IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Peytsch Разгледай мнение
    сзм унищожавал мои продуки за дестки хиляди
    не се и съмнявам

Коментар

• ?

Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
      500лв ти давам ако ми го доставиш днес !
      другата седмица 300лв
      и така
      Това за опаковката ли е или за пощенските разходи ?
      Щото сзм унищожавал мои продуки за дестки хиляди и пак не съм ги давал под цената им...

Коментар

• Първоначално изпратено от Peytsch Разгледай мнение
        Глупости, драги!

ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 0,91 КОИНА ГАРАНТИРАНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ САЩ !
        ПЛЮС ПРЕМИЯ ПРИ ПЪЛНО НАТОВАРВАНЕ-1 КОИН МЕСЕЧНО....
        500лв ти давам ако ми го доставиш днес !
        другата седмица 300лв
        и така

Коментар

• КОЙ

Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнение
          Някой да го банне тоя... обижда тука всички с постовете си
          Мене ли имаш предвид ?

Коментар

• Някой да го банне тоя... обижда тука всички с постовете си
            "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• Минер

Първоначално изпратено от barbaron
              Как можа да направиш толкова грешки само в 4 реда?
              Ако някой последва съвета ти, ще плати 3500 EUR = 7 BTC и "пенсионера" ще получи за: декември: 1,67 BTC, януари: 0,83 BTC, февруари: 0,41 BTC, март: 0,21 BTC, април: 0,1 BTC, май: 0,1 BTC и в този момент ще е на загуба от 3,67 BTC = 1837 EUR

За да се изплати майнера за 1 месец, трябва да струва 850 евро,

(*) 1 BTC = 500 EUR, Difficulty=700, DifDelta=100%/месец
              Глупости, драги!
              Минерът го купуваш ти и го подаряваш на родителите си или на когото желаеш...
              Те касират коини и ги продават когато курса или нуждата ги кара...Грешката е в кабинета и 4 лева скокообразното увеличение на минималните пенсии....Пзк може и да
              си социалист, като колегата който предложи коините да са декртптирани за да ги излапа инфлацията или национализацията....
              ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 0,91 КОИНА ГАРАНТИРАНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ САЩ !
              ПЛЮС ПРЕМИЯ ПРИ ПЪЛНО НАТОВАРВАНЕ-1 КОИН МЕСЕЧНО....
              Last edited by Peytsch; 07.12.2013, 13:03. Причина: допълнение

Коментар

• BitcoinMiner

Поздрави от Шварцвалд !
                Направете подарък за Вашите пенсионери.
                Купете им БиткоинМинера. Нека печелят месечно по 0,9 коина и да не чакат 4 лева увеличение. Запазате парите си от Виденова инфлация или соц. хационализация. Пари в биткоини са далеч от данъците...Само 3.500 евро за 50GH/s !

Коментар

• Биткойн цената се срива след изявленията на Китай. Според мен това е добър момент да се закупи, като определено ще излезе по-евтино, отколкото да се произведе. Аз вярвам, че бъдеще пак ще се вдигне, и то вероятно много повече от предишния таван от около 800 евро. Мисля, че децентрализирана валута, чиято цена се определя от хорското мнение и все още докато е нестабилна може да се манипулира с изказвания от подобни високи трибуни, вероятно близките 1-2 години ще има сривове и скокове, защото както ще има противници, които ще се опитват да сринат цената, така и ще има все повече поддръжници, които ще опитат да я качат, като под тях визирам хората, които вече са набили адски много пари за копачи, и те ще дойдат след време, когато трудността ще е още по-висока, но и най-вече хората, които не искат да бъдат контролирани от сегашната финансова система - банките, а те никога няма да свършат, напротив, според мен ще стават все повече и повече. Ако прогнозите на Мастъра се сбъднат и балоните на йената, еврото и долара се спукат, то тогава изведнъж балона на биткойн ще изригне нагоре. Аз съм готов да се заредя на ниски нива и да чакам ако трябва и 5 години, защото нещо ми подсказва, че така ще се развият нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Системата ежедневно отхвърля сделки с койни, и не е криминално и кражба копането на вече изкопани от някой друг койни..те не им бъркат в порфейлите дето ги заключват с още ключовеи ги слагат в сейфове.
                    Абе, ти защо продалжаваш да ги приказваш тези простотии? Това за "хакването/изкопаването на вече изкопани/дУкриптиране/и т.н." на биткойни е АБСОЛЮТНО НЕВЯРНО. Ти нямаш никаква представа как работи системата, но всеки втори пост ти е глупост.

За да се "изкопаят вече изкопани койни" трябва да се впрегне изчислителна мощност по-голяма от тази на цялата биткойн система, което е смешно. Другия вариант е 51% от всички копачи да се обединят и да атакуват. Това би означавало да си направят харакири, така че и този вариант е смешен.

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Пазара на копачки е завъртял повече пари от пазара на койни със сигурност.
                    Ето тук има малко повече истина. Технологията за подържане на биткойн икономиката поне засега се развива по-бързо от самата биткой икономика. Но чак пък да е завъртял повече пари...
                    "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• индианеца

Пазара на копачки е завъртял повече пари от пазара на койни със сигурност.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Истината е, че Форекс Мастъра ви сложи в малкия си джоб. ТОЙ е може би най-добрия инвеститор тук !!! Поклон !!! Ти си най-добрия!!!
                        Твоите критици да удхат!
                        Трябва да е кеширал на 1000, иначе на 10000 ще истинско постижение. Само ще цъкаме с език.

Коментар

• Истината е, че Форекс Мастъра ви сложи в малкия си джоб. ТОЙ е може би най-добрия инвеститор тук !!! Поклон !!! Ти си най-добрия!!!
                          Твоите критици да удхат!

Коментар

До 5000 долара тренда ще бъде перпендикулярен, но след това ще стане полегат до 150 000 долара.
                            Това май е темата с най-голяма концентрация на кандидат милионери...

Коментар

До 5000 долара тренда ще бъде перпендикулярен, но след това ще стане полегат до 150 000 долара.
                              Тренда ще е полегат до 200 и след това ще стане перпендикулярен до нула... :

Коментар

• *BAIDU SUSPENDS BITCOIN PAYMENT ACCEPTANCE ON VALUE FLUCTUATION

Коментар

Working...
                                X