко нововъведение среща яростна съпротива в момента в който тръгне да се налага и се почва един черен ПиАр.. С биткойн е същата картинка..
p.s. За фирмата за зареждане на тесли нищо незнам, но бирата е друга предполагам..
Скоро фирма за зареждане на тесли фалира,завличаики милиони.Силно токсичните при авария компоненти на теслите може да са приближили деня на бъг в алгоритъма Балоните имали склонност към разум!!!Сливане.И гърмеж на 13 в 13.13.Кооперативни балони....Африкански пинизи
Исках да кажа, че "нормално"(за момента) за койнаджите е да е над 1000 до 1300 и си мислят, че ще се качи до над 1300. Просто класика на балон в целия си блясък.
Коментар