Първоначално изпратено от Peytsch
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
?
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение500лв ти давам ако ми го доставиш днес !
другата седмица 300лв
и така
Щото сзм унищожавал мои продуки за дестки хиляди и пак не съм ги давал под цената им...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peytsch Разгледай мнениеГлупости, драги!
ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 0,91 КОИНА ГАРАНТИРАНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ САЩ !
ПЛЮС ПРЕМИЯ ПРИ ПЪЛНО НАТОВАРВАНЕ-1 КОИН МЕСЕЧНО....
другата седмица 300лв
и така
Коментар
-
КОЙ
Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнениеНякой да го банне тоя... обижда тука всички с постовете си
Коментар
-
Минер
Първоначално изпратено от barbaronКак можа да направиш толкова грешки само в 4 реда?
Ако някой последва съвета ти, ще плати 3500 EUR = 7 BTC и "пенсионера" ще получи за: декември: 1,67 BTC, януари: 0,83 BTC, февруари: 0,41 BTC, март: 0,21 BTC, април: 0,1 BTC, май: 0,1 BTC и в този момент ще е на загуба от 3,67 BTC = 1837 EUR
За да се изплати майнера за 1 месец, трябва да струва 850 евро,
(*) 1 BTC = 500 EUR, Difficulty=700, DifDelta=100%/месец
Минерът го купуваш ти и го подаряваш на родителите си или на когото желаеш...
Те касират коини и ги продават когато курса или нуждата ги кара...Грешката е в кабинета и 4 лева скокообразното увеличение на минималните пенсии....Пзк може и да
си социалист, като колегата който предложи коините да са декртптирани за да ги излапа инфлацията или национализацията....
ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 0,91 КОИНА ГАРАНТИРАНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ САЩ !
ПЛЮС ПРЕМИЯ ПРИ ПЪЛНО НАТОВАРВАНЕ-1 КОИН МЕСЕЧНО....
Коментар
-
BitcoinMiner
Поздрави от Шварцвалд !
Направете подарък за Вашите пенсионери.
Купете им БиткоинМинера. Нека печелят месечно по 0,9 коина и да не чакат 4 лева увеличение. Запазате парите си от Виденова инфлация или соц. хационализация. Пари в биткоини са далеч от данъците...Само 3.500 евро за 50GH/s !
Коментар
-
Биткойн цената се срива след изявленията на Китай. Според мен това е добър момент да се закупи, като определено ще излезе по-евтино, отколкото да се произведе. Аз вярвам, че бъдеще пак ще се вдигне, и то вероятно много повече от предишния таван от около 800 евро. Мисля, че децентрализирана валута, чиято цена се определя от хорското мнение и все още докато е нестабилна може да се манипулира с изказвания от подобни високи трибуни, вероятно близките 1-2 години ще има сривове и скокове, защото както ще има противници, които ще се опитват да сринат цената, така и ще има все повече поддръжници, които ще опитат да я качат, като под тях визирам хората, които вече са набили адски много пари за копачи, и те ще дойдат след време, когато трудността ще е още по-висока, но и най-вече хората, които не искат да бъдат контролирани от сегашната финансова система - банките, а те никога няма да свършат, напротив, според мен ще стават все повече и повече. Ако прогнозите на Мастъра се сбъднат и балоните на йената, еврото и долара се спукат, то тогава изведнъж балона на биткойн ще изригне нагоре. Аз съм готов да се заредя на ниски нива и да чакам ако трябва и 5 години, защото нещо ми подсказва, че така ще се развият нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСистемата ежедневно отхвърля сделки с койни, и не е криминално и кражба копането на вече изкопани от някой друг койни..те не им бъркат в порфейлите дето ги заключват с още ключовеи ги слагат в сейфове.
За да се "изкопаят вече изкопани койни" трябва да се впрегне изчислителна мощност по-голяма от тази на цялата биткойн система, което е смешно. Другия вариант е 51% от всички копачи да се обединят и да атакуват. Това би означавало да си направят харакири, така че и този вариант е смешен.
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПазара на копачки е завъртял повече пари от пазара на койни със сигурност."Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеИстината е, че Форекс Мастъра ви сложи в малкия си джоб. ТОЙ е може би най-добрия инвеститор тук !!! Поклон !!! Ти си най-добрия!!!
Твоите критици да удхат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДо 5000 долара тренда ще бъде перпендикулярен, но след това ще стане полегат до 150 000 долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДо 5000 долара тренда ще бъде перпендикулярен, но след това ще стане полегат до 150 000 долара.
Коментар
Коментар