If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мнението на експерт по мениджърските нагласи виж в:
"бизнесдама
(анонимен)
6 декември 2013,
19:43
отговори
Единствената универсална валута е Свирката, не се залъгвайте."
отдавна не съм писал по темата. Въпреки, че за мен това си остава един социален експеримент (кротко дирижиран и наглеждан от службите-хамериканските) няма как да не бъда изненадан от мащаба на биткойн лудостта,която наблюдаваме.
това за мен са лалелтата на 21 век.
умната!
В съвременния свят сетивата на повечето хора са като на гладни за наркотик шарани. Една лидираща дигитална валута може да бъде отглеждана и 10 години.Американците са монополизирали суровината в Силиконовата долина и биха могли да ползват биткоините като патерица,или тояга,или да я направят невидима за невярващите,а да обслужва наркопазар или оръжеeн?Свободата да избираш е повече от еротика....
Системата ежедневно отхвърля сделки с койни, и не е криминално и кражба копането на вече изкопани от някой друг койни..те не им бъркат в порфейлите дето ги заключват с още ключовеи ги слагат в сейфове.
Това което каза е пълна глупост. Не го приемай за заяждане, а просто като мнение на човек достатъчно добре запознат с цялата система и използваните криптографски алгоритми.
Гледам 6 месена графика с дневен кендъл и някъде около 500$ моье и да поспре, малко над 500$ са ма50 и долния ББ (не знам какви са им стойностите за съжаление )
По интересно ще е до къде ще пада
Успех на всички.
отдавна не съм писал по темата. Въпреки, че за мен това си остава един социален експеримент (кротко дирижиран и наглеждан от службите-хамериканските) няма как да не бъда изненадан от мащаба на биткойн лудостта,която наблюдаваме.
това за мен са лалелтата на 21 век. Искрено се надявам Фори да е имал топките да купи няколко хиляди койна , когато ни ги рекламираше тук - сега ще е милионер в зелено... и въпреки, че се дърлляме с него няма как да не го поздравя.. да надушиш подобна схема (балон) си е като да удариш шестица от тото (джакпота 3-то теглене)
и най-важното е да имаш топките да се метнеш качествено, че да кешираш дебело.
иначе продължавам да мисля, че тук ще има 'внезапна смърт' , но не знам кога и как ще се случи.
умната!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Системата ежедневно отхвърля сделки с койни, и не е криминално и кражба копането на вече изкопани от някой друг койни..те не им бъркат в порфейлите дето ги заключват с още ключовеи ги слагат в сейфове.
Декриптиране, грешка е. Не знам кам кой специалист да се отнесеш по случая, може да се хванеш и сам пък нищо чудно и да успееш. Така съм дочул, че вече е по икономично да се декриптира и койните бяха до тук.Знам ли може да измислят нещо друго, както направиха с другите криптовалути които уж се сменяли за бит койн и стрували долари.В момента зациклиха нещо и 1000 борси да се направят няма как да станат пари койните.
И кое точно им декриптираш на биткойните, че ми стана интересно?
Декриптиране, грешка е. Не знам кам кой специалист да се отнесеш по случая, може да се хванеш и сам пък нищо чудно и да успееш. Така съм дочул, че вече е по икономично да се декриптира и койните бяха до тук.Знам ли може да измислят нещо друго, както направиха с другите криптовалути които уж се сменяли за бит койн и стрували долари.В момента зациклиха нещо и 1000 борси да се направят няма как да станат пари койните.
50 Gh как ще стане 1 биткойн на месец с толкова мощност, биткойна в най добрия случай при миниране е 60% ток. Така че ориентирайте се към икономичното му дукриптиране, който може и има умения.
Имам много добър специалист, но незнам дали така поднесения термин /дукриптиране/ ще премахне проблема с ел.ток и шума от мощните вентилатори...
Поясни какво по-точно да му снеса или да говорите директно с него /български, немски и английски/....
Коментар